pauza
|
kako ste mi drage moje?? ja cijeli dan nesto hodala, morala i do posla ici iako sam na godisnjem, pa sam se bas umorila.... sad me boli stomak, ledja, pritisak dole nisko i u preponama, jedva se pomjeram, necu valjda ovim izazvati kakav prijevremeni porod popila sam i apaurin ali slabo cini mi se da pomaze... bas sam se zabrinula..... anđelo draga, svaka cast!!!! bas si zmaj kako ti se sad da uciti, ja cak nisam ni razmisljala da upisem postdiplomski jer sam znala da se necu nakaniti da ucim.... ma svaka ti cast!!! arina, cestitam od srca!! blago tebi, tacno znas datum kad ces aBd upoznati svoje pile..... zamisli kako je nama kad iscekujemo svaki dan, a moze trajati danima i sedmicama ovo cekanje i strepnja.... ma samo neka bude s hajrom.... ja danas bila i u DM-u, nije bilo vir80, pa kupih jedno pakovanje BONI ulozaka da probam, isto pamuk sa mrezicom, zna li neko slucajno kakvi su??? cula sam se sa silver, kaze sve je ok, i uzv i ctg, ona skroz dobro, samo nema bolove pa ne zna kad ce se mali mrav odluciti da izadje:-)) ko je nakon silver sljedeci, naravno ako sve bude islo po redu ?? pusa za sve:-* e sjetih se pa samo da dodam, potpuno se slazem da je sve samo i samo u Bozijim rukama, tako da ranija kupovina nema veze sa sudbinom.... ja sam davno davno sve pocela razgledati, cijene, ponudu, kvalitet, znaci bas sve...i onda od 7. mjeseca sve pocela kupovati.... sad imam od A do Ž:-))
|