|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudna, a sama...
29.5.2010 9:58:39   
medi87
Mila moja svaka ti cas_t na hrabrosti da pored svih problema izneses tu malu mrvicu na svijet, to je prava majka i zaista ti se divim, ostala sam bez rijeći. Sto se tice tog momka vjeruj mi ne zasluzuje te i ja licno mu se ne bih javljala, naravno na tebi je da odlucis, ali jednostavno pored svega sto je uradio ne zasluzuje te , kao ni malo bebce koje ces aBd donijet na svijet.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.5.2010 19:34:54 >


_____________________________

RR porodica :-)))

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: sama upomoc
29.5.2010 10:05:19   
veda
Draga moja,tesko je dati savjet ovako nekome,jer naravno-sta god ti mi savjetovali na kraju ces ipak ti donjeti odluku.Bas sam se pravo nazivcirala kada sam ovo citala,i naravno ako je sve to istina,moj savjet je-bez razmisljala prekinuti sa tom osobom,zapravo ako se to i moze nazvati vezom,jer vidim da je sve drugo,osim veze.Ovdje vidim samo patnju,bol,i ponizavanje,jednog nezrelog i neodgovornog muskarca.Dakle-bez puno filozofiranja,rjesiti se takvog covjeka,prekinuti kontakt,jer povremeno odrzavanje kontakta je samo vrtnja u krug.Sto se tice bebe on ako bude zelio,naravno da ce vidjati to djete,jer je on otac,a ti nisi ni prva ni zadnja koja ima djete sa nekim,a da sa ocem ne odrzava nikakvu vezu.Kao sto nisi ni prva ni zadnja koja sama odgaja djete,jer vidim da si ga zeljela.Necu dalje pisati,jer ovo su ipak osjetljive stvari,ali kada si vec trazila savjet-dobila si.Pozdrav.

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: sama upomoc
29.5.2010 10:15:53   
ivana st
Draga moja donjet na svijet djete je najveća radost ali i najveća odgovornost.Ne znam koliku podršku imaš od svojioh roditelja i bliže rodbine, ali prihvati i zatraži već je sad , jer će ti mnogo toga trebati kad rodiš djete, od financijske do pomoći u svakom drugom obliku, jer koliko vidim otac tvog djeteta nema najeru sudjelovat u njegovu odgoju.Nitko ti od nas ne može reći što bi trebala napravit jet ti ćeš to sama najbolje znati, ali mislim da u tvom slučaju ja sa tim čovjekom ne bih željela sanjati budućnost. Kad se djete rodi savjetovala bih ti da napraviš test očinstva (kako kasnije ne bi bilo ucjena da on nije siguran je li djete njegovo) i na sudu zatraži da ti plaća alimentaciju, jer u suprotnom bojim se da od njega ne bi dobila ništa, a to djete je i njegovo. Ako bude želio imati kontakt sa djetetom kad se rodi ja mu to ne bih branila (kako dosta to žena zna učinit, a time uskraćuju djecu za očinsku ljubav) ali svoju sreću bi potražila na drugom mjestu sa čovjekom koji će biti spreman pružiti ljubav i podršku oboma. Sada je najbitnije da pripremiš sve kako bi započela nov život sa svojom bebicom.Želim ti puno sreće, hrabrosti i snage user posted image user posted image user posted image !

_____________________________

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: sama upomoc
29.5.2010 11:11:05   
acudesa
stavi ga na stand by..imam osjećaj kad bi se udaljila da bi se tek onda on zagrijao, i u braku uvijek ostaviš prostora da se muškarac bori za tebe, neka nikad nema osjećaj da si mu potpuno predata, jer oni vole da se bore za nešto i dokazuju.
Ni u kom slučaju mu nemoj reći da imaš namjeru naći drugog (onda će tek posumnjati). Reci mu:"ja vidim da nije to to, ne želiš nas pokraj sebe, ok. Molim te samo me pusti na miru, da svoje dijete iznesem na svijet kako treba, ne zovi me više. Sve je OK, nisam ljuta, ne  mogu te natjerati ni na šta, ali moj ponos mi je rekao-stop!. Želim ti svu sreću svijeta!"
U roku od 7 dana će ti se javiti i okrenuti priču. Ali ti ne odustaj. Kad uradi sve što od njega očekuješ, tad počni normalno komunicirati sa njim. Ja mislim samo da je on svjestan da je tebi stalo i da to koristi.
koliko ti je ostalo do poroda?

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: sama upomoc
29.5.2010 18:44:49   
mea ley
hvala vam svima na savjetu, termin mi je sredinom 10 mjeseca, nemam podrsku roditelja na zalost, ali ima osoba koja bi mi mogla pomoc samo bi se trebala odselit iz koprivnice na more do splita, tamo bi imala sve ali i to je teska odluka no mislim da ja nemam bas neki izbor trenutno, u pravu ste da nebi trebala branit mu da vida djete il da sudjeluje u odgoju, ali nebi htjela ni dozvolit da ulazi u nas zivot i izlazi kad mu se prohtje, znam i sigurna sam da bi se sjetio malog iz dana u dan sve rjede , ionako je vecinom u inozemstvu, kad dode cjele dane radi, ni za mene kad smo bili zajedno nijew imao vremena osim u kasnim nocnim satima... nebi htjela da me djete pita gdje mu je tata, zasto ga je prestao posjecivat i zvat, a nekako sam sigurna da je to sve sto od njega mogu dobit-da povrijedi i mene i malog. Rekla sam mu da cu otic i odselit se sad u ponedjeljak il utorak i kaze da mogu jos prihvatit njegovu ponudu da zivim kod njega al naravno neka ne ocekujem nista, a ako necu da postuje moju odluku ak odem... iskreno nebi cak ni alimentaciju uzela od njega jer ako se nije znao normalno ponjet ne trebam od takvog covjeka nista.... pitao me posto idem u pon il utorak dal je pametno da se vidimo jos prije nego odem, ne znam sto da radim, rekla sam mu neka on odluci da li se zeli vidjet sa mnom ili ne, samo ne znam ni sama, meni je stalo do njega na zalost i zeljela bi ga vidjet no ne znam kolko je to pametno, vjerojtno ce me opet nekim svojim rjecima slomit i opet cu otic kuci u suzama....Zelim samo da se smjestim negdje i da ovu malu mrvicu iznesem na svjet i da ima prisebnu majku a ne da se i dalje mucim s njim i budem ovakva povrjedena, zelim samo da djete ima sve i ako treba rade cu bit i majka i otac samo da ne povrijedi malog sa svojom nezainteresiranoscu..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: sama upomoc
29.5.2010 19:08:23   
ivana st
Mea znam da je odlazak iz svog grada velika i teška odluka, ali ako misliš da bi u Splitu imala uvjete za normalan život i podršku neke bliske osobe, ja se n tvom mjestu ne bi puno mislila.Uvijek se možeš vratitiu Koprivnicu ako ti ovdje ne bude dobro. Imaš pravo kad kažeš da mu nećeš  dat da ulazi i izlazi iz vašeg života kako mu padne na pamet, ali ako bude zainteresiran i korektan svakako nemoj odbiti da ima ulogu oca, bez obzira ostali vi ili ne na koncu zajedno. Što se alimentacije tiče ne znam zašto je ne bi zatražila, život je čudan i tko zna hoćeš li uvijke moći pružiti djetetu sve što mu treba, a zašto i in ne bi pomogao u odgoju, pa to je i njegovo djete. MOžda je to stvar moje struke, ali ja bi  svakako zatražila alimentaciju.

_____________________________

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 31
   Trudna, a sama...
29.5.2010 19:24:47   
gerberka
user posted image Potpuno se slažem sa acudesom i ivanom st...dakle, kad se akoBogda porodiš uradi test očinstva i sudskim putem izganjaj svoja prava. također se udalji. Jer po tvome opisu njegovog ponašanje djeluje mi kao nestabilna i nezrela ličnost..kad se napije dobije hrabrost da kaže roditeljima, brinu ga priće o tebi i sl. Mislim da se trebaš postaviti kao da se bez njega može i mlo iz tog ugla / kroz pasivnost i šutnju / promatrati njegove reakcije. Kada mu daš osječaj da se bez njega može, da si počela živjeti život u kojem on nije jako glavna karika, kada  mu daš iosjećaj da bi tebe neko mogao voljeti, a i bebu..onda ćeš vidjeti kako se sve mijenja. Ne kažem ti da sve ovo provedeš u djelo, već da se ponašaš potpuno drugačije nego do sada. I vjeruj, vidjet ćeš kako se stvari mijenjaju! Jer on je navikao da ga zoveš, da mu predstavljaš obavezu i presiju / ne kažem da ti njemu jesi presija već ako je tako nezreo onda vjerovatno ima u glavi da ga želiš imati preko bebe /. E jednostavno podvuci crtu i ponašaj se kao da je on mnogo manje bitan nego do sada. U smilsu " ok, dobit ćes trst očinstva...i šta? to će biti to" postavi se da sa njim ne planiraš nikakvu buducnost / koliko god je planirala i koliko god ti bilo teško to glumiti /. izađi sa kolegicama, sakrij od sebe telefon, ali jednostavno odredi broj dana ili mjheseci da mu se ne javiš. neka ti svaki dan nejavljanja bude motiv za dalje. znam da ser bojiš, znam da nemaš podršku...ali vjeruj..toliko hrabra mnogima nama si pokazala šta znači zrela osoba!! a to si zaista ti!!!! ako budeš imala priliku da on zove, pokušava sa tobom ok..malo ga razvlaci, ali nemoj biti kategorična. onoga dana kada shvatišp da se mnogo, mnogo kaje...onda poslušaj svoje srce!! možda se skrasiš uz čovjeka svoga života tj oca svoga djeteta, a možda te toga dana on više ne bude interesovao..ko zna..uglavnom slušaj sebe, niti jednu osobu osim svoga Ja..jer ko zna šta bi svaka od nas učinila da smo na tvom mjestu..ovo je samo moj savjet..naglašavam prvo izanaliziraj svaki moj prijedlog, a onda ako se slaže sa tvojim unuterašnjim okvirima - prihvati ga..ako ne odbaci..moj savjet je bio samo dobornamjeran..također mila moja, ja sam mogla da zaključim da si neiskavrena i jako naivna osoba..koliko god je loše to - toliko je i dobro..radim sa ljudima 8 sati dnevno..ovaj savjet sam dala iz profesionalnog iskustva. Mene lično, ojačala si kao osobu i hvala ti na tome. Šaljem ti veliki user posted image  i šta god ti bude trebalo javi se na moju pp.

gerberka

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.5.2010 19:35:09 >

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 19:43:47   
acudesa
pošto ti je ostalo malo vremena do puta (ako odlučiš), odmah sad mu se javi i samouvjereno stisni zube i reci-ne želim ovaj polovičan odnos, kad dijete dođe na svijet-tad možemo razgovarati o njemu, a što se tiče nas dvoje, mislim da si rekao svoje (daj mu do znanja da nisi imala namjeru da ga "uloviš" trudnoćom, mislim ako i jesi-odglumi da nisiuser posted image )
rekla si mu: kako ti odlučiš (za viđanje), greška...trebala si imati stav, ako hoćeš tad i tad, ako ne-žao mi je...čini mi se da ionak imaš malo za izgubiti od njega
a, za split, je li upitanju drugi muškarac i kraj priče sa njim ili???

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 19:51:01   
mea ley
ne, nije u pitanju drugi muskarac, samo prijateljska pomoc, nije mi ni na kraj pameti mislit na nekog muskarca sad, na nikog osim njega, imam bebu na koju sad moram mislit, a drugi muskarac ce pricekati ......

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 19:52:15   
acudesa
lakše mi je..izvini što sam te tako direktno pitala...

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 19:59:55   
acudesa
žao mi je, stvarno, pretpostavljam kako se osjećaš...ali, mislim da tvoja zaljubljenost u njega njemu daje prostora za manipulacije...kako sam skontala i njemu je stalo do tebe, ne bi ti se on nikad javio da nije, a javlja ti se, priča u pijanim stanjima ono kako stvarno osjeća (kad kočnice pameti popuste)...
Mislim da samo trebaš malo ohladiti (odglumiti antačibalku) i to su ti oni, ja i dan danas svom mužu neću dati do znanja da ne bih mogla zamisliti život bez njega (a, ne bih ga mogla zamisliti)..
tako bih ti željala pomoći...

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 20:18:05   
sporty mamaa
Draga, znas li ti onu izreku "Sto trijezan misli pijan govori"???? Samo on se boji odgovornosti pa ignorira osjecaje, a i vidi da moze manipulirati s tobom, pa to na neki nacin koristi... Acudesa je u pravu treba ima ti stav... I reci cu ti samo jos jedno "NEMOJ GA JURITI NECESW GA STICI, OKRENI MU LEDA SAM CE TI PRICI"... sRETNOuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 20:26:42   
malena27 RR
draga mea, prije svega dobro dosla na forum...zao mi je sto se javljas upravo s problemom kakav imas, ali definitivno ti se divim jer si ipak odlucila da zadrzis dar od Boga, jer to user posted image zaista i jeste user posted image
s druge strane, ja bih da predlozim isto sto su ti i druge forumasice preporucile a na tebi je da prihvatis ili ne.
mijenjaj taktiku s ocem tvog djeteta, pokazi mu da, iako ti je tesko samoj a uz to si i user posted image , mozes i zelis da se boris za tu malu mrvicu u sebi i bez njega...
ja se nadam da ce se uskoro i on promijeniti prema tebi i da ce ti pruziti svu podrsku i njeznost kakvu jedna user posted image zasluzuje...pokusaj jos samo da se sto manje sekiras i izlazes stresnim situacijama jer i user posted image osjeti majcino prihicko stanje....
zelim ti svako dobro i cuvaj se... bitna je user posted image a muskarac koji bude prepoznao tvoje kvalitete ce te zeljeti bez obzira sto ces biti samohrana majka...nadam se da ce otac tvog djeteta biti brzi od nekog drugog user posted image


_____________________________

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 20:27:46   
Hanady RR
Draga...evo čitam...čitam i razmišljam...svašta bih ja tebi savjetovala...ali odlučila sam biti realna. U jednom trenutku stavila sam se u tvoju poziciju i u grudima jako me zabolilo...panika. Kako dalje...??? hoću li moći??? Imat ću bebu šta da joj puržim? On mene voli sigurno...al neće da kaže? kad se beba rodi biće bolje on kad je vidi promjenit će se??? i sve se završi na pitanjima bez odgovora....

Ti si hrabra žena...donijela si odluku da rodiš dijete u ovom okrutnom svijetu...da ga sama podižeš i odgajaš...kada si imala hrabrost za tu odluku sigurno imaš i za odluku da njemu kažeš ne nećeš se igrati sa mnom. ne znam baš kako će se tako hlaan tip odnositi na činjenicu da ga ne juriš pa on će sam doći...dovoljno bezosjećajnosti je do sada pokazao jer ti ipak nosiš njegovo djete...a svi znamo kako se djeca prave. on bi se jeb.. al da mu neuđe...izvini na otvorenosti al takav je to tip.

ja tebi savjetujem sljedeće, odseli tamo gdje ćeš imati podršku, nemoj ići sa njim da se vidiš...šta ga više imaš gledati...razumljivo je da ga voliš i želiš pa nosiš njegovo djete ali budi sretan jer nosiš djete čovjeka koga voliš i što si htjela to si i dobila a on...imat će kad da žali.
Po rođenju djeteta uradi test očinstav ali ne da bi njemu bilo šta doklazala već da bi djetetu osigurala ono što mu treba da normalno živi...možemo te savjetovati šta god a djete treba i pelene i hranu i sturju i vodu i sve to platiti treba. nemoj sa njim kontaktirati...obustavi taj polovični odnos sa jednim bezosjećajnikom jer sigurno će se pojaviti u tvome životu neko ko će ti dati do znanja da to što ti osjećaš prava ljubav nije...prava je ljubav samo kad je uzajamno osjećate...a takav jedan čovjek negdje na tebe čeka.

I da mi smo tu...od sada pa sve do 10 mjeseca da nam rodiš bebu i naravno nakon toga...
uvijek ćemo sa tobom razgovarati o svemu šro te tišti...sve do onga trenutka dok na ne javiš...da si upoznala ljubav svoga života ia sste vas troje sretni...a tako će i biti...a ovaj mamalaz imat će kad da žali.user posted image user posted image user posted image




_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 20:31:26   
mea ley
znam, najteze je to uciniti, stvarno okrenuti leda, tesko mi je mislit da cu bit sama s djetetom, da cu ga nekad negdje srest i sta cu onda, ili da ako se maknem da ce me vec sutra zaboravit i vise nikad se ne javit, Imam smjestaj u splitu i otici cu u pon il utorak i tamo otic u blnicu jer imam lagano krvarenje i ginekolog mi kaze da bi bilo najpametnije odlezati u blnici do kraja trudnoce il dok mi se stanje ne smiri... znam da ce mi bit tesko i samoj u bolnici, al moram, ne preostaje mi drugo nego stisnut zube, spremit kofere i okrenut stranicu prema onoj u kojoj stojimo samo ja i djete

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 20:31:37   
acudesa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

"NEMOJ GA JURITI NECESW GA STICI, OKRENI MU LEDA SAM CE TI PRICI"... sRETNOuser posted image

ovo što si napisala i tvoj potpis-uspjeh zagarantovanuser posted image
(ima slična: muškarci su kao sijenka-ako je juriš, nećeš je stići, bježi od tebe, a ako joj okreneš leđa, ona juri za tobom)

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 20:35:24   
acudesa
IZVORNA PORUKA: mea ley

znam, najteze je to uciniti, stvarno okrenuti leda, tesko mi je mislit da cu bit sama s djetetom, da cu ga nekad negdje srest i sta cu onda, ili da ako se maknem da ce me vec sutra zaboravit i vise nikad se ne javit

mila, pogledaj istini u oči, to je najgori moguć ishod (ovo što si opisala), a je li ti imalo sad bolja situacija-nije, još je gora jer te kreten koči i sekira...
uradi kako smo ti većina napisali, nemaš šta izgubiti

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Trudna, a sama...
29.5.2010 21:27:06   
ivana st
Mea pošalji pp ako ti bude trebala pomoć, ja sam ti iz Splita.

_____________________________

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Trudna, a sama...
30.5.2010 4:42:26   
mea ley
hvala, sigurno ce mi dobro doc neko drustvo kad odem u split, neko s kim cu moc razgovarat jer tamo ionako nikog ne poznajem, a u koprivnici nemam ni sto vise radit, a on me ionako skriva , ionako ne zeli pred ljude sa mnom...ne osjecam se pozeljnom ovdje, a ne zelim da to moje djete osjeti ni sa cije strane, jer volim tu mlu mrvicu i znam da kad dode na svjet, kad me pogledaju te malene okice znam da ce me trebat prisebnu, bez tuge, znam da me treba i da sam mu ja ocito sve sto ima, necu dozvolit da i djete povrijedi ko sto je mene pa prema tome nemam sto radit tu... hvala vam svima na savjetima, samo su potvrdili moje misljenje iako mi je tesko ne javljat se , mada je sad proslo vec 2 dana kako se on meni nije javio, moram stisnut zube , stat na noge i mislit samo nauser posted image .

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Trudna, a sama...
30.5.2010 5:05:19   
mea ley
Moram priznat da ste mi svi puno pomogli svojim savjetima i misljenjima, znate vjerojatno i same kako to ide-savjeta nikad dosta, ako imate jos sta slobodno napisite, svaka vasa rijec moram priznat me ojaca i daje mi hrabrosti i snage za dalje i za pravi put... Stvarno sam vam puno zahvalna i drago mi je sto sam se prijavila na ovu stranicu jer stavrno je super i moze puno pomoc.

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Trudna, a sama...
30.5.2010 8:25:01   
Hanady RR
lijepa moja...vdim neće san na oči...
samo polako...ta beba treba zdravu mamu a mami treba lijepoga sna...vidiš ni dani ni nići nisu ti ok sa njim, misli o njemu spavati ne daju..
samo hrabro...bićeš zahvalna sebi što si stavila tačku nanjega...kad mu bude žao sam će on doći


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Trudna, a sama...
30.5.2010 8:38:41   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

lijepa moja...vdim neće san na oči...
samo polako...ta beba treba zdravu mamu a mami treba lijepoga sna...vidiš ni dani ni nići nisu ti ok sa njim, misli o njemu spavati ne daju..
samo hrabro...bićeš zahvalna sebi što si stavila tačku nanjega...kad mu bude žao sam će on doći


slažem se sa Hanady
i, za veći grad si upravu, bit će ti puno puno lakše sve podnijeti

< Poruku je uredio acudesa RR -- 30.5.2010 8:39:15 >


_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Trudna, a sama...
30.5.2010 9:15:50   
Anoniman
Draga Mea ley,svaka ti čast na hrabrosti!Ne znam šta bih ti rekla,sve je već rečeno,sad je najbitnija ta mala mrvica koja raste u tebi i koja će vjerujem jednog dana biti jako sretna i ponosna što ima tebe za majku!Žao mi je zbog tvog momka i njegovog ponašanja prema tebi,ali ako ne ide,bolje da ga ostaviš i da se ne nerviraš zbog njega,i sama znaš da time štetiš i sebi i svojoj bebi.
Negdje si napisala da ne želiš od njega tražiti alimentaciju,ne budi luda draga moja,on je otac i to je najmanje što može uraditi za vašu bebu,imate pravo na to,a današnja vremena su teška i dobro će ti to doći!
Želim ti sve najbolje i nadam se da ćeš se dugo družiti s nama! user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Trudna, a sama...
30.5.2010 10:28:36   
mea ley
a sta cu danas kad ce me i ako ce me zvat da se nademo, mada sumnjam da ce zvat posto se sad vec 2, 3 dana ne javlja... obicno prespavam kod njega kad se nademo , sto mi je danas ciniti, da li da se ne nadem kako je Hanady rekla i napisem mu kako mi je acudesa rekla : Reci mu:"ja vidim da nije to to, ne želiš nas pokraj sebe, ok. Molim te samo me pusti na miru, da svoje dijete iznesem na svijet kako treba, ne zovi me više. Sve je OK, nisam ljuta, ne  mogu te natjerati ni na šta, ali moj ponos mi je rekao-stop!. Želim ti svu sreću svijeta!" ili da se nadem pa mu uzivo to kaazem??? i kako se ponasati poslje na njegovo javljanje , naravno ako se uopste javi??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Trudna, a sama...
30.5.2010 10:35:12   
Anoniman
Ja mislim da je bolje da pošalješ poruku i tako napišeš,ili mu to kažeš preko telefona,jer ako se nađete dovest ćeš sebe u iskušenje,vidi se da ga voliš,a teško je voljenoj osobi reći NE!
Ako se i poslije toga bude javljao budi hladna prema njemu,sakrij svoje osjećaje,glumi da ni tebi više nije stalo,a ukoliko se on stvarno promjeni osjetićeš to,i tada mu pruži šansu,ipak je on otac tvog djeteta!Sretno ti!

(odgovor članu mea ley)
  Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *