|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Optuznica KCU Koševo
15.6.2009 14:25:48   
gordanasi
mamina princeza i mama alma hvala još jednom. poslala sam vam P.P.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: Optuznica KCU Koševo
15.6.2009 14:29:34   
M kao Mama
Nema na čemu, draga moja, poslala sam i ja tebi odgovor na PP

(odgovor članu gordanasi)
Neposredna veza do poruke: 127
   RE: Optuznica KCU Koševo
17.6.2009 21:59:09   
žana o8
Gordanasi prije svega da te pozdravim, dugo se nismo čule user posted image . Znaš da imaš moju podršku u ovom slučaju. želim samo naglasiti, da nije bitno ko je sudija i tužilac . Svi oni trebaju profesionalno i nepristrasno odraditi svoj posao i ja duboko vjerujem da će to tako i biti. Osim toga, to je tek prva instanca, ko ne bude nezadovoljan presudom može se žaliti Kantonalnom ili Vrhovnom sudu ( ne znam ko postupa u prvom stepenu, ali mislim Općinski sud). Nemojte unaprijed dovoditi u pitanje poštenje sudija i tužilaca. Već sam ti napisala, da je po meni ključni dokaz obdukcioni nalaz uzroka smrti. Mislim da i tužilac na tome zasniva optužnicu. Nadam se da će pravda biti zadovoljena. Pozdrav tebi i željno iščekujem 25. mada sumnjam da će se tada presuda i objaviti. Obično taj dan idu samo završne riječi, a objava presude u iduća 3 dana.

_____________________________

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 128
   RE: Optuznica KCU Koševo
17.6.2009 22:24:33   
enna
Draga gordanasi ovih dana bas ocekujem tvoj post da cujem jeli presuda iskazana i bas sam se razocarala da nije,vjeruj mi da ti se divim na snazi voljela bi da sam blize da i se barem priklucim na zavrsnom rocistu ali nazalost mogu ti samo ovako pruziti rijeci utjehe.
Za "DR.SMRT" nemam rijeci samo zelim da je stigne Bozija kazna i da se nikad ne ponovi slucaj "Ceca" vama vasu dragu Cecu nista i niko nemoze vratiti ali morate biti jaki do kraja i ti i tvoji najblizi.
Citajuci tvoj blog bas sam se rastuzila user posted image user posted image user posted image .Ocekujem tvoj sledeci post i nadam se da ce presuda biti izrecena budi mi jaka!!!

_____________________________

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 129
   RE: Optuznica KCU Koševo
17.6.2009 22:39:00   
Lalana
draga gordana svi smo uz tebe, pratimo tvoj blogg i nadamo se uspjehu, izdrzi zbog cece i njene djecice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 130
   RE: Optuznica KCU Koševo
18.6.2009 21:49:38   
brzamala
Draga gordanasi,evo tek sad sam naisla na ovu temu,i nemam rijeci da iskazem koliko mi je zao i tebe i tvoje porodice.Sigurna sam da vam je svaki dan produzenja sudenja,nastavak agonije.Ali i svaka cast tebi i tvojima pa ste usprkos bolu i tuzi smogli snage da podnesete tuzbu i prolazite kroz ovo .Znam da nista ne moze vratiti tvoju sestru ali ovako pomazete i drugim ljudima koji nisu bili hrabri kao vi da tuze nekog nesavjesnog lijecnika a sigurno ih ima jos mnogo.Molim Boga da vam da snage i olaksanje u vasoj boli,i znaj da ce im Bog presuditi za nedjela jer je kod njega jedina pravda.

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 131
   RE: Optuznica KCU Koševo
25.6.2009 12:58:14   
gordanasi
Evo mene, maloprije sam se vratila. Danas nije bilo ništa posebno, odbrana je predala neki dokaz o zdravstvenom osiguranju kao zadnji put uplaćeno 26.07. (??????????) Ne razumijem kakav im je to dokaz? Moja sestra je umrla 17.08. i kao oni kažu da nije bila osigurana u kritičnom periodu????Ako je osiguranje uplaćeno 26.07. zar ne vrijedi do 26.08?
Ma, na kraju krajeva to im i nije nikakav dokaz i apsolotno nema nikakve veza sa onim za šta je optužena. Njen advokat je tražio još vremena za završne riječi tako da je ponovo 07.07.2009 u 12.00 i ako neko može da dođe bilo bi mi drago. Tada su konačno završne riječi Tužilaštva i odbrane.

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 132
   RE: Optuznica KCU Koševo
7.7.2009 15:01:59   
gordanasi
Drage moje, danas su bile završne riječi tužilaštva i odbrane. Da vas puno ne gnjavim tužilac je izio sve dokaze i obrazložio sva svjedočenja i tražio je maksimalnu kaznu od 3 godine zatvora. Da, da... to vam je maksimalna kazna!!!??? Tražio je oduzimanje licence i građansku parnicu za oštečene; muža i mene.
Onda je sudija rekao da ja kažem završne riječi???? Ja sam bila pravo iznenađena i šokirana. Nisam imala pojma da imam pravo na to i jako, jako mi je žao jer bi se pripremila ionako već dvije godine čekam da kažem svašta nešto...To mi je bila jedinstvena prilika. Na kraju sam i rekla da nisam znala da imam pravo na to, pošto već 2 godine nemam pravo na NIŠTA pa sam rekla doktorici citiram: " Sram vas bilo što mi ni saučešće niste izjavili, sram vas bilo za sve laži koje ste izrekli i ŽELIM VAM DA SE OSJEĆATE KAO ŠTO SE JA OSJEĆAM, to vam je velika kazna..."
Znam da sam joj mogla još svašta reći ali stvarno ne mogu vam opisati kako se ja svaki put osjećam. Meni je opet srce toliko lupalo da se tresla stolica na kojoj sam sjedila i mislila sam da ću se onesvijestiti...
Završne riječi odbrane su toliko bezvezne i nejasne da ih neću ni spominjati. Uglavnom odbrana je naravno tražila oslobađanje optužbi...
Doktorka smrt i njene završne riječi su bile da ona nije uradila ništa krivo niti van zakona, da ona ne zna šta je pacijentica uzimala od lijekova i da u slobodnoj prodaji ima 30 i nešto vrsta lijekova koji se mogu kupiti bez recepta....
Eto... PRESUDA JE U PETAK, 10.07.2009 u 12.00 NA OPĆINSKOM SUDU, II SPRAT SOBA 217, sudija Slobodan Nastić. Puno bi mi značilo kada bi bar neko od vas došao da mi da podršku...

(odgovor članu gordanasi)
Neposredna veza do poruke: 133
   RE: Optuznica KCU Koševo
7.7.2009 15:08:00   
M kao Mama
Joj, mila moja Gordana, tako ti je to u pravu, kako je djelokvalifikovano smiješno i žalosno, to je vid ubistva da je pravde, jer ona je tvoju sestu ubila, na ovaj ili ona način, alinje nema.



(odgovor članu gordanasi)
Neposredna veza do poruke: 134
   RE: Optuznica KCU Koševo
7.7.2009 15:20:15   
juni
Draga moja, ja bih ti rado dosla pruziti potporu ali bebicu nemam kome ostaviti. Nadam se da ce pravda biti zadovoljena i da cete spokojni izaci iz sudnice. Zelim vam puno srece!

_____________________________

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 135
   RE: Optuznica KCU Koševo
7.7.2009 15:25:27   
mišur
Draga Gordana,
ja sam u Banja Luci i u mislima ću biti sa tobom...
Vjerujem da će je bar na tu maximalnu kaznu osuditi i oduzeti joj licencu, mada je to sve smiješno...Tri godine za nečiji život!
Čekam da nam se javiš u petak i puno sreće vam želim...

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 136
   RE: Optuznica KCU Koševo
7.7.2009 15:39:57   
bloom
Kako neko ko nosi oruzje dobije 2, a neko ko ubije dobije 3 god, halooooooooo.
Znam da tvoju sestru nista ne moze vratit, ali zelim da kolko tolko budes zadovoljna kaznom, jer se nadam da nece biti oslobodjena.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 137
   RE: Optuznica KCU Koševo
7.7.2009 15:47:32   
kovrdjava
Meni je žao zbog svega i ranje nisam željela da se javljam na ovu temu jer jako boli,i previše je teško za mene koja čitam,a ne tek tebi.Ako ti šta znači doći ću vrlo rado da te podržim u ovom teškom trenutku.Al bih voljela da sad se ujedinimo i pomognemo jednoj ženi koja se našla u situaciji u kojoj se i mi sutra možemo naći,jer naši doktori ne bih o tome...


_____________________________

Koja ostane,zlata vrijedi...

(odgovor članu gordanasi)
Neposredna veza do poruke: 138
   RE: Optuznica KCU Koševo
7.7.2009 17:06:36   
slono
Prije svega iskreno saucesce zbog vaseg gubitka sestre, majke supruge..... user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam ranije bila na ovoj temi i evo se sva najezih, jer se sjetih kad se ovo desilo, tad sam bila trudna i znam da me ta vijest jako potresla. Je li tvoja pokojna sestra Gordanasi slucajno zivjela na Dobrinji?????

Ne mogu da komentarisem, suvise me sve ovo potresa, dajem svoju podrsku, molim Boga da vam svima da snage i bicu u toku daljih desavanja!!!!!
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu kovrdjava)
Neposredna veza do poruke: 139
   RE: Optuznica KCU Koševo
8.7.2009 8:45:33   
gordanasi
Da, draga SLONO moja sestra je živjela na Dobrinji i ja živim tamo. Hvala za podršku

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 140
   RE: Optuznica KCU Koševo
8.7.2009 8:55:00   
Anoniman
drzim fige da sve 10.07. prodje kako treba, da ta doktorica zlobnica, vjestica... ma sve najgore mislim o njoj, dobije maksimalnu kaznu za ono sto je uradila tvojoj sestri, da pravda pobijedi.
sramotno je od strane naseg sudstva da se tako male kazne daju za oduzimanje necijeg prava na zivot user posted image sramotno
imas moju podrsku... nedaj se i istraj u svojim namjerama user posted image

(odgovor članu gordanasi)
  Neposredna veza do poruke: 141
   RE: Optuznica KCU Koševo
8.7.2009 9:08:42   
Zoe
IZVORNA PORUKA: Dina RR

drzim fige da sve 10.07. prodje kako treba, da ta doktorica zlobnica, vjestica... ma sve najgore mislim o njoj, dobije maksimalnu kaznu za ono sto je uradila tvojoj sestri, da pravda pobijedi.
sramotno je od strane naseg sudstva da se tako male kazne daju za oduzimanje necijeg prava na zivot user posted image sramotno
imas moju podrsku... nedaj se i istraj u svojim namjerama user posted image


Dina je to divno rekla i sve potpisujem.. seku ništa ne može da vrati, ali maksimalna kazna može da ublaži makar dio bola kroz koji prolazi Vaša cjelokupna porodica.

< Poruku je uredio Zoe -- 8.7.2009 9:12:44 >


_____________________________

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 142
   RE: Optuznica KCU Koševo
8.7.2009 9:10:21   
Anoniman
draga gordanasi, nema rijeci kojima bih ti mogla ublaziti tvoje osjecaje, za koje znam kako izgledaju... znam jer sam prije mnogo godina bila u slicnoj situaciji... ali, mogu ti napisati makar da sam mislima s tobom i tvojom porodicom... imas podrsku i iz Gorazda... budi jaka, budi istrajna... ako i ne bude zadovoljena pravda onako kako zalsuzuje, sjeti se samo da postoji Bozija pravda, koju niko ne moze sprijeciti niti ublaziti... Ostani jaka kao do sada sto si bila zbog sovje seke... uz tebe sam!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 143
   RE: Optuznica KCU Koševo
8.7.2009 9:29:46   
Skvo RR
Draga Gordana, zelim tebi i tvojoj porodici da budete jaki......Sve vrijeme citam, pratim kako napreduje slucaj...Sta reci?user posted image user posted image user posted image ....Nadam se da ce "osoba" dobiti zasluzenu kaznu i da nikada nece raditi u struci. 

_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 144
   RE: Optuznica KCU Koševo
8.7.2009 9:43:24   
kovrdjava
Doktorka smrt i njene završne riječi su bile da ona nije uradila ništa krivo niti van zakona, da ona ne zna šta je pacijentica uzimala od lijekova i da u slobodnoj prodaji ima 30 i nešto vrsta lijekova koji se mogu kupiti bez recepta....
Eto... PRESUDA JE U PETAK, 10.07.2009 u 12.00 NA OPĆINSKOM SUDU, II SPRAT SOBA 217, sudija Slobodan Nastić. Puno bi mi značilo kada bi bar neko od vas došao da mi da podršku...



Jel je možemo podržati akoBogda u petak,da budemo tu iza nje u sjeni da se osjeća bar malo sigurnom, da vide da nije sama i da iza nje postoji masa žena koje je podržavaju...

_____________________________

Koja ostane,zlata vrijedi...

(odgovor članu gordanasi)
Neposredna veza do poruke: 145
   RE: Optuznica KCU Koševo
8.7.2009 9:55:13   
Mika
Draga gordanasi, nije me dugo bilo ovdje jer sam se zabavila o sebi...

Drago mi je čuti da se proces nije rastezao od nemila do nedraga i iskreno se nadam da će presuda biti maxksimalna. Da bar jedna optužnica protiv đelata uspije i ugleda sretno okončanje po žrtvu iako je to slaba satisfakcija za ono kroz šta žrtva prođe.

Skoro sam se vratila iz Opšte bolnice gdje sam ležala zbog sekrlaža i još mi je teže palo sve što se desilo na Koševu kad sam vidjela da postoji i normalno mjesto za trudnice.
Iskreno se nadam da će maksimalna presuda odjeknuti cijelom BiH i konačno pokazati doktorima da nisu iznad zakona.

Sretno!

_____________________________

Borba je počela!

(odgovor članu gordanasi)
Neposredna veza do poruke: 146
   RE: Optuznica KCU Koševo
8.7.2009 10:41:54   
Baby1608
user posted image user posted image user posted image user posted image O mili boze iskreno saucesce tebi i porodici,,nekad sam radila u bolnici Kosevo i znam kakvi idioti ,bezobrazluci,lazi i nemari se tamo desavaju,,,,,user posted image user posted image neznam sta napisati toliko se gusim u suzama slicna situacija se desila sa mojom mamom u drugoj trudnoci( nazalost ni nju nisu spasili) i razumijem tvoju boluser posted image

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 147
   RE: Optuznica KCU Koševo
10.7.2009 11:45:52   
D_K
jos malo pa ce se znati presuda..
bas razmisljam sta ce se desiti..

(odgovor članu Baby1608)
Neposredna veza do poruke: 148
   RE: Optuznica KCU Koševo
10.7.2009 11:47:30   
bloom
drzim fige

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 149
   RE: Optuznica KCU Koševo
10.7.2009 11:49:34   
mišur
I ja cijeli dan razmišljam o Gordani i njenoj porodici i kako im je sada...
Ako neko bude imao informacije ranije, neka odmah napiše...

(odgovor članu bloom)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *