Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mala ovo za sampinjone pitas mene? Pravim kad pravim slane, sinoc sam filovala ala capricosa i tono i za mm pravila sa suvim mesom. i onda urolam i pohujem. nekad napravim neki preliv, nekad ne kako mi se da i kako mi se jede.
mala moj omiljeni koljac njam njmammmmm daj dva meni i anelu ocel biti i "repete" . Ja sam probala napraviti i nije drugi dan docekao smrklo mu se super je hvala na recept.
Mala ja taj kolac necu, pokvarit cu liniju iako izgleda ...a poslala sam ti pp...hocemo l' sutra, ako ne bude padalo...gore kod II gimnazije...u pijesak, nakon dorucka?
a je jos malo i odoh kuci da vidim kako mi je curica bila je dobro jutros valjda je i dalje uh da nam hoce vise ovi zubi nici zeznuli su nam i odlazak u Pionirsku a bas smo htjeli malo da setkamo
tekja hajde da vidim hoce i mi svekar dolaziti samo pa cemo se sms-ati moze
moze, naravno...samo da znas ja sam za...mislim nema veze i ako nisam jer V. od kada otvori oci, govori: vani, pa-pa, didi(idi), jos me gura prema ulaznim vratima ...danas se lavovski otima nece u kucu, al' vrhunac vriske je bio kad sam skinula sandale...do tada je sve jadnicak mislio, mozda se sazali i vrati me napolje
I moj A.spava vec ravno dva sata.Do kada ce,bum videli... Jos samo da mi je znati kako cu znat odakle je povrce stiglo? Jucer mm i A. krenuli u Mercator i ja im uredno rekla da mi paradajz i krastavce kupe. U medjuvremenu citam u novinama za ovo povrce i fino nazovem i otkazem narudzbu.Hvala lijepo,budem se ja strpila dok ne bude zrelo povrce iz vrta mojih roditelja. Bas strasno,potrovase ljude
I moj A.spava vec ravno dva sata.Do kada ce,bum videli... Jos samo da mi je znati kako cu znat odakle je povrce stiglo? Jucer mm i A. krenuli u Mercator i ja im uredno rekla da mi paradajz i krastavce kupe. U medjuvremenu citam u novinama za ovo povrce i fino nazovem i otkazem narudzbu.Hvala lijepo,budem se ja strpila dok ne bude zrelo povrce iz vrta mojih roditelja. Bas strasno,potrovase ljude
ma treba skontati babu njaku na cijapi sto svega ima udobrljeno...onda se mozes nadati da je domace tj. nase...ili ih barte na foru uhvatiti...ono,kroz pricu ...nemam pojma...ni ja nisam pametna
Lana rastavila crijevo od usisivaca, i onaj plasticni dio nosa sa sobom (veci od nje 2x) i sad ga bacila na pod, prelazi preko njega i govori sama sebi : cada peeedjiiiiiiiii, babo Nana
ja znam kupiti paradajz u konzumu i u amku kad zakasnim na pijacu, a u subotu sam kod jedne seljanke kupila na pijaci i mogu vam reci da je puno sladji isto jabuka pa sada do cega je ne znam.
a na markalama nedjeljom dolaze seljaci i prodaju svoje proizvode i ja najvise volim nedjeljom kupovati jer oni imaju par stvari i to prodaju.
ma treba skontati babu njaku na cijapi sto svega ima udobrljeno...onda se mozes nadati da je domace tj. nase...ili ih barte na foru uhvatiti...ono,kroz pricu ...nemam pojma...ni ja nisam pametna
Mi imamo jednu "nasu" zenu na pijaci kod koje stalno kupujemo. mm neki dan donese paradaiz, kao rekla mu da je iz BiH, ali hajd ti njima vjeruj, trgovci su to Mada, jeli smo ga i evo nema problema hB
Lana rastavila crijevo od usisivaca, i onaj plasticni dio nosa sa sobom (veci od nje 2x) i sad ga bacila na pod, prelazi preko njega i govori sama sebi : cada peeedjiiiiiiiii, babo Nana