Arina
|
IZVORNA PORUKA: pauza evo Pauza ulijece:-)))) dobar jutar mile moje:-)) joj ja cim oci otvorim razmisljam sad cu ja na RR, majke mi ovo je prava droga:-)) ja sam se hvala Bogu naspavala, nisam imala kiselinu, prvi put cini mi se u zadnja 3 mjeseca, pa prosto ne mogui vjerovati.... ali sam zato imala ruzan san, kao ja otisla do posla, oni mi iznijeli sto, racunar, sve.... prazna kancelarija... a ja kazem, pa sram vas bilo, tek sto sam otisla a vi vec sve odnijeli, vraticu se ja!!!!! bas je bio stres heheehh Hurmice, sretan rodjendan mila i sretna nova sedmica!! neka ti se samo lijepe stvari u zivotu desavaju!! nazalost, ni meni Silver nista ne javlja, mada sam sinoc ostavila ukljucen telefon za svaki slucaj:-)) mozda joj se beba umirila pa malo duze spava ili ga vec drzi u narucju, sunce malo:-)) uh i ja sam sinoc imala strasne bolove, stomak, ledja, prepone, nisam mogla na noge... ako ono nisu bile kontrakcije, ja ne znam sta su:-)) mislim ti neki laznjaci:-)) ja danas kontala ici da kupim jos par sitnica, ali je vrijeme fuj, pa ne znam kako da se nakanim... eto, ljubim vas ja puno puno, pa se opet pisemo:-** uh i ja bi do apoteke danas...ali ne znam dok se malo ne razmrdam hocu li uspjeti....dole me bode neka igletina .....sreca covjece sto sve pripremi ranije.....vidis ti te muke....ko di sad peglo ... ....a mozda bi mi i godilo malo setnje....probacu,pa dokle stignem
|