salmy
|
IZVORNA PORUKA: boki11 IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: McNulty Ne pusim vec 8-9 godina, supruga takodjer ne pusi. U stanu ne damo da se pusi, mada niko normalan i ne pokusava pored djece. Mene su cigare toliko unazadile da sam fasovao astmu, srecom kutarisao sam se na vrijeme, jacao pluca fizickom aktivnoscu i radio na imunitetu i sad sam dobar, ne koristim nikakvel ijekove. Nisu mi nikako jasni ljudi koji truju svoju djecu, cesto vidim u autu kako roditelj s cigarom u ustima vozi a dijete sjedi pozada, mislim kako neko moze biti toliki kreten. Trudnice isto, ljetos sam sreo jednog druga u kaficu i tako pricamo, dodje mu supruga, trudna, tako malo pricamo o djeci kad hanuma zapali cigaru, ja se sje*o... mislim prije 30-40 godina ljudi i nisu znali kakvo je zlo cigara, ali danas kad na svakom koraku upozaravaju da cigara izaziva rak uzeti cigaru dok nosis dijete Često kažem da većinom kokuzi puše... Život ih utuko djece ko u priči niko ne radi a garka je tu....majku mu kako? Valjda ih smiri sta li Meni je to čisto bacanje para....kutija običnih cigareta košta oko 4 km...puta 30 dana i tako godinu... To je čista rata kredita...koju svjetla obraza ispusis i istreses u smeće... Jeli tako racunas i kada popijes alkoholno pice? Mislim, koliko ih popijes pa pretvoris u ratu kredita? Od sebe i muza, mozda mozete zivjeti u duplo vecem prostoru ako budete na vodi i nekad sok popijete, bez kave svaki dan. Ne konzumiramo alkohol..imamo vlastiti stan..vlastito auto i nemamo kredit.... A vodu ne kupujemo teče iz slavine...sokove ne pijemo samo domaće a kaHfu konzumiramo redovno...mogu ti reći da je zlatna džezva mrak... I da..imamo poslovni prostor isto vlastiti😉😀 Ma saso mange vjeruj...sve jer ne konzumiramo cigarete Hos još?😁😁😁
|