Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 27.9.2012 18:03:10
D_K
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Ja ću doći na BB, uzet ću paket pelena br. 4 i D_K ja bih onda pogledala ovu crno-bijelu ogrlicu, tj. uzela bih je... Nažalost, sa garderobom sam poprilično tanka, jer svu gardarobu od malog sam već proslijedila...Ako šta nađem (a da je neutralno, obzirom da su curice u pitanju), ponijeću...
leona81 - stvari dajemo tebi?
upisano.. hvala ja sam mislila ponijeti nekih stvari za mamu.. imam crni kaput, veoma topao, M velicina.. imam jos nekih stvari koje bih mogla ponijeti na BB.. nisam sigurna hoce li joj M moci?? molim info u vezi ovoga..
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 4.10.2012 12:06:32
Mala Selma
leona, kakav je plan za subotu da im odnesemo prikupljene stvari? Procitala sam da ces ti biti samo do 11h ili sma nesto fulila.Definitivno meni je to rano da idem sa BB, ipak cu biti bez djeteta, valja se odmoriti malo
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 5.10.2012 16:11:39
Super Beba
IZVORNA PORUKA: leona81
mislila sam ici ranije ali porodica je kod dr do 1h. dakle tek tad mozemo odnijeti
Ja ću gledati da dođem već oko 10h na BB...Spremila sam stvari za djecu i za minie što prikuplja, pa eto, da vidimo šta kome može... U svakom slučaju, vidimo se tamo...Biću ja do kraja BBa...
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 5.10.2012 16:15:42
leona81
ja cekam da mi se javi emi7908 da vidim za prevoz, posto ona ce da prevozi izgleda i stvari za Ruku podrske. a nema sanse da sve stane u 1 auto...i da li uopste moze u ovo vrijeme
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 5.10.2012 16:23:23
Super Beba
ja cekam da mi se javi emi7908 da vidim za prevoz, posto ona ce da prevozi izgleda i stvari za Ruku podrske. a nema sanse da sve stane u 1 auto...i da li uopste moze u ovo vrijeme
Ja bih trebala biti sa autom, tako da se nadam da nam prijevoz neće biti problem...
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 14:09:37
leona81
hvala svima jos jednom na stvarima za djecicu i mamu i tatu, na igrackama, pelenama, hrani, slatkisima, hvala do neba... emi7908 je odnijela stvari pa ce vam ona vise napisati o susretu:) hvala emi:) DK hvala za aukciju - Superbeba i ja smo se dogovorile - zato sto je zaista skupljeno jako puno stvari za ovu akciju, pa je ona ubacila 10 KM za Ruku podrske:) Superbebo hvala HVALA RR
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 14:14:42
D_K
joj, odlicno draga leona.. ja sam nanijetila da novac od prodaje dam za nasu forumasicu i kad sam dosla kuci skontam da sam fulila skroz.. jos prosla pored Visnje 100 puta .. taman je ovo doslo.. ja cu sljedeci BB dati u kutiju ovo od danas.. odlicno..
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 14:17:36
leona81
IZVORNA PORUKA: D_K
joj, odlicno draga leona.. ja sam nanijetila da novac od prodaje dam za nasu forumasicu i kad sam dosla kuci skontam da sam fulila skroz.. jos prosla pored Visnje 100 puta .. taman je ovo doslo.. ja cu sljedeci BB dati u kutiju ovo od danas.. odlicno..
ima ZR ako zelis da uplatis jos, ali eto nekako nam je ovo bas bilo ok, jer se puno skupilo za akciju:) nadam se da je skupljeno i za Ruku podrske barem za sporet
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 14:22:02
D_K
ima ZR ako zelis da uplatis jos, ali eto nekako nam je ovo bas bilo ok, jer se puno skupilo za akciju:) nadam se da je skupljeno i za Ruku podrske barem za sporet
ma nije neki veliki iznos ali mozda je bolje i da uplatim prije nego da cekam novi BB. jest mi krivo
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 17:07:34
D_K
pa evo otislo je ovo od tvoje ogrlice, kao da si ti dala:)
ma ja sam nanijetila da prihod od prodaje ide u hum. svrhe.. nije mnogo ali je od srca u svakom slucaju bice kafica u Importane centru pa taman da ne moram ici do banke, mrsko mi je to
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 17:20:48
leona81
pa evo otislo je ovo od tvoje ogrlice, kao da si ti dala:)
ma ja sam nanijetila da prihod od prodaje ide u hum. svrhe.. nije mnogo ali je od srca u svakom slucaju bice kafica u Importane centru pa taman da ne moram ici do banke, mrsko mi je to
hoce, vidimo se:)
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 20:28:39
emi7908
Drage ženice u ime porodice zahvaljujem vam se svima na prikupljenim stvarčicama. Stvarno je bilo dosta toga. Eto zajedno sa Višnjom odnijela sam im sve te stvari. Bilo mi je žao kad sam ih vidjela da nam prilaze jer najmlađa djevojčica je stvarno bolesna i dok smo ih čekali vraćali su se od doktora. Učinilo mi se da su mlađi bračni par bar mi je njegova supruga tako djelovala, malo im je bilo nezgodno kad su vidjeli sve one stvari što smo prikupili, ali sa tako toplim osmjehom zahvalili su na svemu i pozvali nas da uđemo.. Nismo se zadržavale jer smo morale i našoj dragoj forumašici da dostavimo stvari prikupljene za nju... Ja sam ih svakako pitala da li im je još nešto potrebno ali gospodin se ljubazno zahvalio i rekao da ne treba jer i ovo što smo donijele jako cijene. Bože dragi toliko je tuge, neizvjesnosti, i straha u njihovim očima bilo, ali kad sam izvadila iz jedne vrećice dva medvjedića i kad sam ih dala curicama ja vam ne mogu opisati taj osmjeh na njihovim slatkim licima i taj veseli pogled. U jednom momentu čini mi se da im se po ko zna koji put svijet promjenio. Voljela bi da ste sve mogle vidjeti taj osmjeh i te bijele biserne zubiće, srce bi vam bilo veće od Rusije..
Znajte samo da ste danas ovim slatkim djevojčicama vratile osmjeh na lice i znam da će svaka od vas zbog toga biti sretna i ponosna. Učinile ste divnu stvar.. Eto kratko od mene i bravo Leona za inicijativu
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 20:59:21
Medić*
Bože dragi toliko je tuge, neizvjesnosti, i straha u njihovim očima bilo, ali kad sam izvadila iz jedne vrećice dva medvjedića i kad sam ih dala curicama ja vam ne mogu opisati taj osmjeh na njihovim slatkim licima i taj veseli pogled. U jednom momentu čini mi se da im se po ko zna koji put svijet promjenio. Voljela bi da ste sve mogle vidjeti taj osmjeh i te bijele biserne zubiće, srce bi vam bilo veće od Rusije..
RE: Pomozimo porodici iz Sirije 6.10.2012 23:50:45
Super Beba
Lijepo je čuti da smo nekome barem na kratko uljepšali život i donijeli im nadu u bolje sutra... Od srca se nadam da će im život donijeti samo pobjede i lijepe vijesti, te da će ubrzo uživati u svakome danu, bez tuge i strepnje...
leona81 i emi7908 - svaka vam čast i hvala vam što ste odvojile vaše vrijeme za ovako lijepu i humanu gestu! I svim RR forumašicama koje su učestvovale u ovoj akciji...
IZVORNA PORUKA: emi7908 Bože dragi toliko je tuge, neizvjesnosti, i straha u njihovim očima bilo, ali kad sam izvadila iz jedne vrećice dva medvjedića i kad sam ih dala curicama ja vam ne mogu opisati taj osmjeh na njihovim slatkim licima i taj veseli pogled. U jednom momentu čini mi se da im se po ko zna koji put svijet promjenio. Voljela bi da ste sve mogle vidjeti taj osmjeh i te bijele biserne zubiće, srce bi vam bilo veće od Rusije..
Znajte samo da ste danas ovim slatkim djevojčicama vratile osmjeh na lice i znam da će svaka od vas zbog toga biti sretna i ponosna. Učinile ste divnu stvar..
nadam se da ce se situacija u njohovoj drzavi smiriti sto prije, i da ce se vratiti kuci....a najvise bih voljela da malena djevojcica ozdravi...mislim da je cekaju 2 operacije bravo RR
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.