|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sjećanje na Tošeta
16.10.2008 12:52:00   
M kao Mama
Sda da kažem, a da se ne ponovim, znam samo da svaki put kada čujem njegovu pjesmu ili vidim njegov lik, na TV ili novinama, znam da nije sa nama, ali opet ne želim da to znam. Bio je nešto posebo, kažu da Bog rano uzima sebi ono što je najbolje. On je bio jedan od najboljih štoje hodao ovom zemljom. Bog je isti za sve, nadam se da je on sada u Raju, da je sretan i spokojan, a oni koji su krivi za njegovu smrt, prerano ugašeni život, čekao pakao.

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Sjećanje na Tošeta
16.10.2008 13:07:43   
camm
user posted image

sta drugo reci nego da mi je jako zaouser posted image user posted image user posted image user posted image
sto nije vise sa nama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Sjećanje na Tošeta
5.2.2010 19:41:39   
acudesa
Postovi prebačeni sa: "Volimo te" Koncert u čast Tošeta Proeskog

IZVORNA PORUKA: tweety



"Volimo te" - koncert u čast Tošetu Proeskom 

Makedonska radiotelevizija u Skoplju organizira koncert u čast tragično preminulom Tošetu Proeskom, čiji je ekskluzivni medijski partner za BiH, TV Hayat.


Na Gradskom stadionu, gdje je Toše održao svoj posljednji koncert, samo 11 dana prije tragične smrti, 5. oktobra ove godine nastupit će izvođači koji su usko sarađivali s Tošom, te oni kojima je Toše obećao duete, ali to nije stigao ispuniti i to iz cijele regije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Albanije, Bugarske ali i iz Ukrajine i drugih zemalja koje će uživo prenositi ovaj događaj.

Tako će se na koncertu naći Nina Badrić, Mladen Vojičić Tifa, Marija Šestić, Maja Tatić, Toni Cetinski, Željko Samardžić, Goca Tržan, Leontina Vukmanović, Sandi Cenov, Aki Rahimovski, Bojan Marović, Kaliopi, Alenka Gotar, Ruslana, Vitalis Kazlovski i brojni drugi.

Tokom koncerta, desetine hiljada posjetilaca na Gradskom stadionu i gledatelje ispred malih ekrana pozdravit će i brojni gosti koji će se javiti linkom uživo iz svih televizijskih studija koji prenose ovaj veliki događaj. Iz studija TV Hayat cijelu regiju pozdravit će urednica i voditeljica Lejla Sarić sa gostom.

Koncert ima i humanitarnu dimenziju tako da će na svim televizijskim stanicama koje će 5. oktobra prenositi koncert uživo, biti prikazan i humanitarni broj telefona za svaku zemlju pojedinačno. Bosanci i Hercegovci će također imati priliku i ovog puta pokazati svoju humanost.  

U sklopu koncerta koji će se od sada održavati svake godine 5. oktobra premijerno će biti predstavljen i Tošetov album na engleskom jeziku, a na stadionu se očekuje više desetina hiljada ljudi.
 Drage moje žene večeras NTV Hayat prenosi koncert uživo u 20h,pa ko može neka gleda. Ja jedva čekam,nikako dočekati user posted image



IZVORNA PORUKA: aazra

Evo i ja gledam...Lani sam plakala kao luda, kao da je umro neko meni blizak...Imam sve njegove pjesme i cesto ih slusamuser posted image



IZVORNA PORUKA: Shee

Žao mi je tošeta i treba ga se sjetiti, ali mislim da se počelo njegovo ime koristiti u svakoj prilici, samo da se zaradi.user posted image



IZVORNA PORUKA: jasmina_mm

IZVORNA PORUKA: Shee

Žao mi je tošeta i treba ga se sjetiti, ali mislim da se počelo njegovo ime koristiti u svakoj prilici, samo da se zaradi.user posted image


shee u pravu si cak su bili pustili u prodaju i album sa njegovim slicicama sramota stvarno. Neki ljudi ne postuju nista pa ni tugu i bol njegovih najmilijih a Boga mi i cijelog Balkanauser posted image



IZVORNA PORUKA: Blue rose

Neka mu dragi Bog podari džennetske bašče.

A što se tiče koncerta, nekako sam odolijevala dok nije na binu izašla i počela pjevati Goca Tržan user posted image .
A inače mislim da smo mi iz BH studija mogli malo bolje organizovati sam ambijent, koncept...i da se voditeljica malo manje smijala (da ne kažem kleberila).



IZVORNA PORUKA: tweety

Slažem se stobom,Lejla se malo previše smijala i bila vesela,glupo je izgledalo.Goca je bila izuzetno dobra,ne mogu ni da zamislim koliko joj je bilo teško pjevati onu pjesmu.Vidjeli ste suze i da nije mogla pjevati.

Sve u svemu tuga pregolema user posted image



IZVORNA PORUKA: Romali

Ja nisam gledala koncert, samo na prekide. Nije mi user posted image dao, htio da se družimo.  Samo sam skontala koncepciju koncerta. Na onim ekranima izgleda kao d aje tu, da je živ...Nadam se da će Hayat pustiti reprizu, javite ako saznate kada će biti. Vjerujem da se Lejla ponašala neprimjereno, ona mi je za one teme- Ima jedna osoba koja me nervira. Moramo se mi uvijek osramotiti. 



IZVORNA PORUKA: liebevoll

Jest joj ponasanje bilo bezveze, jos plus nabacila onu zutu majicu, a vecina voditeljica koje su se javljale bile su u tamnom, kao i vecina izvodaca. A goca je bila najbolja, nju i inace volim, a sinoc je prevazisla sebe. Ali u sustinu tuga, on na ekranima, a nema ga.....



IZVORNA PORUKA: Shee

Vjerujem da se Lejla ponašala neprimjereno, ona mi je za one teme- Ima jedna osoba koja me nervira. Moramo se mi uvijek osramotiti.

Vjeruj mi, trebala se ona i dalje držati svog Hayatovca i sve bi bilo ok...




IZVORNA PORUKA: tweety

ovo je definitivno pretužno user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=lskK4buvAcc





_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *