Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Fotografija vašeg mališana ce biti u galeriji najkasnije za 48 sata ...A ako je nema provjerite mail kojim ste prijavili fotografiju... A s vremena na vrijeme pratite obavjesti na taj mail jer nam je to pored ove teme i RR FB jedini način komunikacije
RE: Zvijezda baby kalendara za 2015. godinu 17.10.2014 16:46:15
Dallila
Dobar dan swima...Mene zanima jel se skupljaju lajkowi na fotografiji jer sam cula da tako izaberu 100 beba ali tek od 7.11 prawo glasanje za konacnih 12 ;)) hwala i sretno swim malisanima ;)
< Poruku je uredio Dallila -- 17.10.2014 16:53:32 >
RE: Zvijezda baby kalendara za 2015. godinu 17.10.2014 20:03:13
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Dallila
Dobar dan swima...Mene zanima jel se skupljaju lajkowi na fotografiji jer sam cula da tako izaberu 100 beba ali tek od 7.11 prawo glasanje za konacnih 12 ;)) hwala i sretno swim malisanima ;)
a kad počne glasanje 07.11. tada ce ispod fotke biti dugme GLASAJ...i svaki put kad neko glasa broje se glasovi koji ce se vidjeti ispod fotografije...
glasovima se izabere 100 fotografija a onda komisija izabere 12