|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.5.2011 15:08:43   
Amani12
IZVORNA PORUKA: MALA1994

user posted image

evo ima li ko raspolozen za koLJac, na hladjenju je ....sad jos poguziji moram napravit patispanju sa tresnjama, sve mi je trpao prstice u ovaj ...user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja uvijek raspolozena za slatkise user posted image
Svaka cast,mama,divno izgleda user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 20626
30.5.2011 15:08:53   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ma s obzirom da mu zubici narastu pa tek onda probiju vani,rastu krivo.
Ne znam kako da objasnim,uglavnom imat ce bas ruzne zubice,jer obje donje dvice su krive...user posted image

pa sta, imaju aparatici, ispravice nemoj se zbog toga sekrati i ja sam nosila aparatic.

a Igoru je jedna trojka nikla, druga samo sto nje  onda jos donje fale, al one sporo rastu pravo...

< Poruku je uredio MALA1994 -- 30.5.2011 15:09:19 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20627
30.5.2011 15:09:49   
Lady26

user posted image

evo ima li ko raspolozen za koLJac, na hladjenju je ....sad jos poguziji moram napravit patispanju sa tresnjama, sve mi je trpao prstice u ovaj ...user posted image

user posted image user posted image

A ovo su piskote sa ........user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 30.5.2011 15:10:29 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20628
30.5.2011 15:11:54   
Anoniman
Lady ti si na dijeti user posted image ... Mala daj ovamo da ova trudnica kuša user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20629
30.5.2011 15:12:26   
Malenaoduvijek
tiramisu user posted image user posted image

krema za tiramisu , a piskote natopljene u kafu

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20630
30.5.2011 15:12:37   
Anoniman
tiramisu lady neznalice jednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije piskote sauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20631
30.5.2011 15:13:29   
Amani12
IZVORNA PORUKA: noa

tiramisu lady neznalice jednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije piskote sauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20632
30.5.2011 15:13:47   
Malenaoduvijek
jelo evo jedan komad user posted image

a sta cu ja kad neces da mi dodjes, jedino m kona dodje pa proba kolac user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20633
30.5.2011 15:13:53   
Lady26
Nikad jela, nikad vidjela user posted image user posted image user posted image
A Boga mi ni pravila znaci user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20634
30.5.2011 15:14:52   
Malenaoduvijek

hvala noJa, sta bih ja bez tvoje pomoci, sad ce jedan komad za mostar user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20635
30.5.2011 15:16:11   
Anoniman

hvala noJa, sta bih ja bez tvoje pomoci, sad ce jedan komad za mostar user posted image

ja ga ne volim nikako al mm ga obozava i tjera me da pravim odkad sam se udalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al jos nisamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20636
30.5.2011 15:16:20   
Anoniman

jelo evo jedan komad user posted image

ali nas je dvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Salim se ja, bujrum vama ja nisam bas ljubitelj slatkog sem palacinaka. Ako ko sta ima slano za ponuditi tu sam user posted image

Neposredna veza do poruke: 20637
30.5.2011 15:16:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

amani a sto krivi user posted image Nama trice vec odavnooooooooooo nabubrile a nista jos nema user posted image na vidiku bas sporo izlaze zub i dva mjeseca opet nista .

Jesam li ja dobro vidjela na slici da anelko nema donje 2 ili sam ja nesto pobrkala?

user posted image anel ima samo donja dva zuba prva dva znaci nekontam user posted image user posted image user posted image

Pa znaci nema DVOJKE, ne znam sta tu ima da se ne konta user posted image
Na ovoj sam slici i vidjela da nema 2 user posted image

Ma ja nema user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20638
30.5.2011 15:17:34   
Malenaoduvijek
e znaci moras doci na tiramisu, moj co'jk najvise voli ovo jer nje tako slatko pa za njega napravila user posted image user posted image

a tvoje ledene sam pravila ne rekoh ti, super su bile...svekrva i svekar sve pojeli

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20639
30.5.2011 15:18:36   
bebacha
Jelena trojeuser posted image user posted image user posted image user posted image
joj meni daje pravit sta s jagodama al stauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20640
30.5.2011 15:18:39   
Malenaoduvijek

ja ga ne volim nikako al mm ga obozava i tjera me da pravim odkad sam se udalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al jos nisamuser posted image

ovaj moj recept je pravo jednostavan, napravi mu bona ne bila kad voli jesi neka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20641
30.5.2011 15:19:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Jelena trojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tiramisu s jagodamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 20642
30.5.2011 15:20:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

neki dan je dadada postavljala recept kolac sa jagodama  i piskotama, ja kopirala hoces da t posaljem.

a jelena ja snoc pravila palacnke, ja sam prava poguzija a mm se deblja user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20643
30.5.2011 15:21:47   
Anoniman
Ja sam sinoc slane pohovane pravila, a jutros slatke i mogla bih i veceras koliko ih volim user posted image

Bebacha Anu ne racunam, valjda ona dobije posebno jedno parce od ove svekrve Male user posted image

Neposredna veza do poruke: 20644
30.5.2011 15:21:50   
Lady26
Hocu i ja recept, a od cega je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20645
30.5.2011 15:23:44   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam sinoc slane pohovane pravila, a jutros slatke i mogla bih i veceras koliko ih volim user posted image

Bebacha Anu ne racunam, valjda ona dobije posebno jedno parce od ove svekrve Male user posted image

Anuska uvijek, iako se svalerala po gorazdu ali oprostiti cu joj ...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20646
30.5.2011 15:28:21   
bebacha
Mala ima taj recept al muz nije bas ljubitelj kolaca a ja to nemogu sama pojestuser posted image user posted image ja jogode ispasirala i pravim probnu turu đemauser posted image user posted image a sutra ostalouser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 20647
30.5.2011 15:29:29   
Malenaoduvijek
a jel pravis sa sampinjonima ikada, ja te obozavam njam njam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20648
30.5.2011 15:30:12   
Malenaoduvijek
e hajde onda ga meni daj, sad ga trazm nigdje mi ga user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20649
30.5.2011 15:31:32   
Malenaoduvijek
idu jagode, piskote, zelatin, cvrsti jogur, meni izgleda super ali evo sad ce mi valjda bebacha poslati jer ga ja pak nemamuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  824 825 [826] 827 828   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *