Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 13:27:43
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
Nemam sada vremena da čitam redom stranice, pa ću ovako da pitam. Jednaa je prijavila sina za paketić i umeđuvremenu je otišla u bolnicu i mene zamolila da odvedem Danina na paketiće. Sada me interesuje da li ja kao tetka mogu dovesti njenog sina?
naravno.... tetka zašto da ne ...dječak je važan da nam dođe koji jeste prijavljen regularnim putem
nadam se jednaa je OK i sve je ok bez obzira na razlog zbog kojega je u bolnici
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 18:19:14
emi7908
Cuj Visnji svaka cast... pa vidi se na fotografiji ko je radio
Kako je slatka
Ma nema sumnje da je A. to sve sama upakovala ne smijem je više ni gledati koliko mi je medena, nekad je poželim izgnjaviti kad je vidim... Slatkiš mali ...
Sutra ću iskoristiti priliku da je štipnem u onoj masi
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 18:24:43
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: AnLu
Svaka cast Visnja
Nego imam pitanje jedno, mogu li ja kolica za luku ponijeti, naravno ona mala kisobran i bice cista?
ma naravno...biće kolica ne brini...svake godine imamo parking :) pa neki bebači hoće i odspavati dok dođu na red :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 18:25:10
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
moja mala pomocnica (citaj smetalo) i ja smo popakovale sve paketice..oni su vec prebaceni u Zanzibar
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 19:18:52
Visnja RR
Djevojke sutrasnje druzenje ce izgledati ovako:
Djeca dolaze do 11 h u 11:15 pocinje mala predstava koju su pripremile djevojke iz Zaanzibara Ne traje dugo ...mozda 10 ili 15 minuta ... pred kraj predstave one zajedno s djecom zovu Djeda Mrza koji dolazi...
Prvo se daje veliki paket koji daruje Cryo save (isto kao prosle godine puno drstvenih igrica za svu djecu Doma) Zatim se djele nasi paketici za djecu Doma...
Kada se njima podjele svi paketici oni se povlace ispred igraonice da papju pizzu, kolacice i sokice
Za to vrijeme RR djeca primaju paketice....
Djeca Dokma Zanzibar napustaju u 13 h (bez obzira da li su nasi paketici podjeljeni ili ne) Mame samostalne djece se mogu druziti i ispred igraonice
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 21.12.2012 22:03:54
Super Beba
Svaka čast na trudu!
Ako se niko ne javi za slikanje, javite meni da ponesem aparat...S tim da ga ne bih nosala ako ne treba - aparat je poprilično gabaritan, a morala bih ga čuvati k'o i maloga hehe
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.