|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  823 824 [825] 826 827   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.5.2011 13:27:32   
Anoniman
Ne znam gdje gledate prognozu, ja gledam uvijek ovdje u uvijek pogodi.

http://search.conduit.com/Results.aspx?q=Sarajevo&SearchType=SearchWeather&wbl=1&WeatherLocationId=BKXX0004&WeatherCityLocation=Sarajevo,Bosnia%20and%20Herzegovina&ctid=CT1592999&wunits=c&octid=CT1592999

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 20601
30.5.2011 13:28:12   
Malenaoduvijek
kazu evo na radiju stari grad maloprije, ja mrzim kisu sto se mene tice ne treba nikada padati user posted image

a bebacha drago mi je da su djecica bolje, znaci inhalacije odradile svoje super user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20602
30.5.2011 13:29:32   
Malenaoduvijek
ja ne gledam nigdje slusam, a  tvoja jelo nista ne valja, bjezi tamo....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20603
30.5.2011 13:33:33   
bebacha
Mala inhalacije su cudo,bas su im pomogle a izgleda da ce i mama na inhalacije.
da te pitam nesto dok si tuuser posted image user posted image koliko kosta ventolin u kapima bez recepta i mozel bez recepta.trazila sam od doktorice recept za njih jer mi Alen puno place kad ga inhaliram na babyhaler.ona mi rece da ne praktikuju davat recept za taj ventolin vec samo za pumpicu a i da njega vise nema u nasim apotekama pa nemogu ni oni nabavit za dom zdravlja.kao zadnji put jedva nasli u Doboj.i ako nadem gdje da kupimuser posted image user posted image user posted image sad nekontam.koja je razlika izmeda ta dva ventolina i jel i u Sarajevu nestasica

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 20604
30.5.2011 13:36:05   
Anoniman
Bebacha ako ne nadjes ventolin mozes uzeti spalmotil to je isto samo drugi proizvodjac ili aloprol. Prije godinu-dvije je bio oko 10km sad stvarno ne znam, nisam odavno uzimala.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 20605
30.5.2011 13:55:50   
Malenaoduvijek
meni su rekli svojevremeno da je nestasica isto, ali ja ga bez problema nasla u apoteci eurofarmcentar.
mozes dobiti bez recepta mm kupovao nama jednom.

imam ja flasicu ali nacetu nema smisla da ti to saljem.....

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20606
30.5.2011 14:05:27   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20607
30.5.2011 14:14:09   
tekja
IZVORNA PORUKA: MALA1994

noa bas mi je drago da se osip povukaonuser posted image user posted image

dadada znaci pakao indijanopolisa vani, hm nisam ni mislila izlaziti haha...
A sutra kisa hm...

hajd' ti budi normalan user posted image user posted image

iiii kad pijemo drugu kafu, hoce biti sta ove sedmice
teacher user posted image user posted image prozvana si ...

mala, gdje ti izvodis djecu u park...mogle bismo nekad skupa, da nam se decki upoznajuuser posted image ...hocem i ja na tu kafu...

tajra, sretan rodjendan nani, koliko je skupilauser posted image ? fino se provedite...

noauser posted image user posted image user posted image ...i od cega bi taj osip?
bebacha...super da je A. bolje...ti si moja Gracanka, nekidan skontahuser posted image
megi, zao mi je mrvice, nadam se da ce biti boljeuser posted image

Mi smo bili u setnji, isli smo cijelo ovom zapadnom stranom titove, tako da nam sunce nije smetalouser posted image ...V. spava, ja user posted image  i smisljam gdje nakon ruckauser posted image ...jedva sam ga unijela u kucu...da, imamo novu rijec...vajna iliti tramvajuser posted image user posted image ...cim jedan ode, on govori "mama gugi vajna"...bice drugi sine, biceuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20608
30.5.2011 14:21:56   
bebacha
cuj touser posted image user posted image Tejka mozda se i znamo.salji facebook profil na ppuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 20609
30.5.2011 14:26:55   
tekja
poslalauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20610
30.5.2011 14:40:28   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Lady nadam se da ce te proci, jer ako je L dobra, onda se i ti potrudi, znas kako je tesko naci nekoga da djetetu odgovara.

IZVORNA PORUKA: MALA1994

lady pretrpi se jos ovo ljeto pa onda najesen Lanci u vrtic.....

kad se dobro slaze sa Lanom to je najbitnije i da nije mahalusa da sa zenama mahala po cijeli dan s kafe na kafu sta bi onda

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady dobro ti rekose strpi se zbog Lane, ako se njih dvije slazu to je najbitnije.

IZVORNA PORUKA: megi

Lady
ma kuliraj tetu, kad se Lana dobro s njom slaze

* Ne znam hoce li proci ili kad ali kako koji dan, meni je gore...a ponedjeljak najgori...znam kako je tesko pa zato i sutim, pokusavam joj lijepo skrenuti paznju na neke stvari ali ona dize nos, i uci je glupostima, kad ide u wc vodi i nju - zaboga kako bi joj bila na ocima user posted image
* Ne znam mala hocu li na jesen, pred zimu user posted image ...kad bih izdrazala do proljeca...bojim se odmah ce mi se razboliti...
* Ma slazu se one, nije stvar u tome, nego ja ne podnosim neke stvari kod nje, a i dodijalo mi je sto mi je "neko" u kuci...moram gledati svako jutro jel sve zategnuto, jel sve na svom mjestu...ne mogu se spremiti na posao kako treba ili moram dok ona dodje sve pripremiti a to znaci ustati u 7 user posted image
* Ma kuliram je, ujutro skoro i ne progovorim s njom....inace sam ujutro user posted image a s njom pogotovo...jos kad mi pocne nebuloze pricati vezano za Lanu, ja kontam u sebi jel pricamo o istom djetetu....

Ma hajd, morala sam vam se pozaliti, jer mm vec sve zna user posted image user posted image user posted image pa njemu ne mogu puno pricati user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 20611
30.5.2011 14:45:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Mala gdje ti vidje da je sutra kisauser posted image ja gdje god sam gledala pise srijeda a negdje cetvrtak.pa kad ce vise pravo ljeto
dobro si pogodila danas javlja poslije podne naoblacenje i sutra uz koji moguci pljusak a od srijede opet kisa standard user posted image user posted image user posted image eto a znate da ja uvjek pogodim vremensku prognozu user posted image user posted image user posted image .
Moj Misko zaspo, ja cistila gljive svekar isao u sumu nasao lisicarki njammmmmmm pa cu ih u tavi proprziti i dodat samo vrhnje , prilog riza neznam vise sta da kuham sad trazim sta brzinsko jer kad je toplo od peci el. mi se jos vise sprat zagrije a dosta mi sunca sto przi od jutra do mraka .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 20612
30.5.2011 14:58:49   
Amani12
Lady samo opusteno i laganini user posted image
Tekja ljubi pricalicu malu user posted image

Ja radim malu generalku,a jedva nesto...user posted image
Amanceku nikla i druga donja dvica.
Nazalost,jos jedan ''krivi'' zubic...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20613
30.5.2011 15:00:40   
Anoniman
amani a sto krivi user posted image Nama trice vec odavnooooooooooo nabubrile a nista jos nema user posted image na vidiku bas sporo izlaze zub i dva mjeseca opet nista .

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 20614
30.5.2011 15:00:41   
Lady26
Radim opet ššššššššššššššš user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20615
30.5.2011 15:01:05   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Nazalost,jos jedan ''krivi'' zubic...user posted image

Kako mislis krivi? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20616
30.5.2011 15:01:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image STA radis kad nista ne radis user posted image user posted image user posted image (znas kako kazu) .
Imal vrucine ?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20617
30.5.2011 15:01:42   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tekja

poslalauser posted image

Hocu i ja profil na pp, a mi idemo ili u veliki park, a u petak smo cak sl u park cara dusana ( atmejdan) .

a moze kad hoces dogovorcemo se user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 20618
30.5.2011 15:01:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

amani a sto krivi user posted image Nama trice vec odavnooooooooooo nabubrile a nista jos nema user posted image na vidiku bas sporo izlaze zub i dva mjeseca opet nista .

Jesam li ja dobro vidjela na slici da anelko nema donje 2 ili sam ja nesto pobrkala?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20619
30.5.2011 15:02:47   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image STA radis kad nista ne radis user posted image user posted image user posted image (znas kako kazu) .
Imal vrucine ?

Da vidis koji je posao i koji papiri su preda mnom zamantalo bi ti se user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20620
30.5.2011 15:04:18   
Anoniman

Jesam li ja dobro vidjela na slici da anelko nema donje 2 ili sam ja nesto pobrkala?

user posted image anel ima samo donja dva zuba prva dva znaci nekontam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20621
30.5.2011 15:04:41   
Amani12
Ma s obzirom da mu zubici narastu pa tek onda probiju vani,rastu krivo.
Ne znam kako da objasnim,uglavnom imat ce bas ruzne zubice,jer obje donje dvice su krive...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 20622
30.5.2011 15:06:38   
Malenaoduvijek
user posted image

evo ima li ko raspolozen za koLJac, na hladjenju je ....sad jos poguziji moram napravit patispanju sa tresnjama, sve mi je trpao prstice u ovaj ...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20623
30.5.2011 15:08:07   
Anoniman
evo lady zubova user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 20624
30.5.2011 15:08:31   
Lady26

user posted image anel ima samo donja dva zuba prva dva znaci nekontam user posted image user posted image user posted image

Pa znaci nema DVOJKE, ne znam sta tu ima da se ne konta user posted image
Na ovoj sam slici i vidjela da nema 2 user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  823 824 [825] 826 827   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  823 824 [825] 826 827   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *