Misty_mama
|
Ja sad otvorih neki program u kome sam bilježila kilograme poslije trudnoće, tačnije mjesec poslije poroda. Nađoh tamo da sam 14. 08. 2012. imala 69.8 kg. Uhhh.. Skontah onda da sam u protekloj godini smršala 12 kg. Moglo se i još mrvicu više, ali istini na volju, ovo je bilo onako baš laganini, bez dijeta, nažalost bez vježbanja, totalno sam se odvikla od vježbanja Imala sam dane kad nisam jela ništa slatko, a i one kad sam mazala sve što mi dođe pod ruku. Nikad nisam gladovala, ja jednostavno nisam tip koji može predeverati dan na čaju i kriškici hljeba, nadoknadiću to, makar navečer u 12 Zato i ne idem u te ekstreme, jedem često, ne velike porcije, puno voća i povrća, žitarica, nemasno, ne volim sokove nego pijem i do tri litra vode... Sve vrijeme sam dojila, i još uvijek dojim.. Maksimalno izbjegavam liftove, auta, trudim se da što više pješačim, kad već ne stignem vježbati. Ljudi primjete da sam smršala, čak neki sugerišu da ne bih smjela više. Imam namjeru da poslije ramazana malo intenziviram vježbanje, da se utegnem, broj kg mi više nije toliko važan, ali žena k'o žena, uvijek je zadovoljnija kad je taj broj manji