pauza
|
drage moje , samo da vam malo mahnem:-))) nije me bilo 2 dana, ali vidim da vam nisam puno ni falila ja malo hodala juce i danas sa mm po gradu, iskoristili ove neradne dane, doduse ja u ovoj godini ne planiram vise ici na posao, ali muzic vec sutra u radne pobjede, mora neko platu zaraditi hehe ja guram ovaj 9. mjesec, ali nisam jos kupila apoteku, a ni spakovala torbu za porodiliste, isto kao da sam 6.mjesec, a ne 9. ali ja fakat mislim da necu jos:-)))) imam cak jos jednu masinu za oprati i opeglati, ali ja to kao da se neko drugi poradja, a ne ja.... ne znam zasto imam takav osjecaj, ali tako je:-)) uglavnom se dobro osjecam, osim sto navece imam uzasnu kiselinu, vise bademi i mlijeko ne pomazu:-(( pijem onaj rupurut, ne znam smijem li, to sam sama uzela u apoteci, jer je postalo neizdrzivo.... i naravno bolovi u ledjima i preponama me slomise, ali sta cu, ne moze bas sve da bude glatko, posebno u ovoj fazi.... sutra opet idem na ctg i na mjerenje karlice, da vidimo sta ce reci dr.... ljubim puno sve cure, posebno moje "terminuse":-** p.s. malo sam prelistala postove od ova dva dana, zao mi je sto ste prosle ili sad prolazite kroz razne tegobe, ali sta cemo, sve sto je za nase bebice, da se izdrzati:-) ljubimmm vas:-*
|