Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 18:48:15
emi7908
Ehh da se i ja javim konačno,veliko hvala sponzorima i našoj dragoj Višnjici. Hvala ti što si uložila toliko truda da obraduješ svu dječicu. Njihova radost i osmjeh na licu su neprocjenjivi, žao mi je što nisam mogla ostati do kraja sa vama ali biće prilike.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 19:29:36
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
Ehh da se i ja javim konačno,veliko hvala sponzorima i našoj dragoj Višnjici. Hvala ti što si uložila toliko truda da obraduješ svu dječicu. Njihova radost i osmjeh na licu su neprocjenjivi, žao mi je što nisam mogla ostati do kraja sa vama ali biće prilike.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 18.12.2011 21:13:43
Neca xxx
Evo da se i ja konacno javim. Bilo nam je odlicno! Visnja, svaka cast na organizaciji. Sve je bilo super! Nadam se da su i djecica iz doma uzivala, zaista je bilo lijepo vidjeti ih zaigrane. Zao mi je sto nisam mogla ostati na kafici da upoznam vise zenica, ali morali smo ici dalje. Btw, bas sam prijatno iznenadjena igraonicom Zanzibar, super je opremljena, pogotovo za malu malu raju.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 3.1.2012 20:29:35
Rabi
IZVORNA PORUKA: neki x
IZVORNA PORUKA: neki x
Eh evo i mene,zena tek maloprije s posla Prvo da kazem da sam totalno blesava zena,da nema blesavije Ne uslikah se ni sa jednom od vas,aaaaaaa
Drugo,jos jednom hvala zeni velikog srca,tj. nasoj Visnji,zatim svima koji su ucestvovali u ostvarenju RR bajke
Trece,bilo je divno,ali zaista,drago mi je da sam upoznala jos divnih zenica,super ste mi sve,kao sto napisah u novogodisnjoj zelji,divne ste,svaka na svoj nacin,JEDINSTVENE
Rabi,zeno,ja tebe ne skontah nigdje...
Ti si neki strara Jel da? Ma nisam ni ja tebe vidjela A mozda smo se i vidjele al' se nismo skontale
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca 11.11.2012 21:18:39
gerberka
TOLIKO SAM SE ISMIJALA ZENE DRAGE za ove zeljice Pusa svima medenjacima i da poslusaju Deda Mraza
< Poruku je uredio gerberka -- 11.11.2012 21:20:28 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.