Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
koja bolnica koji doktor u sarajevu? 28.11.2013 8:43:22
dzany
Drage mame i buduce mame;
Prvi put sam se porodila u Opštoj bolnici u Sarajevu kod dr. Puzića, prije 3 god. Sve je bilo idealno i trudnoća i porod i osoblje u bolnici isve sve imam samo riječi hvale. Sada me interesuje gdje ici ponovo kada se odlučim za drugu bebu? Da li na jezero ili opet u Opštu bolnicu. Čula sam da dr Puzić i Mašić ne rade više. Čula sam i dosta negativne kritike za Jezero. Prvi put nisam išla na Jezero radi mrse koja je tada bila aktuelna. Možete li mi dat malo više informacija.
RE: koja bolnica koji doktor u sarajevu? 28.11.2013 9:16:13
lana09
ja sam oba puta na jezeru. Licno imam samo rijeci hvale ;) oba puta sam morala carskim putem. Prvi put dr.Begic,dr put dr. Ardat. Oba su doktori za koju nemam ni jednu negativnu rijec,samo rijeci hvale. Dr.Begic ne radi vise,otisao je u penziju. Neko voli vise ,opstu neko jezero. Stvar izbora
Pogledajte i uživajte! Najljepši video o stvaranju i razvija
Anketa
Kontrakcije amaniamanic
Drage dame da li ste imale kontrakcije i kako je sve na kraju zavrsilo..Ja ih imam a u 19 sam sedmici cak sam i lezala u bolnici zato sto su jake,Malo se posteljica spustila,Pijem terapiju uz apaurin.Znate kako je strah vlada da sve bude ok do kraja
odovorite mi (100%) odgovoriite mi (0%)
Broj svih glasova: 34
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!