Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Razgovori u očekivanju bebe decembar 1.12.2013 0:53:02
bamblbi
Drage moje evo da nam otvorim novu temu za decembar Ja kao glavna nespavalica ovaj mjesec želim našim dragim terminušama jaculi, andjela, grozde,naida i ostalim ako sam koju zaboravila halalite što lakše porode i da što prije dočekaju svoje bebice. Ostale moje trudnice mi ćemo da se družimo i uživamo u našim trudnoćama i iščekivanju. Lijepo mi spavajte,a ja idem gledati Tv od sna nema ništa
RE: Razgovori u očekivanju bebe decembar 1.12.2013 9:23:18
Ayen
Jutroooo drage moje kako ste mi bujrum na
tako dje zelim da uputim lijepe zelje svim nasim decembarskim terminusama da im sve prodje u rahatluku i sto bolje pa da docekaju svoje bebice a nama ostalima koje imamo jos cekanja sto manje problema i sto vise lijepih dana i kontrola sve vas
nadam se da nisam promasila temu
ako ima neka druga otvorena ubacujte link
Anketa
Bebe i mazenje. пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12 mjeseci) vole da se maze? Moja čak ni ne sluša, samo me odguruje, penje se na mene, vuče,... ne želi čak ni da se nosi, samo gleda da se odmakne. To mi je stvarno čudno.. Kakve su vaše?