pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: pocahontas je li neko nekad bio na bracu, supetar? sta te interesuje? ja sam tamo zivjela 2 godine isla u skolu,a svake godine sam dole,tetka mi zivi pa ovi hoteli Velaris, hotel Amor konkretno...vidim da je hotel stvarno ok, zanima me plaza, udaljenost, ima li sadrzaja. guzve..nemam predstavu uopste kako je tamo..zanima me mir i tisina, granap i neka ambulanta i priroda, borovina, more, setnje uz rivu ima li togA? hoteli su im svi blizu plaze guzve bude,ali uvijek se nadje mjesto na plazama od plaza gradskih su naspoznatijE -Pliva (pjesak i moze se daleko setati,voda je dugo plitka i tu imas dosta hladovine) pa 3 mosta-kamenje fino,tu slabije imas hlada,ali imaju suncobrani i lezaljke i ima jos jedna Banj slicna kao i prethodna(na njoj ima neki tobogan,pedaline,......) ambulanta ima u centru Supetra,2 apoteke ima setaliste lijepo,dugo,navece bude pravo lijepo Supetar sam od sebe nije veliki,tako da ne ocekujes previse od trgovina imas velike supermarkete konzum,lidl i tomi se dosad otvorio ,a ima i puno manjih studenac,kerum... ako ides autom moja preporuka je da obavezno obidjete i druga mjesta Zlatni Rat na primjer hvala ti puno, ovo zvuči lijepo..još ćemo vidjeti