Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: Selminja I ja vam se pridružujem Taman ja odlučila da krenem u akciju skidanja kilograma i ugledam ovu temu, super Ja inače mršam tako što smanjim slatkiše (o kojim sam ovisna), i ne jedem poslije 18h. Iskreno, otkako sam se porodila ni jedno od ovoga nisam ni probala Moj meni je sličan Bebicinom košto ona kaže hvala Bogu pa se ne debljam. Ja na porodu izgubila jedva nekih 6kg, i od tad stagniram na 78kg. Ja krenula prije dvije sedmice s tom mojom "dijetom" i već sam u minusu 2,5kg , mislim da me i dojenje puno izvlači. Slično kao što i vi napisaste, jedem kad god sam gladna po malo, i gledam da ne jedem puno hljeba, pijem puno vode, oko 2l dnevno. Kad me uhvati kriza za slatkom napravim sebi Nesquik s puno mlijeka i ono me zadovolji. Pošto me i navecer hvataju krize , to nije glad nego samo navika da se nešto jede navecer pred tv-om, tad pojedem brdo košpa, liječim živce i zaboravim na tu noćnu glad. A pored svega jezik i usne mi utrnu da ne mogu ništa drugo pojesti i da hoću . Uvijek pojedem puno supe, a time manje jedem glavnog jela. Kad nam serviram svjesno sebi stavljam manje u tanjur nego inače. Eto tako, pišite nam svoje fazone utaljivanja gladi, zajedno ide lakše super da imam i ja druga na ovoj temi samo da kazem da ja bebica11, slabog karaktera na slatkise dobro napredujem hB, danas dan prolazi bez ijednog slatkisa i btw cistim stan generalno naizmjenicno s muzem pa valjda ce koja kalorija spasti pijem puno vode jer se znojim dosta, doruckovali smo domaca jaja sa dimljenim domacim sirom a sad ce jedna supa da legne i kupila sam zelenu salatu jucer