|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
1.2.2008 15:42:40   
baby
Gdje li mi je Issa nesto nas je napustila prije bih ona bila prva ujutro koja se javi pravi ranoanilac pa bi do
11,00 h vec rucak napavila

Issaaaaaaaa gdje siiiiiiiiiiiiiiii



(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 226
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 8:25:35   
ElmaB
Dobro jutro drage moje!user posted image
 
Kako ste jutros? Je li i u Zenici i Bihacu ruzno vrijeme? U Sarajevu za sada jeste! user posted image Ja sam jako lose spavala. Vec dva tri dana muce me grcevi u nogama, koji su toliko jaki da me cak i probude. Pijem i magnezijum, redovno, ali dzaba!!! user posted image Ne pomaze! Imate li vi takvih problema?
 
Pusica pa se cujemo danas!
 
Suzana i Issa, javite se, ali i sve ostale trudnice!!!!!
 
Elma B.user posted image

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 227
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 8:41:11   
Anoniman
Dobro jutro, jeste se naspavale,
Bas me ova kisica razocarala, nekako sam imala volju malo ici u setnju na otvoreno, mada mi je naredjeno irovanje, ali mora se malo. I ja sam primjetila da se issa ne javlja, bit ce da je u bihacu suncano i  toplo pa ne ulazi u kucu. Danas mi se muz vraca s puta i cijelo vrijeme samo razmisljam sta cu mu sve reci, sta je sve bilo, kao da ga nema mjesec dana a ne tri dana. Jos cu danas na kontrolu pa cu imat i vijesti iz "unutrasnjosti." 
Htjela sam otic trazit farmerke za trudnice, ali ne da mi se. Imam jedne, ali znate kad sebi nesto zamislite, e onda je to problem.
Odo doruckovat, pa cujemo se jos nekad u toku dana. 

(odgovor članu ElmaB)
  Neposredna veza do poruke: 228
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 8:52:48   
baby
Dobro jutro cureuser posted image user posted image
I ja sam od jutros malo poranila mene su citavu noc bolili jajnici , ba mislim da su oni. U zenici je vijeme malo bolje evo upavo gledam kroz prozor i vidim da nam sunce polako izlazi , nadam se da ce dan biti lijep.

Maida ja koliko vidim da smo ja i ti u slicnoj situaciji i moj muz je otputovao juce i doce u nedjelju pa mi je bas nesto bezveze jutros , nemam se skim ispicat jer ja cim ustane mmogu brbljat.

Elma neznam sta bih ti ekla za grceve pokusaj da te neko izmasira a nadam se da ce brzo doci kraj tvojim mukama


Suzi I Issa ustajte na kahvu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 229
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 9:20:00   
ElmaB
Cao Baby i Maida!
 
Bit ce to Maida sve ok na kontroli, a to sto ti je dr rekla da mirujes, stoji, mada izadji i prosetaj, ali sve dok te ne zamara i ne stvara ti poteskoce. Cim osjetis umor, odmori. Tako radim i ja!
Baby, probala sam s masiranjem, ali ne pomaze. Grcevi su normalna stvar u trudnoci, posebno kada nosimo dvojke, jer nam je smanjena cirkulacija. Ja ih u prvoj trudnoci nisam imala, ali eto sada imam. Kazu da nije opasno, treba se malo vise kretati, ali ja sam poprilicno teska, pa mi i to predstavlja problem. A, navecer kada legnem, nikako ne mogu naci polozaj da se namjestim. Smeta mi stomak, bole me noge, bebice udarju...... Uh!!! Ali, neka su nam zive i zdrave. Procice sve to, ako Bog da!
 
Pusicaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Cujemo se!
 
Elma B.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 230
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 9:25:10   
baby
nesto da te pitam Elma skoliko si ti zatrudnila i koliko si se udebljala do 3 mjeseca tudnoce ja posli put kad sam bila na kontoli nisam ni kilu dobila a imam osjecaj da sam smrsala jer mi je sad i stomak veci i tezi a ja na istoj kilazi

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 231
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 9:29:04   
issa
Dobro jutro, ljepotice moje, evo me na kafuuser posted image
Ovih dana sam bila fakat zauzeta, imala sam neke goste pa znate kako je...Jučer sam cijeli dan bila na nogama, išla se farbati i malo nokte srediti kod kozmetičarke pa se zadržala, a navečer opet išli na naselje jednom prijatelju. Kući došli oko 1h iza ponoći, bila sam mrtva umorna. Evo me sad, nemojte se ljutiti, mislim ja na vas.
 
Suzana, baš sam sretna što si od pregleda napokon dobila što si očekivala. bebice su vidim mašala, to je najvažnije.Meni je dr na predzadnjem pregledu ( u decembru) vaginalnim UZV-m pregledao dužinu grlića maternice. Tad je iznosio 67mm, a na zadnje za koji milimetar manje, tako da još uvijek, hvala Bogu, nema opasnosti od preranog otvaranja. Ovo za antitijela ne znam, meni nije ništa rekao, a i ja sam A+. Šta se tu radi, zbog čega! Znam kad je mama negativna krvna grupa da se prima neka injekcija. A za ovo nemam pojma.
 
Maida28, sretno na pregledu i javi rezultate. Ja sam pozitivac u životu i uvijek vjerujem da će sve biti OK. Tako i da tebe - evo jedna user posted image kao znak pozitivne energije i sreće.
 
ElmaB, ja sam počela primjećivati da mi uveče otiču noge i ruke, pa sam kontala početi piti Donat MG ili one šumeće tablete magnezija. Šta ti piješ?Ma meni je to zbog moga danonoćnog kretanja, a osjećam da imam sve manje snage za to.
 
Baby, doći će mužić pa ćete izmasirati i pomilkiti taj tvoj lijepi stomačić. Pristavi kafu, stavi ga ispred sebe i zaspi ga pričom. Tako ja radim. Moj je šutljiv, a ja bih na guzicu progovorila kad bih mogla.
 
Ljubim vas sve...u stomakuser posted image

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 232
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 9:31:07   
ElmaB
Hej, baby!

U ovoj trudnoci zatrudnila sam sa 71 kg, a nakon tri mjeseca imala sa 75 kg. Sada imam 83 kg, a ulazim u sedmi mjesec, ako Bog da, sto znaci dvanaest kg sam se udebljala. Dr kaze da nije strasno jer su dvojke, a ovja put sva kilaza otisla mi je u stomak. Prosli put sam bila ogromna, iako sam nosila jednu bebu. Zapocela sam trudnocu sa 62 kg, a Teu rodila sa 88 kg!!!! Uzas!!! I bila sam pravo debela. I ruke i noge, ma sve! Sada samo stomak!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 233
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 9:36:13   
ElmaB
Cao Issa!user posted image
 
Ja jos ne oticem. U prvoj trudnoci jesam, i dr mi je rekao da je to od vode koja se skuplja u tijelu. Tada mi je rekao da izbjegavam kasno jesti i piti mnogo tekucine. Poslusala sam ga i stvarno sam prestala oticati.
Sada imam grceve. Pijem magnezijum i Donat mg, ali tu bas nema neke pomoci. To je do slabe cirkulacije. Preporucuje se lagano kretanje ili setnja, a ja kako sam na bolovanju vise sam kod kuce, a i postalo mije pretesko da puno hodam! Slobodno uzmi magnezijum i donat, jer on pomaze i pri regulaciji stolice!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 234
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 18:14:07   
Suzana
Hej cure,
 
Jutros sam ja citala vase postove (bile ste vrijedne pravo), ali nisam imala vremena da i ja pisem.
Zapocele ste hiljadu tema, ne znam odakle da krenem!
 
Issa, ako si A+, to je sve OK, ti ne moras kontrolisati antitijela.
Ja sam A-, dakle negativan Rh faktor, i to je malo problematicno, tako da ove sedmice moram ici vaditi krv na Transfuziologiji, kako bi mi prekontrolisali ta neka antitijela, koja ne daj Boze, mogu stvarati odredjene probleme, ali, nadam se da ce sve biti OK, ako se vode uredne kontrole!
 
Jedva cekam sljedeci cetvrtak, kada idem prekontrolisati grlic...
Nadam se da ce i to biti OK...
 
Cuvaj svoje curice, pa se pisemo! user posted image
 
Sada idem dalje pisati na ostale teme hehe.
 
Pusa,
 
Suzana

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 235
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
2.2.2008 18:25:56   
Suzana
Cao Elma!
 
Zao mi je sto deveras sa grcevima, moja je prijateljica bas imala jake grceve u trudnoci.
Meni na srecu, jos nisu poceli, a preventivno i radi kontrakcija pijem Magnezijum! Donat Mg uvijek zaboravim kupiti kada idem u nabavku. user posted image
 
Vidim da ste zapocele i temu oko kilaze!
Ja sam zatrudnila sa 64 kg, i do sada sam dobila 7 kg, sto znaci da sada imam 71 kg.
Dr me bas na pregledu pitala koliko sam se ugojila, i kada sam joj rekla, kao OK, ali onda mi je naglasila da bih do 23. sedmice (sada sam 21.) trebala dobiti 2 kg. Moj muz se odmah ukljucio i poceo Dr pricati kako ja ne jedem dovoljno user posted image , reko' bolan hoce Dr pomisliti da drzim nekakve dijete! user posted image
Ma ne sumnjam ja da cu do 23. sedmice dobiti jos 2 kg, vec duze na vagi stoji 71 kg, i vrijeme je da kazaljka predje na 72 kg user posted image .
Mislim da se relativno kvalitetno hranim, ali sam se neki dan pocastila cevapima heheh. Moram i to ponekad.
Ali evo, danas je rucak bio morski, orada je bila na trpezi!
 
Issa, kako ti napredujes sa kilazom, zanima me, jer se "ganjamo" u jednoj sedmici sa trudnocom! user posted image
 
Vidim da spominjete i oticanje, kod mene jos nije pocelo!
 
Maida, molim te cuvaj se, ali uopste ne sumnjam da ce sve biti OK! Svakako ces da nam javis!
 
Baby, muz ce brzo doci, a ti se do tada 'podruzi' malo sa drugaricama, a spominjala si da imas i dvije sestre koliko se sjecam. Nemoj biti sama. user posted image
 
I jos nesto.
Sinoc smo se muz i ja pravo obradovali. Mene su bebice udarale, a mi smo posmatrali povrsinu stomaka i po prvi put vidjeli te pokrete. Bilo je super! user posted image
 
Eto... Toliko od mene za sada, pa se mi opet cujemo.
 
Pusa,
 
Suzana

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 236
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
3.2.2008 8:08:52   
issa
Dobro juuuutrooooo! Evo je, gotova user posted image , hajte da se ne hladiuser posted image
I ko kaže da Isse nema, haaa? Ma idem na put, pa sam ranije ustala da popijem kafu i doručkujem. Evo, nećete vjerovati, pravim sebi tarhanu, onu posnu, pravu dječju na vodi i soli. Tu obožavam, samo da me kiselina ne uhvati. Jučer me je ubila, došlo mi da plačem! Pa kad se krene dizati, kapacitet pluća mi bude ko fildžan pa ne mogu predihnuti. Ma fuj!
 
A što se tiče kilograma, ja sam do sada dobila 8 otprilike, ali sam od prošle sedmice vidno počela "rasti". Inače, ja sam po prirodi mala žena sklona debljanju, ali sam prije trudnoće skinula 9 kg. I svi su mislili da ću biti ogromna od prvog mjeseca, da ću se kotrljati ko lopta ulicom. Međutim, niko ne vjeruje da sam sad to ja. Sva sam u stomak otišla, a ostalo ništa. Tako da je sigurno da ću imati veeeeliki stomak sa akobogda veeeelikim bebama. Ma briga me, samo da se ja dobro osjećam. Rastopit  će se kile oko beba.
 
Eto cure moje, ostajte mi dobro, pa se čujemo. Uživajte u ovom hladnom danu, ako se to uopće možeuser posted image
 
Ljubim vas...u stomak!!!!!!
 
 

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 237
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
3.2.2008 9:36:01   
baby
Dobro jutro cure user posted image user posted image

Evo i ja pijem kahvu spemam nesto po kuci danas mi muz dolazi pa cu nekih kolacica napavit . Necu vas puno tusit jer bas i nisam raspolozena najbolje .

Pusicaa

Pozdrav iz hladne Zenice

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 238
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
3.2.2008 15:21:43   
Anoniman
Hej cure moje,
Sve je ok sa mnom, kontrola je prosla ok, sve je ok.
Muz mi je stigao, dobila sam pantalone i majcu trudnicku. Danas me malo stomak boli, ali ne dam se.
Znam da moram mirovat ali moram i izac malo prosetat da bi se psihicki bolje osjecala.
Pozdrav i cujemo se.

(odgovor članu baby)
  Neposredna veza do poruke: 239
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
3.2.2008 21:16:20   
Suzana
Dobro vece cure!
 
Evo da se i ja danas kratko "prijavim"!
Maida, pravo mi je drago da je sve OK, sta ti je Dr rekao, zbog cega je doslo do tog krvarenja?

Svaka se trudnica obraduje novoj trudnickoj stvarcici, pogotovo ako je nesto lijepo.
Ja evo samo sto aBd nisam usla u 6. mjesec, i nisam se previse istrosila na trudnicku garderobu.
Koliko se sjecam, skoro cijeli treci mjesec sam se provlacila sa nekim svojim 'netrudnickim' user posted image  stvarima, uglavnom, posto je zima bila, imala sam jedne moje super samtane crne tole koje su mi prije bile velike, pa sam se s njima provlacila.
A od prijateljice sam dobila super trudnicke farmerke, koje jos uvijek nosim, i nadam se da cu jos moci da ih nosim. Ista prijateljica mi je neki dan nasla jos jedne Benetton trudnicke farmerke koje su mi odlicne. Druga prijateljica mi iz inostranstva donijela dvoje pantola, imam svoje dvije haljine od prije, koje su od takvih materijala da ih mogu nositi i trudna, a dobila sam i jednu trudnicku suknju iz H&M Mama. Ja uzela par majica i to je za sada to, a iz Amerike trebam da dobijem neke pantole i majicu! Ma ekstra!
Nadam se da vas ne upeglah, sama od sebe mi dodje tema "trudnicke garderobe".
 
Issa, tu smo negdje s kilama a i sa sedmicama. user posted image  Moja Dr kaze da je to skroz OK!
Simpatican mi je opis tebe i tvojih kila heheh.
Mogu ti reci da sam i ja ocekivala da cu se puno vise debljati, i prijatno sam sebe iznenadila...
Ja sam isto 'poguzija', ali sam se malo dovela u liniju pred svadbu, i taman zatrudnila sa tom nekom OK kilazom...
Ma hajde, sto kazes, nisu bitne kile, sa dvije bebe to ce spasti samo od sebe, ali eto, bolje je ne udebljati se previse ako ne moras. Kazu da su i porodi laksi kada se zena manje udeblja, sta vi mislite, meni se cini logicno...
 
Baby, raspolozenje ce biti sve bolje i bolje! user posted image
 
Elma, danas nesto nisi aktivna, muz i Tea kuci, pa uzivate u vikendu? user posted image
 
Cujemo se sutra.
 
Ciao

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 240
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
4.2.2008 8:13:10   
ElmaB
Dobro jutro!
 
Jucer sam citale postove sa raznih foruma, ali se nesto pretjerano nisam javljala. Kao sto rece Suzana, vikend, pa smo malo uzivali zajedno, jer u toku sedmice nemamo bas puno vremena.
Kako ste mi sve jutros? Mene jos more grcevi, ali mi u trudnickom kalendaru pise da je sve to normalno i da ce me pratiti do kraja trudnoce. Ma, nema veze! Neka samo sve, ako Bog da, prodje kako treba!
 
Cujemo se poslije!
 
P.S. Hajde budite se na kafu!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 241
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
4.2.2008 9:40:22   
issa
Jutro, evo mene na kafuuser posted image
 
Kod mene ništa novo, jučer sam bila kod rođaka u drugom gradu pa se umorila ko nikad. Leđa me bole po cijelu noć već tri noći, nikako se namjestiti, jastuka oko mene previše, ali ne pomaže. I to je kažu normalno!
Bebare su super, malo su se umirile od jučer, vjerovatno odmaraju, jer su prejučer od 5 ujutro pa dok nisam zaspala naveče udarale i samo udaraleuser posted image
 
Eto ljepotice moje, čuvajte mi se i uživajte.
 
Ja vas opet ljubim u stomak!
 
p.s. Izgleda da će mi ovaj poljubac u stomak postati navikauser posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 242
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 10:07:20   
issa
Dobro jutro, ženeee user posted image user posted image user posted image
Pa ne mogu vjerovati da na ovom pdf-u od jučer ujutro nikoga nema i da sam ja jedina!
Hajmo budite se, počeo je novi dan! Nadam se, za sve nas - DOBAR DAN
 

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 243
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 10:12:13   
Anoniman
Cao cure, kako ste,
Meni juce nije radio internet i tako mi je nedostajao ovaj forum. Nekako sam ovih dana potistena, nemam nekog razloga, samo sam bezvoljna.
Drago mi je da ste sve ok i vase bebe da su ok. Ja se planiram bacit na uredjenj kuce, da sve sredimo dok beba dodje.
odo pa se cujemo

(odgovor članu issa)
  Neposredna veza do poruke: 244
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 17:41:48   
ElmaB
Cao drage moje!
 
I meni jutros racunar nije radio, pa evo sada mogu se javiti. Kako ste danas? Ja sma onako, ako i vrijeme!!!
 
Cujemo se!user posted image

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 245
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 19:28:13   
Suzana
Cao cure,
 
Evo da se i ja javim.
Jutros vadila krv na Transfuziologiji, nalazi su bili gotovi isti dan.
Potvrdjena mi je A Rh NEG krvna grupa, a koliko sam razumjela nalaz, OK su mi ta TITAR antijela. user posted image
U cetvrtak idem ponovo kod Dr na kontrolu (grlic materice), pa ce Dr dodatno pregledati nalaz.
Ovaj isti postupak (antitijela) moram ponoviti u 28. i 32. sedmici.
 
To su vam novosti kod mene.
 
Vidim da ste sve dobro i zdravo, da su bebe dobro!
Drago mi je.
Maida, svako ima potistene dane, proci ce. Ne daj se.
 
Hm.. Pocela sam razmisljati kada poceti sa kupovinom ovih nekih stvarcica za bebe (spasila sam spisak potrebnih stvari sto su Eminica i Visnja napisale na jednoj od tema), sta vi mislite kad poceti... ???
 
Od danas sam u 22. sedmici - jutros nam javio Roditelj Portal. user posted image
 
Pusa za sve!
 
Suzana

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 246
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 19:42:10   
issa
Ej Suzana i ja sam kontala počela kupovati, ali nekako, kad su djeca u pitanju, postajem praznovjerna.Znaš da kažu da ne valja kupovati puno prije poroda.
Bojim se da kasnije neću sve stići, ne znam koliko ću biti pokretnauser posted image , pa bih već počela pomalo prikupljati stvarčive. Tako ću sebi skratiti ove duge dane na bolovanju i istovremeno uživati.
Ja sam spisak potrebnih stvari skinula sa jednog hrvatskog foruma na kojem su mame blizanaca, pa ću se time voditi. One su iskusne sa dvojkama i vjerujem im. Ako ti zatreba, poslat ću ti pa uporedi sa svojim spiskom.
 
Ostale cure kiss

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 247
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 19:49:44   
Suzana
Hej Issa,
 
Pliz daj nam taj spisak...user posted image
 
 
user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 248
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 20:00:45   
issa
Pošto je spisak zaista predug, najbolje je da kliknete, imate tu i slike i svašta nešto zanimljivo....Ja sam tu redovan gost
 
http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?t=1469&start=0

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 249
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 20:02:03   
Emina*
Suzana, evo ti ovaj link,
da znas da se odnosi na blizance,
ne znam jel issa na taj spisak mislila, pa mozes uporediti....

http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?t=7698

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Vrtić.
Admin

Koji vrtić pohađa vaše dijete?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *