|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
28.8.2011 22:39:07   
Daisy2
Bravo Klemzi ja sam se ustručavala da kažem ali tvoj rodjak nije jedini koji vraca njen kredit, takodjer u Tz nekolicina ljudi vraca njene kredite...
Koliki je stručnjak vidi se iz prilozenog, svako ko želi neka pogleda temu zatrudnjivanje ili ukuca u pretrazivac njeno ime SVE ĆE SE SAMO KAZATI... Komentari su svi do jednog loši...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
28.8.2011 22:51:51   
Daisy2
da nije dobra doktorica nebi imala svoju polikniku I tamo i U TZ


Nema ti ona te puste poliklinike, u Gradačcu je zatvorila definitivno i presla u Tz, medjutim i Tz je mali grad brzo se sazna kakav je ko i profesionalano a i privatno... Ne treba tu puno misliti sve se samo kaze... A i sama sam bila njen pacijent i nemam sjajno iskustvo osim sto sam potrosila para tri puta vise nego sto bi kod svakog drugog mozda i strucnijeg ljekara...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
2.9.2011 13:18:26   
mama 2011
Da li neko ima br.tel.ili adresu
dr.Zlatana Fatusica iz Tz.
Molim da mi javi u privatnoj poruci:
azeljana@gmail.com
Zahvaljujem unaprijeduser posted image user posted image

(odgovor članu sretnaaa)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
3.12.2012 14:36:46   
Halimaa
da malo pokrenem temu :) Bila ja danas u DZ na prvom pregledu, i prvi put na djelu za trudnice, jer sam u I trudnoći išla kod Azre Blitvić. Joj, ljudi, jest mi bilo smiješno, ono kad dodjes iz privatne ordinacije u javne... Po tri-četiri trudnice golih nogu i nemalo guzica jer se moraš skinuti i čekati svoj red takva user posted image user posted image , pa onda kad trudnica legne na krevet da je sestra pregleda, sa onom nekakvom trubom šta li je nasloni na stomak i osluškuje user posted image
Inače nisam imala neugodnosti, po vlastitom zahtjevu išla sam kod Dragovićke, znala sam naravno za incident za abortusom ali mislim da to nema veze sa njezinim odnosom prema trudnicama na radnom mjestu. Uostalom, poznajem joj sestru, također ginekologinju u DZ Lukavac, jako, jako prijatnu ženu, tako blagu, a slična joj je i dr. Dragović. Za moj ukus, Blitvićka je pregrupa. Nekako je oštra brate, a ponaša se kao da ona meni plati pregled a ne ja njoj...nikad više ne bih Blitvićki.

(odgovor članu mama 2011)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
18.1.2013 17:45:11   
Nik Name
Drage moje, da i ja podjelim iskustvo iz DZ. Danas sam isla prvi put na ginekologiju u DZ. Dobila sam sve sto mi je bilo potrebno, ali sam se nacekala debelih 6 sati. Drugarica dosla samnom, ocekujuci da cu ranije zavrsiti zaspala u cekaonici user posted image .

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
18.1.2013 22:24:16   
Alannah
Nacekala si se,jer je petkom najveca guzva, gotovo sve trudnice hoce kod dr.Amele koja radi petkom. Ja sam veoma bila zadovoljna odjelom za trudnice,svi su nekako uvijek bili veseli,sestre drage,a vrijeme dok cekam,iskoristim da razmijenim iskustva s drugim trudnicama. Jos da su im ostale sluzbe,kao sto je ta.

(odgovor članu Nik Name)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
19.1.2013 17:49:19   
Nik Name
Neke guzve nije ni bilo. 20-ak zena ali samo dvije doktorice rade. Kad se ne ubih.

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
25.7.2014 15:39:59   
my maya
Pozdrav curke, zanima me ima li koja od vas iskustva s doktoricom Mahirom Jahić?

(odgovor članu Daisy2)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
10.2.2016 9:22:30   
DadaMarkovic
MOzda sam malo zakasniila na ovu temu ali imam potrebu da podijelim svoje iskustvo sa ostalim trudnicama i onima koje ce to postati. Sto se tice doktorice Jasmine Dragovic,moje iskustvo je veoma lose,kada sam saznala da sam trudna otisla sam po preporuci jedne komsinice kod Dragovicke i na prvi pogled mi se ucinila jako prijatna i smirena,tako da sam odlucila da mi ona vodi trudnocu. U 19 sedmici sam se otvorila 2 prsta sto nju uopste nije zabrinjavalo,rekla mi je da je to sasvim ok i da ima zena koje iznesu cijelu trudnocu u takvom stanju,moram napomenuti da mi je bila viseplodna trudnoca i da svo vrijeme vodjenja moje trudnoce doktorica nije trazila nikakve nalaze da radim,samo sam 2 puta za svo to vrijeme radila urin i krv i to je sve,znaci nikakvih briseva uopste nisam radila,jer po njenim rijecima sve je u redu i nema potrebe za daljnje pretrage. Sve u svemu u 23-24 sedmici sam prokrvarila i hospitalizirana sam odmah,gdje su mi ukljucili tokalizu,ali na zalost nakon dva dana boravka u bolnici pukao je vodenjak i porodjaj je krenuo sam od sebe..jako bolno iskustvo,trauma za svaku zenu..kada sam nakon svega toga razgovarala sa doktoricom Radoncic Feridom rekla mi je da je greska bila u tome sto nisu radjeni brisevi na vrijeme (jer je kasnije otkrivena ureaplazma i mikroplazma) sto trudnoca nije vodjena kao visokorizicna i sto se odmah u 14 sedmici nije radio srklaz zbog niske posteljice,elem rekla mi je da je to greska doktora koji mi je vodio trudnocu...Sada je hvala Bogu sve ok user posted image ,nakon tri mjeseca sam ostala ponovo trudna i sada mi trudnocu vodi doktorica Amela Adzajlic koju bi svakako preporucila svakome..ja se izvinjavam na dugom postu, nadam se da ce nekome biti od koristi...sretno svima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sretnaaa)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
9.8.2016 11:02:32   
amelaaaa
Da malo podignemo temu, niko ne pise vec 6 mjeseci user posted image
Ja sam licno prezadovoljna sa tretmanom trudnica u DZ. Vec drugu trudnocu vodim tamo, prvu prosle godine kod dr.Amele, a drugu sad kod dr.Ostrvice.
I da naglasim, nisam promijenila dr.Amelu zbog nezadovoljstva, vec cisto zbog prakticnosti (kad sam dosla na prvi pregled u 6toj sedmici da mi potvrde trudnocu, kod nje je bila prevelika guzva i primio me doktor, i tako sam i ostala kod njega jer je jako profesionalan, ljubazan i kod njega je manja guzva).
Kome god kazem da mi trudnocu vodi dr.Ostrvica, svi imaju pozitivne komentare, do sad nista negativno nisam cula. Tako da i moje preporuke.
P.S. proslu trudnocu sam krenula voditi privatno, i vjerujte da stvarno nema potrebe za tim, em se puno potrosi, em se izgubi isto vremena, a ljubaznijeg osoblja nema od sestara na prijemu za trudnice u DZ. Plus u DZ cete uvijek sresti nekoliko trudnica s kojim mozete razmijeniti iskustva u cekaonici, tako da i cekanje ispadne korisno. user posted image

(odgovor članu DadaMarkovic)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
17.8.2017 22:15:53   
Orhidejja
Drage mame i buduće mame, nova sam ovdje i trebam pomoc
trebam ici na prvi ginekološki pregled,
a obzirom da sam se tek doselila u Tuzlu, ne poznajem nikoga,
voljela bih da cujem vasa iskustva/ preporuke.
Voljela bih da mi taj prvi pregled, obzirom da je i neugodan,
ne zada traume i bude lose iskustvo... Hvala vam puno unaprijed user posted image

(odgovor članu sretnaaa)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
18.8.2017 8:23:17   
manuela RR
Orhideja draga dobro nam došla user posted image
Sad sve zavisi da li želiš privatno pregled ili u DZ.
I DZ hvale dr.Ostrvicu al s obzirom da ti je prvi pregled možda će ti biti neugodno sto je ginekolog.
Dr Amela je isto super ali je pogruba kad pregleda. .
Amra Habibovic ispadne ponajbolja za prvi ginekološki pregled u DZ.
Prvatno Deveta Balic ima fin pristup i blaga je kad pregleda. ..
Eto nadam se da sam pomogla. ...

_____________________________

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Orhidejja)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
18.8.2017 11:02:42   
Orhidejja
Hvala puno manuela...a išla bih
privatno bar prvi puta :-) ... pa me zanima da li dr.Amra H. ima privatno ordinaciju?
Takodjer, vidjela sam prolazeci trgom za ordinaciju dr.Mahire, da li neko ima iskustva kod nje?
user posted image

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Ginekolozi u DZ Tuzla
8.9.2023 10:42:46   
Anglista
Pozdrav svima!! user posted image

Novopecena sam trudnica, tacnije ni mjesec dana trudnoce i tek danas sam isla u DZ u Tuzli, jer sam prije par dana i shvatila da sam trudna.
Trebam izabrati izmedju 3 ginekologa, jedan od njih je dr. Ostrvica a ostalo su dvije zene doktorice kojima nisam zapamtila imena jer mi je ne brzinu receno a i zurila sam.
Isla sam dakle samo da se raspitam, a u ponedjeljak idem da izaberem ginekologa.

Citala sam ove prijasnje komentare, ali vidim da su postovi stariji.
Zanima me koga vi preporucujete? Kakva su vam iskustva u ovih par godina, s kojim ginekologom ste bile najzadovoljnije i sl?

Hvala svima, nadam se da neko odg. na pitanje!! user posted image
user posted image

(odgovor članu Orhidejja)
Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *