Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Humanitarni BabyBazar 32. po redu 1.11.2012 19:14:30
Visnja RR
Drage RR sa željom da filantropski djelujete ovo je tema za vas... ovaj sada BB je namjenjen djecaku nase forumasice koja vise nije s nama ... Kutiju za priloge donosi lepetetka?
Bice i kutija za nasu forumasicu "ruka podrske"
Bice i humanitrani stol...
moj prilg za isti su Asjine cizme od prosle godine ...br 25... 7 km
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 1.11.2012 19:29:33
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: mila81
Ženice moje drage, ja sam riješila da sve što nisam uspjela da poklonim, ili sl. prodam na BB po simboličnim cijenama, sve će biti po 1, 2, i 3 km, ima robice od 68. veličine do 98.
Ima robe od bodića, majčica dugih i kratkih rukava, sipera, gegica, pantola, džempera, jaknica, bundica, skafandera, sandala, cipela, džizmi.....
Robe ima i za muškarce i djevojčice.....
50 % novca, od prodanih stvari dajem u humanitarni fond, a ono što bi ostalo poklonila bi, tako da ako imate kome već me planirajte....
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 1.11.2012 20:01:41
lilix
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Drage RR sa željom da filantropski djelujete ovo je tema za vas... ovaj sada BB je namjenjen djecaku nase forumasice koja vise nije s nama ... Kutiju za priloge donosi lepetetka?
Mila81 je dala svoj prilog iskopiracu ga
ja bih rezervisala ove čizme ako može ?
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 1.11.2012 20:36:55
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: lilix
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
jel ove stvari nosimo bez obzira na rezervacije pa da izlozimo ili samo rezervisane( samo da znam jer ja inace nosim samo rezervisano nije mi problem ovo ponijeti pa nek se pogleda izdvojila sam nasumicno iz svoje ponude
Imam jos nekih stvarcica koje bi ovdje stavila al sad se ne mogu snaci. Uglavnom znam da imaam Reebok tene mali broj 16-18 n a vezanje sa pravim dzonm al su nehodalice - 5 KM samo sto ih ne vjerujem da cu do subote stici uslikati i prebaciti ovdje
RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu 2.11.2012 8:59:20
leona81
ja stavljam i 2 jakne s tim da je najbolje da idemo s pocetnom cijenom od 10 KM jedna je killah babe za jesen, ali sam je ja nosila i usred zime, velicina L druga je crna izvana koza a iznutra kao bunda, velicina L postavim slike ubrzo
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.