Visnja RR
|
IZVORNA PORUKA: selma123 Nisam htjela otvarati novu temu,mozda sam i trebala,pa cu svoje pitanje smjestiti ovdje.Mozda ce biti glupo to sto pitam,ali vidim da jos nije nitko nista pisao na temu VIJAGRE.Citala sam o njoj,naravno cemu sluzi,kome se preporuca,ko smije uzimati,ko ne,i td...ali ono sto me zanima nisam nista nasla, i zato i pisem da ce pitanje biti mozda glupo ,a opet mislim da ima jos nekih koje ovo zanima..Dakle,ono sto me zanima a da neka mozda zna-dali muskarac recimo ako uzima vijagru,dali ce to utjecati na nalaz spermograma? Odnosno,dali koristenje iste moze nekako poremetiti nalaz? ili to nema veze. vijagra utice samo na potenciju... Anoniman: da li ste probali sa nekim biljcicama... iako se zaista u sve to ne razumijem ali idem cistom logikom ako macina trava utice na plodnost zene vjerovatno ima neki travkica i za muskarce... znam da je nekad spominjana "muska voda"... da li to zaista bila samo prica ili je zaista pomagalo... Ja se sjecam da je brat moje prijateljice imao oko 30 % pokretljivosti spermatozoida (zbog neke operacije je umanjeno) ali je nakon 3 g braka dobio djete... Mozda da probas i sa narodnim lijekovima... zar niko nema neki adekvatan savjet!