rose
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Carobno jutro ode post u puh Jutro Ja se razvaljanila na ranom jutor, evo me ko LTM masina vesa zavrsila, Prostrla, obrisala prasinu, pospremila, kuhinju uglancala, brusnicu pristavila,samo da je jos ne zaboravim. Rose je vjerovatno vec na Jezeru, valjda nece dugo cekati ninuska, sve je preslatko bas bas koji su ovo brojevi, ja jos nisam nistaa kupila za iznijeti a ne znam ni koji broj niti koju debljinu odjece da izabereem pcelice, haljnica je med mdeni, preslaka nek s ti po svatovima hodala, sta te briga. Imam i ja jedne pocetkom septembra Obisla sam sve radnje za komodicu da kupim za pesvlacenje i nigdje ne nadjoh ono sto mi odgovara da mi se uklopi u namjestaj Morat cu naruciti da mi ovaj ciko sto mi je pravio spavacu napravi i komodicu pa da bude komplet i da gledala sam odjecu carters da bebe, jao majko kako se zaljubih nije nesto ni preskupa ali djba kad se mora postarina placati isto toliko koliko i ono sto narucis haman onda izadje skupi i neisplativo ba. A ako neko ima nekog u AMerici, eto taman nek kupi i posalje MAM, kako si ti? Kako A? imas carters u mostaru u mepasu vratih se s jezera, i dalje beba visoko, ctg u subotu a u ponedjeljak da se javim mladom Divanovicu cuj u mepasau, hiljadu puta bila i nisam skontala doduse nisam ni obracala paznju a mala maca slusa mamu i nece prije 20. ona je to cula i tako ce i biti, ha ja Ringeraja zaboravia sam,...tintilintic ili tako neako..prodaju cartiers i osh kosh...ja Saji kupila dvije cartiers pidzamice i osh maicu...redobre su im stvari ma ja...nece ta prije 20-og ko ni seka...prerano joj je
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|