Graziella
|
IZVORNA PORUKA: Nunny IZVORNA PORUKA: Graziella Bebice 11,ti si u pravu,ovo bi trebala biti tema za debele,da se međusobno podržavaju u skidanju kilograma,a o tek porođenim da i ne govorim,ne znam ko to nezna da organizmu i hormonima treba barem godinu dana da dođu na svoje nakon poroda Ja sam mislila da je tema za svakoga ko zeli da smrsa valjda se zato zove Mrsajmo zajedno! Nije mi jasno zasto bi ti smetali neki manje debeli, tek porodjeni ili sta ja znam vec?! mislim da je malo glupo vadit se na hormone svako od nas bi sad pojeo pizzu, cokolade, kolace.. bez obzira kad se porodio... A to sto sam ja odlucila da brinem o sebi i da se ne zapustim i udebljam nakon poroda po meni je sasvim pohvalno... Neko ce pocet da mrsavi tek kad udje 20kg u plusu, nekom je puno i 4 kg viska svi smo mi razliciti...i zato treba svako treba raditi sto osjeca da je najbolje za njega. Oj Nunny draga,nemoj me pogrešno shvatiti,nisam mislila reci da ovde trebaju biti samo debeli,tj sa 20 kg viska,nego mi nije jasno zasto bi se neko mucio da skine ona 2 kila viska sto ima,mozda sto odavno ja nisam na njihovom mjestu.ali eto,svako zna svoje.a za porodilje govorim iz iskustva,a i zao mi kad cujem beba dojila samo dva mjeseca,mama hoce da smrsa pa ne jede ili ovo ili ono.a kod mene je bar bilo dva puta tako da su kg mirovale po godinu dana i onda spade 15kg za pola godine,hormoni? sretno i meni i tebi isvima koji zelimo da smrsamo pa kol'ko tol'ko,svako zna za sebe najbolje sta mu godi.nego,koliko ti je ostalo tih kg viska od trudnoce.ja sam imala puuuno viska,a svaka me zima "popravi"jos vise...
|