|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čuvanje djeteta
30.11.2015 10:52:46   
Ela35
Drage moje, imam divnu tetu koja je čuvala mog sina kojeg smo sada dali u vrtić. Ona će biti kod mene do 15tog Decembra i onda je slobodna. Kod mene je došla po preporuci i jako mi je žao što više neće biti s nama jer sam stvarno prezadovoljna. Ona živi u Vogošći a mi smo u Opštini Centar. Žena je 62 godište, ima odraslu djecu i unučad, vrlo je poštena, fina i skromna. Mom sinu se posvetila i radila je sve onako kako sam tražila od nje. Pomagala je i u kućnim poslovima i tu takođe nemam primjedbi. Ona nije prva teta u našem domu ali je definitivno najbolja i žao mi je što je prije nisam upoznala. Žena nije visoko obrazovana nego je skromnog obrazovanja, ali meni to nije bilo bitno, tako ako je nekome to važno da zna. Uglavnom ja se osjećam vrlo smireno kada odem na posao jer ostavljam dijete i kuću u zaista sigurnim rukama pa sam totalno rasterećena.

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 351
   RE: Čuvanje djeteta
26.1.2016 9:59:10   
elmaa62
Drage mame!!Ako nekome traba iskusna i pouzdana teta za cuvanje vasih malisana rado bih taj posao prihvatila...Ja sam zena srednjih godina i imam puno iskoustva i zdravlje me jos dobro sluzi...Cuvala sam djecu i u inostranstvu tako da preporuke nisu problem..Posto imam kcerku koja studira u Sarajevu voljela bih da mogu naci neko dijete jer bih stanovala i bila blizu svog djeteta...Ako nekome treba takva osoba voljela bih da me kontaktira na broj 0603146768..

(odgovor članu Ela35)
Neposredna veza do poruke: 352
   RE: Čuvanje djeteta
4.2.2016 22:22:19   
Stella13
Drage mame,
Do skoro sam i sama preko stranica ovog portala rješavala mnogo sopstvenih dilema i nepoznanica. Stoga mi je bilo logično da ovaj početni korak u oglašavanju mojih usluga napravim upravo ovdje.
Dakle, obzirom da sam ostala bez posla, a preispitujući svoje želje, ali i rezultate dosadašnjih postignuća, odlučila sam početi sa čuvanjem jednog i/ili više djece. Za mene ovo nije olako donesena odluka, jer iziskuje izuzetnu odgovornost, pa stoga tome i pristupam veoma ozbiljno i odgovorno. Takodje, ovo ne doživljavam kao posao, jer unosim maksimalno zalaganje i emocije. Sve što sam svojoj djeci pružila, ne bih mogla drugačije ni sa drugim djetetom.
Živim na Ciglanama, kod kosog lifta, i spremna sam čuvati jedno i više djece u svom stanu. Imam petogodišnju djevojčicu (i dvije srednjoškolke), tako da bi Vaše dijete imalo i društvo, pa bi individualna briga o njemu bila i uz socijalizaciju, a ne ostala samo to. Pretpostavljam da mnoge mlade mame žele da se teta koja brine o djetetu, brine samo o njemu. Dijete ne misli tako i ne želi samo to! Bez obzira na uzrast, svako dijete se osjeća bolje i brže napreduje uz drugu djecu.
Veoma sam privržena djeci, prilagodjavam njima svoje vrijeme i uvjerena sam da će svako dijete biti sretno i zadovoljno. Za sve informacije, budite slobodni kontaktirati me putem e-maila: moja.tetacuvalica@gmail.com ili na mobitel broj 061 010 385.


(odgovor članu Ela35)
Neposredna veza do poruke: 353
   RE: Čuvanje djeteta
29.9.2017 16:46:39   
Arne la
Ozibljna žena u svojim 50-tim, odgovorna, uredna, strpljiva, majka dvoje odrasle djece čuvala bi djecu na području Zenice. Za sve dodatne informacije kontakt telefon 061976294user posted image

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 354
   RE: Čuvanje djeteta
18.12.2017 17:13:56   
ira_k
Drage mame,

Potrebna teta za cuvanje jednogodisnje bebe u našem stanu na C.Vili 2. Molim vas za vase preporuke. Hvala unaprijed

(odgovor članu Arne la)
Neposredna veza do poruke: 355
   RE: Čuvanje djeteta
30.12.2017 8:10:37   
hope_71
potrebna teta za cuvanje bebe na podrucju centra/stari grad Sarajevo. Hvala!!!

(odgovor članu ira_k)
Neposredna veza do poruke: 356
   RE: Čuvanje djeteta
9.7.2019 13:45:31   
amrit
drage moje, da li imate tetu za preporuciti za cuvanje djece i ponaganja oko kucnih poslova, a da je sa podrucja Vogosce?

(odgovor članu hope_71)
Neposredna veza do poruke: 357
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *