|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kada na uzv nema ploda(gestacijski mjesak bez...
24.9.2020 21:50:15   
Mellly
Ako ko ima iskustva sa ovom temom,molila bi da Pise svoja iskustva i kako je sve završilo.Menst.mi kasni 21 dan radila sam test koji je bio pozz.Jucer sam bila na uzv i receno je da sam po zadnjoj menst trudna 8-3 i da se vidi gest.mjesak bez ploda.Promjer gest.mjeska je bio 17 mm a danas sam ponovo radila uzv i promjer je bio 22 mm.Zar preko noci da toliko naraste?.Nazire se neka tackica u mjesku,al to je sve sto se vidi.Radila sam betu,u subotu ponavljam pa u ponedjeljak da vidimo sta i kako.Da napomenem ciklus mi je zadnja 3 mj oko 35 dana,amenstruacija traje po 5 dana,neredovni ciklusi.Da li moze biti kasna ovulacija i da su pogrjesili u parametrima? 
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *