|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 44 [45] 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 14:40:05   
madam x
Izvini MAMA MA što ću iznijeti svoje mišljenje, ali ja pretpostavljam da se ovdje radi o prevari s njegove strane.
Pa i ako je to, ja mislilm da bih prešla preko toga, ako je to bilo samo jednom ali oprostila ne bih.
Uvijek mi govorimo, ma otišla bih odmah, evo ja mislim da ne bih...zbog djece...nekad smo previše egoistični u svojim idejama i nakanama a ne vrti se svijet oko nas...samo onaj naše djece to čini, pa se trebamo potruditi zbog njih svašta pretrpjeti.

MAMA, ti si meni jako simpatična, i nadam se da će se sve to uskoro stišati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 1101
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 14:57:36   
draguljče
Ja ne znam kako bih mogla živjeti s nekim, a da mu nisam oprostila. S tim ja ne bih mogla živjeti. Možda bih oprostila, ali mu nikada ne bih zaboravila. Ako ne možeš oprostiti onda nemaš šta tražiti s njim.

_____________________________

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1102
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 15:10:40   
teacher75
slazem se sa draguljce

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 1103
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 15:18:47   
madam x

IZVORNA PORUKA: draguljče

Ja ne znam kako bih mogla živjeti s nekim, a da mu nisam oprostila. S tim ja ne bih mogla živjeti. Možda bih oprostila, ali mu nikada ne bih zaboravila. Ako ne možeš oprostiti onda nemaš šta tražiti s njim.


Ma to sam i mislila, nisam se dobro izrazila.

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 1104
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 15:19:40   
MAMA MA
Prije svega hvala svima koje ste odvojile par sekundi/minuta da otkucate post...

Imala sam namjeru da ostanem anonimna kad sam otkucala prvi post ali posto radim 1000 poslova u isto vrijeme ne oznacih kockicu "anoniman"user posted image i napravih pravu RR senzacijuuser posted image ...

Nisam tip koji po forumima prica o svojim problemima,a jos manje tip koji o svojim problemima prica sa nepoznatim ljudima....da mi je trebao kredit ili plan kako da sagradim kucu,ili kako da skinem temperaturu djetetu to bih imala koga pitati jer imam kompetentne ljude u svojoj blizini,ali eto pravnika nemam...zato sam i postavila pitanje koje me je interesovalo na ovoj temi jer znam da je par forumasica ovdje iz te branse...

Problem koji ja i moj muz imamo nije nista slicno ovome sto ste navodile(prevara,isluser posted image )...Vise se odnosi na neuredjene obiteljske odnose(pri tom mislim na nase uze porodice) koji jako uticu i na nas zivot..nebih detaljisala jer ponavljam nisam taj tip...

Moj muz je jako dobar otac i jako dobar muz...ti nesredjeni porodicni odnosi su jednostavno takvi i traju jako dugo (ne bas od pocetka naseg braka)i jednostavno to me iscrpilo..Oduzima mi puno energije i smara me...a ne volim da me ista gusi..,juce smo imali jednu raspravu i bas mi je bilo doslo 5 do 12...a i pms me drma opasno pa sam juce bila spremna pokupiti sve i razguliti...ipak nisam...

U zivotu nisam ishitrena osoba,i jako dobro kalkulisem svoje postupke...Mislim da od razvoda nema nista jer postoji ljubav sa obje strane a i ovaj malac koji nas zagrli i kaze "moji roki"(moji roditelji)...Razgovarali smo sinoc i predmet je uzet u obradu a ishod ce valjda bit OKuser posted image

Znam da nikome nije savrseno u zivotu i da svi imamo neki kamen koji nas zulja u cipeli(i za koji mozda niko nezna)...Jedino mi preostaje da i dalje pokusavam popraviti sto mogu i ignorirati sto ne mogu popraviti jer sam tako naucilauser posted image ...

I naravno izbjegavati teske teme i rasprave u vrijeme pms-auser posted image

Veeseela-Da, seks je odlican-valjda se zato i premisljamuser posted image user posted image



_____________________________

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1105
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 15:27:11   
reallove
MAMA MA,nadam se da ce sve biti okuser posted image Nije ti ovo razlog za razvod,sve to mozete fino da rijesite,vjeruj imala sam i ja ovakvih problema,koliko hoces,ali nisam nikad mislila da se razvedem zbog toga,sve se rijesi,hB..Vazno je da se vi volite i cuvate,da cuvate vase dijete,a ostalo je sve manje bitno..Sretno draga

_____________________________

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"


Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1106
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 15:30:42   
felix
mama ma user posted image ma bas mi milo da cete abd sve izgladiti .
da ne sumnjam u vaš sex user posted image kad ne silaziš s njega secas se hahhaha kad si pisala šege ma super si ti
bice to sve oke .
cuvajte se hebeš druge pokušaj ignorisat i rešiti to user posted image

< Poruku je uredio felix -- 30.10.2012 15:31:54 >


_____________________________

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1107
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 21:45:58   
gerberka
MAMA MA...citam malo posti Anonimne na temi Šta biste vi uradile i naletim na tvoj komentar kada je Anonimna pisala da se muz naljutio jer mu nije javila da mu je mama u bolnici te je ne zove zadnjih dana..tvoj komentar ide:

"
-tobe jarabi...Lik se naljutio jer mu zena nije odma javila da mu je mati slaba...OK...trebala si odma da mu javis...ali 10 dana se ne javljat mi je dno dna...ocito si mu puno pustila,ja bi to nogama izgazala,i poslala u tri lijepe i njega i majku mu...Nisi ti duzna da skrbis o njoj...i jos da ga molis da se brine o djeci rodjenoj...Ovo moj mozak nemoze svariti....zaista nemoze....kome Bog sve da djecu alahselamet" str 40, tema sta biste vi uradile


...pa MAMA MA ..ni moj mozak ne moze svariti da ovakvi savjeti izlaze iz usta žene koja trpi nasilje puno gore nego zategnutii odnosi dva bracna druga.

Jako sam se razocarala da takve rijeci stizu od osobe koja je u priblizno vrijeme prolazila bracne probleme kuci - tebe!

Da Bogdom, imas hrabrosti i petlje postaviti u svom zivotu stvari na svoje mjesto i nogama izgazaš sve sto u tvom životu ne stima i ne ide kako si zamislila.

Nisam se mogla otrgnuti ovom utisku koji kod mene izaziva..malo je reci zgroženost...ti pises da ces u svom životu popravljati pono što možes i ignorisati ono sto ne mozes popraviti, a savjetujes zenu u problemu da sve izgaza i posalje i njega i majku mu..e pa Bože sacuvaj..neka ti je Bog na pomoći.

Žalosno je kako smo uvijek puni savjeta i jako britki kad su drugi životi u pitanju, a često ne znamo zivjeti vlastiti.......


i da..nije tvoje da alasalemas kome je Bog sve dao djecu..dao ih je kome je htio i dat ce ih kome želi On.




< Poruku je uredio gerberka -- 30.10.2012 21:51:07 >


_____________________________

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
_______________________________________________
beta 06.06.2011 1309
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1108
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:09:33   
ena23
Ma gerberko nije to nista neobicno. ovo je samo jos jedan dokaz da sve sto procitas na rr trebas uzeti sa ooogromnom rezervom. a pitanja o braku ne postavljaj ni za zivu glavu, unistit ce teuser posted image .
odogovori forumasica, mislimuser posted image

_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1109
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:15:13   
felix

IZVORNA PORUKA: ena23

Ma gerberko nije to nista neobicno. ovo je samo jos jedan dokaz da sve sto procitas na rr trebas uzeti sa ooogromnom rezervom. a pitanja o braku ne postavljaj ni za zivu glavu, unistit ce teuser posted image .
odogovori forumasica, mislimuser posted image

meni licno je prvo glupo što se eto neko javlja bio anoniman i sl . ima petlje da eto pokuša riješiti problem baš na forumu mislim ko je kome eto rešio problem i to na forumu user posted image pogotovo o bracnom.
Drugo smješno mi što uopce neko to trazi i ovdje i ocekuje da ce nešto dobiti.

Nisu krive forumašice koje tzv fol pokušavaju dat savjate izvesti na pravi , put vec te same koje su postavile pitanje i problem su mi smješne .
Uvjek je bilo lako po necijoj tudjoj muci, pucat i trabunjat a kad se nadje u toj situaciji koži ušuti se.



_____________________________

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1110
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:19:33   
Medić*
Gerberka ja nigdje ne skontah da MAMA MA trpi neko nasilje, evo ponovo procitah post. Koliko skontah njen problem je vezan za odnose neke porodicne.....

Inace mnogo stosta uzimam sa rezervom.

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1111
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:20:25   
gerberka
meni je potpuno razmljivo ako neko zeli ostati anoniman..zato i postoji ta opcija..i u savjetovalistima je diskrecija zagarntovana..onomekome je to glupo treba da rascisti sam sa sobom da svako ima pravo na svoju privatnost! i toga se drzim u svome poslu!


_____________________________

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
_______________________________________________
beta 06.06.2011 1309
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1112
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:20:58   
Crnkica
gerberkice ljubavi pogađaš u srž,ja nikad nisam bila anonimna,pisala sam o svojim problemima,al sam ignorisana.ma i kome su još potrebni savjeti od drugih sa problemom se suoči sam.a od drugih samo traži potporu.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1113
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:25:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: gerberka

ma ja sam sokirana, ocito sam jos balava..pa ne mogu svariti kako poganih ljudi ima..ono svoje prljavo cuva, a daj da drugom jos vise zagorcam..slucajno sam setala temom i kad sam naletjela na komentar ostala sam PAFuser posted image
I ima hrabrosti kroz dva dana napisati muz me zive kur... ali " ignorisat cu ono sto se promijeniti ne da.."..a svi ostali koji imaju problem su sebi puno dopustili - ona poBogu nije user posted image
user posted image user posted image



mama ma ovo nije nigdje napisala, ti si nesto pomijesala

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1114
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:29:22   
gerberka
tičer sad sam brisalajer sam vidjela da se u postu moze skontati da je MAMA MA rekla da je muz naziva..govorila samopcenuto kako zene znaju nasavjetovati druge, a sute o svom i problemima u braku

_____________________________

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
_______________________________________________
beta 06.06.2011 1309
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1115
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:29:52   
Medić*
Gerberka na osnovu cega si skontala da MAMA MA trpi nasilje, ja to kroz post njen ne zakljucih ?

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1116
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:32:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Gerberka na osnovu cega si skontala da MAMA MA trpi nasilje, ja to kroz post njen ne zakljucih ?

ni ja, porodicni odnosi mi nisu tako velik problem ako se supruznici vole kao problemi izmedju samih supruznika

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1117
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:35:07   
gerberka
Ja sam vrlo dobro skontala slj

MAMA MA je zeljela biti anonimna i onda u zbrci nije kliknula opciju pa se skontala ko je
dotada je pisala da trazi pravnu pomoc i da je brine izjava muža da ce dijete pripasti njemu!
Ucjena djetetom i bilo koja vrsta ucjene ( ucjena je najgori oblik pasivne agresivnosti )također spada u nasilje, pronađite tzv točak nasilja, imate ga na netu..i pogledajte..
kada si partner postavi poitanje o rastavi braka znaci da je sve svoje unutarnje resurse upotrijebio da sve spasi isti brak...
e sad..zene ase nalijepile, dale savjete..stize odgovor ja cu ignorisati ono sto ne mogu promijeniti ( kada je postala NEanonimnatu se i zaustavila da kaze koji je problem..navodeci samo jedan problem )

i nije mi jasno da takva osoba a i bilo koja drugA koja za sebe kaze da je popravljala ono asto moze a ignorisala ono sto ne moze napise drugoj zeni "ma ja bih to sve pogazila..i sve sto gore pise"


_____________________________

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
_______________________________________________
beta 06.06.2011 1309
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1118
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:41:21   
madam x
Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i svi griješimo, da nije tako, bili bismo meleci / anđeli.
Nekad smo bolje raspoloženi pa svijet oko sebe doživljavamo pozitivnijim, a kad nismo, onda sve gledamo crnje nego što jeste, kao u PMS-u, npr. Ja tada stvarno poludim i sve mi smeta.
Reagujem na nešto, što bi me inače ostavilo ravnodušnim.

Tako i MAMA MA...možda je kap prelila čašu, pa žena poželjela da se ispuše, pa napisala svoje crne misli.
Nisam tako kritična, jer sve se ponekad nađemo u nekoj bezveznoj situaciji, i u trenutku ljutnje svašta kažemo.

A što se tiče brakova uopšte, čisto sumnjam da su svi tako dobri, kakvim se prikazuju.
Ali, eto, imamo potrebu da sebe prikažemo u boljem svjetlu...i ne samo kroz brak...i na drugim poljima nije sve sjajno bajno...ali eto....ipak, mi žene treba da razumijemo jedne druge...ako to ne možemo mi , kako da to očekujemo od muškaraca.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1119
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:45:38   
gerberka
...ocito si mu puno pustila,ja bi to nogama izgazala,i poslala u tri lijepe i njega i majku mu...Nisi ti duzna da skrbis o njoj...i jos da ga molis da se brine o djeci rodjenoj...Ovo moj mozak nemoze svariti....zaista nemoze...


pa što ona nije svog izgazala i poslala ga kao sto savjetuje ovu anonimnu i fino predala na sud i raspitalase da sa ovakvim ponasanjem nikada nece dobiti dijete ako se to utvrdi kroz posjete czsr i psiholosku obradu
hvala Bogu pa psiholoski testovi imaju skale laži i skoro pa nikako ne dopustaju manipulacije ispitanika pa se na njima tacno vidi s kakvim se profilom ima posla...


aovo za ku...sam navela primjer...imam poznanicu koju muz redovno tako naziva, ali eto nije pisala ni anonimno, zena trpi, njena stvar, ali makar nikog ne savjetuje da svog muza ili majku mu otjera u onu stvar!

_____________________________

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
_______________________________________________
beta 06.06.2011 1309
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1120
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:48:38   
gerberka

IZVORNA PORUKA: zinanina

Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i svi griješimo, da nije tako, bili bismo meleci / anđeli.
Nekad smo bolje raspoloženi pa svijet oko sebe doživljavamo pozitivnijim, a kad nismo, onda sve gledamo crnje nego što jeste, kao u PMS-u, npr. Ja tada stvarno poludim i sve mi smeta.
Reagujem na nešto, što bi me inače ostavilo ravnodušnim.

Tako i MAMA MA...možda je kap prelila čašu, pa žena poželjela da se ispuše, pa napisala svoje crne misli.
Nisam tako kritična, jer sve se ponekad nađemo u nekoj bezveznoj situaciji, i u trenutku ljutnje svašta kažemo.

A što se tiče brakova uopšte, čisto sumnjam da su svi tako dobri, kakvim se prikazuju.
Ali, eto, imamo potrebu da sebe prikažemo u boljem svjetlu...i ne samo kroz brak...i na drugim poljima nije sve sjajno bajno...ali eto....ipak, mi žene treba da razumijemo jedne druge...ako to ne možemo mi , kako da to očekujemo od muškaraca.



potpisujem ovo sto si rekla, osim boldiranohg i vjerujmi..ČESTO CELJUDI u potrebi za savjetom, a zbog nasih ISPUHAVANJA uciniti pogresne korake.
Osobe koje se jave za savjet su ranjive i lomljive i u tom trenutku povodljive postupiti po savjetima pri tzvkrizi svjesti..psihologija dokazala

_____________________________

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
_______________________________________________
beta 06.06.2011 1309
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1121
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:51:14   
gerberka

IZVORNA PORUKA: zinanina



Ali, eto, imamo potrebu da sebe prikažemo u boljem svjetlu...i ne samo kroz brak...i na drugim poljima nije sve sjajno bajno...ali eto....ipak, mi žene treba da razumijemo jedne druge...ako to ne možemo mi , kako da to očekujemo od muškaraca.


pa bas zbog ovoga bilo bi fino da se savjetujemo na nacin da ne dajemoupute da hebemo nekom majku..meni je to malo viseodnosno PUNO VISEODISPUHAVANJA NA NETU

_____________________________

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
_______________________________________________
beta 06.06.2011 1309
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1122
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:51:38   
vjestica
da mi mm spomene razvod, meni bi prva reakcija bila dijete ti ne dam!
možda to i spada u nasilje, ali ja na to gledam kao na normalnu reakciju roditelja
a što se tiče savjeta na ovoj temi - pa većina savjetodavaca ovdje (barem ovi redovni) su laki na tastaturi sa rečenicama -ja to nikad ne bih trpila ja bih to zgazila/ubila/riješila/razvela se ste sekunde itd
a na stranu to što brakovi anonimnih nisu nekad tako strašni, niti brakovi savjetodavaca tako savršenikako ih predstavljaju

_____________________________

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1123
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:54:06   
gerberka
Vjestice upravu si..a tvoja reakcija da dijete ne das nije ipak nasilje..
nasilje je kada npr jedan bracni partner izaziva strah i nesigurnist kod drugog tipa "probaj, ali ja cu dijete dobiti na Sudu..u prevodu mocan sam "..te se osoba nalazi u zacaranom krugu dali da podnese zahrtjev za razvod ili ne..doknasilje nije kad se oba roditelja "bore" za dijete, to je normalno

a odavno sam skontala kao sto kazes ovakve savjete

felix, molim te ne salji mi u inbox svoja misljenja o forumasicama..ne volim to..naPISI ovdje na temi ako si u potrebi

< Poruku je uredio gerberka -- 30.10.2012 22:57:38 >


_____________________________

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
_______________________________________________
beta 06.06.2011 1309
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1124
   RE: Razvod braka!!
30.10.2012 22:54:44   
madam x
Ne mislim ja da se ona ispuhivala savjetujući druge...nego kad se javila sa svojim problemom, pa ga je prikazala gorim.....ali nema veze...sve je ovo -šta ako, ovo ono.

Hvala Bogu pa nemamo većih problema, a svađa sa mužem ulazi u bračni staž, pa priznale mi to ili ne user posted image , ja prEznamuser posted image user posted image .

Laku noć...moj je haman zaspo.
Gerberka-smajlikojimaše ( stvarno ovaj fali).user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 44 [45] 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 44 [45] 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *