|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: želimo bebu
20.1.2009 17:17:20   
emina99



Ovo je fantasticno! Svi bi trebali ovako razmišljati.



Danas nije poseban dan I nemam neki poseban razlog da ti pišem...

Nemam nikakvih vijesti za tebe...

niti bilo kakvih problema da pričamo o njima...

ili tračeva....

Ovo je samo jedan od onih momenata sreće...

kada razmišljam .

I želim da te misli podjelim sa tobom...

MNOGI OSMJESI SE IZMAMLJUJU ZBOG TUĐIH OSMJEHA....



Uvijek misli najbolje o sebi...



Vodi računa o prijateljima, posebno o najdražima...



Vodi računa o svom tijelu...



Ali ponajprije nađi vremena za relaksaciju...



Veliki zagrljaj prijatelja...



Proslijedi ovo svim svojim prijateljima...I ako primiš owo više puta od više različitih ljudi to znači da imaš puno prijatelja.I ako ga dobiješ samo jednom, nemoj se razočarati, jer onda znači da imaš bar jednog pravog prijatelja.

MENE :-)

_____________________________

moja MELIHA se rodila 1 decembra 2009 tesko ali uspjele smo woli je mama njena

(odgovor članu aldi)
Neposredna veza do poruke: 151
   RE: želimo bebu
17.2.2009 23:12:49   
Vedica
prijenos posta

IZVORNA PORUKA: mery_

dragi moji,,vec trudim se ima 2 godine nikako da zatrudnim,idem dokturu rekao  mi je ko gdje se beba pravi u mene je u obliku srceta imaju 2 lezista  ko normalno je jedno,sve je uredu al ko teze malo neznam ziva sta da radim svaki mjesec dobijem 5 dana prije sam ovaj mi je uredu mjesec,al osjecam: sise mi grube ,tvrde bole .bol u ledima ,u stomaku,,a trebam dobiti za 10 dana neznam ziva sta da radim,a znam da je samo jedno opet razocaranje jer cu dobiti mensu,,a hocu dijete tako snazno..samo mislim na to..pozdrav pozdrav



_____________________________

***************************
Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu emina99)
Neposredna veza do poruke: 152
   RE: želimo bebu
24.2.2009 19:29:48   
Vedica
prijenos posta

IZVORNA PORUKA: nenica

Bok cure, mame, žene!
Znam da je ovakvih tema bilo već poprilično mnogo, ali jednostavno ne znam više što da radim. Naime, muž i ja već godinu i pol dana pokušavamo "napraviti" jednu malu bebicu, ali čini se da nam to nikako ne polazi za rukom. Znam da doktori kažu da se nakon godinu dana treba obratiti ginekologu za savjet...ja se obraćam vama. Muž i ja dosta radimo i pod velikim smo stresom. Ne znam je li i to jedan od razloga zašto se još ništa nije dogodilo... Uz to, ja imam HPV visokog rizika. Moja prijateljica također ima HPV, ali ona nije imala nikakvih problema sa zatrudnjavanjem i s trudnoćom je sve bilo u najboljem redu. Mene već lagano hvata panika... Toliko jako želimo tu bebicu... Svi mi govore da je to normalno i da se to ne događa u prvih mjesec dana, a ja više ne znam što da radim... Imate li vi možda neki koristan savjet što se tiče zatrudnjivanja? Usput, imam jako neredovit ciklus i teško mi je pratiti plodne dane. Jednom mi dođe mjesečnica nakon 28 dana ili 30, što je u redu...ali često mi kasni i po mjesec dana ili čak dva mjseca...tako da se ne mogu osloniti na računanje plodnih dana. Ako imate bilo kakav savjet bila bih vam jako zahvalna.




_____________________________

***************************
Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 153
   RE: želimo bebu
24.2.2009 23:22:12   
ena0002
Nenica dobro dosla na ovaj forum i ako si malo detaljnije citala vidjeces da nas ima dosta kojima pravljenje user posted image  bas i ne ide od ruke.
Ja bih ti iskreno savjetovala da se odmah obratis gin. Jer, po onome sto si rekla da su ti ciklusi neredovni to upucuje na policisticne jajnike, ali da bi se to utvrdilo potrebno je uraditi odgovarajuce nalaze (uzv, hormone i sl). I svakako ima jako puno zena koje su i pored PCOS ostale trudne user posted image .
Ono sto bih ti jos savjetovala, iz licnog iskustva, da odmah, ali odmah odes gin i krenes i ti i tm sa pretragama. Ja sam cekala 2 god i sad mi to vrijeme niko ne moze nadoknaditi. A i iskreno mislim da od cekanja i govorenja 'valjda ce biti ovaj mj' nema nista, trba stvar uzeti u svoje ruke.

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 154
   RE: želimo bebu
25.2.2009 8:56:04   
vjestica
potpisujem Enu, jer nakon 1,5 godinu već je vrijeme za detaljnije pretrage i tvoje i tm

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 155
   RE: želimo bebu
25.2.2009 12:41:38   
nenica
Ena hvala ti puno na tvojim rječima... Ja sam već bila na tim pretragama puno puta i znam da imam policistične jajnike. Ciste su mi na oba jajnika, a još imam i taj visokorizični HPV....uza sve to već 5 godina imam Esherichiu coli i nikako je se ne mogu rješiti jer su mi je prvih godinu dana lječili kao običnu upalu mjehura, a inače sam alergična na penicilin (koji najbolje djeluje na nju)... Tako da... Usprkos svemu tome nadam se da ću uspjeti zatrudnjeti i da će sve biti u redu! Vidim da ima još dosta cura sa sličnim problemima i drago mi je što mogu pročitati i njihova iskustva i dobiti koji koristan savjet...a možda i ja nekome mogu pomoći user posted image ... Baš mi je jučer otišla user posted image ...nadam se da će ovaj mjesec biti TAJ!!!user posted image  A ako ne bude...idemo dalje u nove pobjede!!!

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 156
   RE: želimo bebu
26.2.2009 7:38:37   
Vedica
prijenos postova sa slicne teme

IZVORNA PORUKA: NINA 3
Da li vam je ikad neko rekao: " Zatrudnit ćeš kad se najmanje budeš nadala"
Da li poznajete nekoga kome se to baš tako desilo? Ja lično smatram da nisam psihički opterećena trudnoćom.Naravno da želim bebicu, ali nepravim dramu zbog toga.Trudli smo se koliko god smo mogli za ovih 7 godina.Detaljne preglede smo radli kod Godinjaka.Muž operisao varikokelu.Redovno idemo na kontrole,ali nismo poduzimali ništa oko vještače oplodnje ili inseminacije.Doktori mi savjetuju da sačekam da trudnoća prirodno dođe, ali to dugo traje.Već 1,5 godinu je sve uredu i kod muža.Neznam, možda postoji nešto što nemogu prepoznati...
Da li neko ima sličnu situaciju kod sebe,pošto sam ja novija članica i neznam baš mnogo o onima koje dugo čekaju trudnoću.
Javite se čekam........  


IZVORNA PORUKA: nenica
Bok Nina! Moram ti reći da ja nisam u sličnoj situaciji. Muž i ja se trudimo već 1,5 dana i još uvijek ništa. Ali od moje najbolje prijateljice sestra je pokušavala ostati trudna 8 godina i nikako! Sve je bilo u redu i s njom i sa njenim momkom, sadašnjim mužem. Bili su na raznim pretragama i s medicinske strane je sve bilo u najboljem redu, doktori su im rekli da se strpei da čekaju, da se moraju opustiti...ali teško je to nakon dugih 8 godina pokušavanja, naravno da je ona bila opterećena s tim... Već je ozbiljno počela razmišlati i o umjetnoj oplodnji, a onda sedogodilo "čudo"! Ona je već bila izgubila svaku nadu, a muž joj je bio dao otkaz na poslu koji je bio jako stresan i zahtjevan. Taj mjesec kad je dao otkaz ona je ostala trudna!!! U 34. godini! I sve je u redu s trudnoćom. Ispada da su oboje bili pod velikim stresom i da je ona bila više opterećena nego je to sama mislila... Doktor joj je rekao da dosta toga ovisi i o tome kako se muškarac osjeća. I on je bio pod velikim stresom i kad ga se rješio i kad se napokon malo opustio ostala je trudna! Ne znam pomaže li ti ikako ovo što sam ti sad rekla, ali često se događaju takve stvari...da nekad nema medicinski nikakve prepreke za trudnoću, nego više utjecaja imaju ovi vanjski faktori i čovjekovo psihičko stanje. Znam da to svi govore i da je to klišej, ali oni su stvarno uspjeli kad su se najmanje nadali. Slijedeći korak je bila umjetna oplodnja. Teško je to reći nekome tko se 7 godina trudi...ali nemoj odustati!! U svakom slučaju, radi tvog vlastitog mira, savjetovala bih ti da se ipak obratiš liječniku ukoliko vidiš da se ništa nije promjenilo. Nadam se da ćeš ubzo postati mama i da ćeš imati jednu malu ! U svakom slučaju, ŽELIM TI PUNO SREĆE!!! I držim fige !


IZVORNA PORUKA: beni29
Kod mene ti ja sa drugim djetetom bilo tako. Ja sam bila pod hormonalim tretmanom inejkcijama i klomifenom da ostnaem trudna skror dvije godine. Imala sam malih problema izgubila sam ciklus i samo teblete su mi pomagale da imam ovulciju. Nakon dvoje godine teskogtretmana odmucili smo da prestanemo i da zahvalimo dragom bogu sto vec imamo jedno dijete i da jedostavno nastavimo zivjeti nas zivot. I poja ti draga ja sam prestala uzimati tablete u julu i na godisnjem odmoru u august ja ostanem trudna. Naravno odmah na pocetku sam mislila da nemam ciklus kao i po obicaju ali znas kada onaj mali crvic kaze hajde uradi trst koji je bio pozitivan. Moj mali pozitivni test ima 22 mjeseca u dobar cas i vjeruj mi da je to stvarno bilo iznenada.
Puno srece


IZVORNA PORUKA: mishka
Nisam imala slicnih problema sa zadrudnjivanjem kao vi, ali s obzirom da je se navela recenica "..kada se najmanje budete nadali", javila se potreba da svoje iskustvo podjelim....

Prva trudnoca je dosla iznenada, neplanirana....
Kada sam htjela drugo dijete i pocela razmisljati i raditi na tome, nije islo tako jednostavno....Oplakivala sam svaku M koju dobijem, i bivala sve utucenija, i po glavi su se pocele vrtiti raznorazne misli( da nesto nije u redu, kako ne moze, sta se desava, mozda je ovo, mozda je ono...)...
I nakon 6-7mjeseci, prestala sam razmisljati o tome, jer kako Beni rece pocela sam zahvaljivati Bogu sto imam i jedno, i odem ginekologu cisto da svoju psihu smirim i da se uvjerim da je sve u redu....I vise nismo "redovno radili" na ,(jer je, bukvalno, sex bio samo iz tog razloga), odlucili smo da "urijedimo"(tj. da to bude iz cejfa i kad nam je cejf),....
I sljedeci mjesec je rezultat bio plusic......
Tako da sam se uvjerila da psiha zaista igra veeeeliku ulogu u tome, i da  dolazi kada se najmanje nadas, tj. kada najmanje ocekujes.....

Sretno svima koji ocekuju svoj plusic.....Jer, zaista, mislim da nije lahko izaci sa psihom na kraj......A nekad ona zna biti najveci neprijatelj.....
Mozda sam ja imala tu srecu da "brzo"(jer je meni svaki mjesec bio godina) ostanem u drugom stanju, jer nisam imala "pritisak" okoline, jer niko nije znao da ganjamo drugo dijete...Mislim da mi je i to bila olaksavajuca okolnost....


IZVORNA PORUKA: ajnur
hej              
moja komsinica 13 god nije imala djece i odluce posvojiti dijete i taj mjesec ostane trudna mislim da je sve i Bozijim rukama.kako neke zene ostanu trudne i ako imaju odnos u neplodnim danaima? sve je od Boga pa i to. zato se treba opustiti i uzdati se u dragog Boga


IZVORNA PORUKA: aida84
Treba vjerovati u sudbinu...Sve sto se desava s razlogom je...
Vjerujte vas vasa beba ceka, samo Bog odlucuje kada cete je dobiti...
Meni je kuja okotila 9 kucica i poslije toga sam odmah zatrudnila...to je bas moralo tako da se desi
Sretno!


IZVORNA PORUKA: S.mama
Ja ovdje moram odgovoriti i reci da je to istina,kada se budes najmanje nadala,doci ce...
Ja i m smo pokusavali godinu dana,nije to dug period,ali za nas su bile godine..Preselimo se u stan,pod kiriju,i tolike smo brige imali da mi na um nije padala beba...
Jedno vece perem zube i povratim,bila sam u cudu jer kako znam za sebe u trecem razredu osnovne sam povratila i nikada vise..I skontam,to je to..
Ujutro u apoteku po test,pozitivan..Kazem M,on zbunjen sav,kaze meni pa gdje nadje sad i pocne se smijati...
Kazem ti,kad na umu budes imala nesto trebe,doci ce bebica,nemoj se predavati i puno razmisljati o tome...
Zelim ti puno,puno srece...





_____________________________

***************************
Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 157
   RE: želimo bebu
26.2.2009 11:23:53   
bebana27
kod mene je bila ta situacija kad se najmanje budes nadala bit ces trudna
medjutim uvijek mi govore da je do psihe ali nije sve do toga svaka zena ima istu zelju da postane mama
ja i moj muz smo se 1 god borili oko bebe i kad sam se najmanje nadala ja sam ostala trudna a prije smo se toliko trudili a nismo mogli uspijeti i eto sad sam trudna i ocekujemo svoju bebicu a i vama to zelim da sto prije postanete sretne mame.
ako vas bude sta intersovalo sta sam pila pitaj te reci cu vam
jer sam prije trudnoce pila jedno ulje koje mi je pomoglo i pokazalo je pozitivan rezultat.
sretno vam cure

_____________________________

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 158
   RE: želimo bebu
3.3.2009 11:22:29   
Anoniman
Bebana27,
pročitala sam tvoje poruke da si pila neke kapi i trošila ulje. O čemu se radi voljela bih znati. Ja sam jedno vrijeme masirala donji dio stomaka maslinovim uljem ali nisam pila. Piši mi molim te!

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 159
   RE: želimo bebu
3.3.2009 15:37:40   
Ilic
cao cure,

ja isto od augusta 2008 pokusavam da ostanem trudna, ali nazalost nece i nece, kud sam prosli mjesec bas kad su mi bili plodni dani dobila upalu mokracnih kanala i sada evo opet isto, neznam sta da radim, neda mi se nikako, bas sada kada su mi opet plodni dani da dobijem tu groznu upalu,
interesuje me dali se moze ostati trudan kada se ima ta upala, dali da sa upalom idem u akciju ili je bolje da sacekam iduci mjesec, eto za sada toliko od mene, POZDRAV VAMA SVIMA!!!!!!!

_____________________________

Jedno zlato imamo, za drugo se trudimo vec dvije godine ali nista...

(odgovor članu emina99)
Neposredna veza do poruke: 160
   RE: želimo bebu
5.3.2009 20:20:10   
emy
Neznam jesam li previse realna ili ...
Ali dok se budemo trudili i borili za nasu malenu user posted image  normalno je da cemo se nadati
I kako vrijeme prolazi nada je sve veca iz mjeseca u mjesec
Jednog dana, kada se prestanem nadati vjerovatno cu biti u klimaksu user posted image
Jer malo je tesko ne misliti  ili ne nadati se ako imate ciljane odnose ili ako primate inekcije za pucanje folikula i znate da jedino u  naredna 24h mozete ostvariti svoj san

(odgovor članu Ilic)
Neposredna veza do poruke: 161
   RE: želimo bebu
16.3.2009 14:26:50   
srića
Bok svima! Evo i ja san se prijavila u nadi da ću naći neke odgovore,da ću upoznat i vas sa sličnim problemima...nadama i nedoumicama...nadimak mi je "SRIĆA",ha... Trenutno i jesam i nisam sretna u životu...možda sam nezahvalna...ne znam...imam 22 god,imam muža kojeg obožavam kao i on mene...ali nemam djete...user posted image   "volimo se" bez zaštite već skoro blizu godinu dana...a svaki mjesec slijedi razočaranje...MENGA! user posted image  Ciklus mi je redovit...sve mi je u redu...(rekao mi doktor)... Drugi kažu: "Budi strpljiva i bez opterećenja!", al to i nije tako lako ako želite nešto... Nadam se da će mi se molitva uslišiti da i ja postanem mamica...Nadam se da ću idući put doći sa sretnijim vijestima...pozdrav svima!

(odgovor članu emy)
Neposredna veza do poruke: 162
   RE: želimo bebu
19.3.2009 18:09:49   
taky
cao svima..ja prvi put pisem na ovu temu...i ja vec mesecima pokusavam ali nista od bebice,jos sam ja vaspitacica i stalno sam okruzena klincima tako da mi to jos teze pada...bas sam nervozna,mislim da me sve ovo izludjuje,imam osecaj da me niko ne razume...moj suprug kaze da se sam opterecena a i kako da ne budem kada toliko zelim bebu...imam osecaj da se jedino ja borim za user posted image  a da on to ne vidi kao problem...zelim svu srecu svima koje zele da ostanuuser posted image ...nadam se da ce nam se ostvariti zelja..user posted image








(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 163
   RE: želimo bebu
19.3.2009 21:17:10   
dipa
bebana 27 ja sam  pročitala tvoje poruke i interesira me šta si pila ja i mm već neko vrijeme radimo na bebi i već neko vrijeme pije macinu travu ali ništa svaki mjesecuser posted image dođe i ja user posted image pa onda ponovo u akciju zadnja dva mjeseca sam imala toliko obaveza da nisam ni razmišljala user posted image al opet se rastužim kad dođeuser posted image

(odgovor članu taky)
Neposredna veza do poruke: 164
   RE: želimo bebu
21.3.2009 17:51:55   
Visnja RR
"kad se najmanje nadas desi se"
to je bas moj slucaj...nakon 11 g braka i gubitka dvije trudnoce... u svojoj 40 g rodila sam mog andjela...
nikad ne odustajte i nemojte previse da se zamarate recenicom"moram sto prije biti trudna" nekad je i psiholoski faktor"moram" velika kocnica...
pusa svima i zelim vam  dobijete svoje bebiceuser posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu dipa)
Neposredna veza do poruke: 165
   RE: želimo bebu
23.3.2009 10:24:25   
leontina
Interesuje me dali sam ostala trudna a da test za trudnoću nije bio pouzdan. Bila sam malo prehlađena, pa imali to ikakve veze u pogledu tačnosti testa obzirom da mi kasni mjesečnica 5 danauser posted image

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 166
   RE: želimo bebu
23.3.2009 15:19:38   
Leva
Prehlada ne bi trebala da utjece na rezultat testa posto je test napravljen tako da reaguje na LH hormon. Pokusaj napraviti jos jedan (mozda si uranila) pa ako i on bude negativan a ti ne dobijes u medjuvremenu odi ginicu jer postoji mogucnost da ti nesto nije u redu sa hormonima.
Sretno!!

_____________________________

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu leontina)
Neposredna veza do poruke: 167
   RE: želimo bebu
24.3.2009 0:58:08   
nermina_
pozdrav svima
ja sam nova na ovom forumu, zelim sve da vas pozdravim i da podiejlim svama svoje probleme. ja i moj dragi zelimo bebu,  tek smo poceli da se trudimo prije nesto vise od mjesec dana, ali mi imamo toliku zelju da nam se cini da to traje  cijelu vijecnost. sada ovih dana ocekujem mjesecnicu neznam tacno koji dan mi treba doci jer mi nije redovna. uvijek dodje od 22 do 26 dana, a najkasnije do 28 dana, a danas je 24-dan. imam neke simptome tipa da mi je ponekad muka i slicno ali mnogi kazu da se simptomi mogu i umisliti zbog prevelike zelje pa vise nisam ni sigurna. zna li neko koliko trebam cekati da uradim test? da cekam da prodje i taj 28 dan ili?

_____________________________

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 168
   RE: želimo bebu
24.3.2009 1:07:25   
AnamariA
cao nermina, zelim ti dobrodoslicu iako sam se i ja sad ukljucila na ovaj forum user posted image mislim da bi ga trebala uraditi i znati na cemu si. simptomi mogu a i ne mora da znaci da su jer su ti isti simptomi za trudnocu i mjesecnicu... drzim ti palceve user posted image

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 169
   RE: želimo bebu
24.3.2009 1:14:14   
nermina_
hvala puno na dobrodoslici i lijepim rijecima! user posted image a za test cu vidjeti mozda sacekam jos malo ako budem imala stpljenja user posted image


_____________________________

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 170
   RE: želimo bebu
24.3.2009 2:32:52   
sabas
nermina,

dobrodosla, prave rezultate cete da vidite tek dan poslije ocekivane m sretno nadam se da cete da nas obradujete sa pozitivnim rezultatima

Pozz

_____________________________

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 171
   RE: želimo bebu
24.3.2009 11:19:20   
ena0002
Nermina dobro dosla user posted image . Sa testom je najbolje sacekati pa ga uraditi na dan ocekivane ako ne dodje, jer ako ga uradis ranije moze biti lazno negativan, ja ti od srca zelim jedan veliki user posted image

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 172
   RE: želimo bebu
24.3.2009 11:24:00   
bojanče
Hej ćao cure,da li ima nekoga tu?

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 173
   RE: želimo bebu
24.3.2009 13:53:55   
nenica
Uvijek je netko tu!user posted image  Šta te muči...da probamo pomoćiuser posted image

_____________________________

"Ne plači zato što je završilo. Smij se zato što se dogodilo."


(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 174
   RE: želimo bebu
24.3.2009 21:13:06   
Tami
Zdravo,ja sam nova na ovom forumu i mozda ne znam jezik najbonje ali citajuci vasih iskustva nasla sam malu utehu.I ja zelim trudnocu ali kao ona da ne zeli mene,toliko ceznem za tim da osecam svi tih simtoma trudnoce ali nisam trudna.bok svima

(odgovor članu emina99)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *