|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  822 823 [824] 825 826   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.5.2011 11:14:47   
R&T@
Bambina,

user posted image

user posted image

Ipak je bila Formula 11user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 20576
30.5.2011 11:37:35   
isabella
Dan zenice user posted image user posted image evo Naida zaspala a ja konacno uhvatila komarca u spavacoj ganjam ga evo od petka,vodila ju pedijatru za one bobice na tijel on kaze ovo nije alergija nije osip ovo su ujedi,,a ja skonta osvanula mi je sa tim ujedima mora da je u spavacoj neka bajica ili komarac neki cudan jer ono mi nelici na ujed komarca,,i od petka traje potraga svu sam sobu izvalila kad evo maloprije dok sam ju uspavljivala veliki tigrasti komarac pun krvi na plafonu,,ubila sam ga za sekun user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20577
30.5.2011 11:39:32   
Lady26
Sad idem raditi, pssssssttttttttttt user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20578
30.5.2011 11:41:44   
bebacha
evo i nas.hvala sto pitate.
vidim alergije neke u pitanju.kakvo je stanje danas.
jela ne cuvas se
Tajra ne ulazi u kuhinju
dadada jel danas bolje
neke bebe i dalje ne jedu
mi smo dobro.juce cjeli dan na vikendici uzivali.jutros isli na kontrolu,Alen je dobro,samo nos i dalje zeza pa smo radili brisi.
ja prehladen uh.
mi polahko pripremamo rodendan pa cemo i zvanicno pripadat ovdje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20579
30.5.2011 11:43:38   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sad idem raditi, pssssssttttttttttt user posted image

user posted image

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20580
30.5.2011 11:44:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Mi smo dobro hb . ocu ves posterat i idemo van.

aj zavidim vam, a ja na poslu a malena u vrtiću, pih

megi nadam se da će bebara biti dobro
vesela ma nadoknadice te vi to abd . user posted image
pusa lijepim okama user posted image
Mi evo pobjegli vruce anel se znoji , nece u hlad sve po suncu hoda dira svasta pjesak baca sebi u glavu kamencice bere i stavlja u olukeuser posted image a kamencic sidje on zaviruje pa ne konta kako samo sto baci unutra on izadje user posted image odkad je tu cuco i razmisljouser posted image
Smjesan je svasta zna pricat nasao male rade radocinu i vice me , mama mama dodi  oce anju ubi baju(mam dodji oce anel ubi baju)user posted image user posted image I  stvarno ga ubi user posted image umrtvi.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 20581
30.5.2011 11:47:52   
R&T@
IZVORNA PORUKA: bebacha

Tajra ne ulazi u kuhinju

Ni slucajno...

A dobar mi razlog: Danas moja nana slavi rodjendan i svi idemo kod nje na dernekuser posted image user posted image

Zao mi je sto si ti prehladjena, ali neka su djecica bolje...user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 20582
30.5.2011 11:49:58   
isabella
I zaboravila sam jos nesto pedijatar mi rekao da Naidi 2 puta u sedmici u flasicu mlijeka stavim po jednu kasikicu secera uzela u apoteci mellin secer za djecu od 12 do 36 mjeseci..cuj to secer user posted image user posted image user posted image user posted image

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20583
30.5.2011 11:54:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isabella

I zaboravila sam jos nesto pedijatar mi rekao da Naidi 2 puta u sedmici u flasicu mlijeka stavim po jednu kasikicu secera uzela u apoteci mellin secer za djecu od 12 do 36 mjeseci..cuj to secer user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ne secerim jer me strah glisti user posted image user posted image mlijeko dam sa cokolinom ili plazmom mljevenom

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 20584
30.5.2011 11:54:11   
koka i po
uh...evo me od doktora ...potvrdjene ospice...
jos se nisam sroz izbobala al me strasno boli glava user posted image ,ruke noge..ko da me voz pregazio.
na tijelu je trenutno jedna boba a na licu sedam user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20585
30.5.2011 11:56:24   
isabella

IZVORNA PORUKA: koka i po

jos se nisam sroz izbobala al me strasno boli glava user posted image ,ruke noge..ko da me voz pregazio.

uj draga ospice kad se sjetim,,ja sam ih prelezala u bolnici bila sam drugi razred srednje skole pa se bojali upale mozga jer sam imala visoku temperaturu i ospice u ocima joj strasno,,nadam se da ces ih lahko prebrodit samo je malo zafrkano kada odrasli boluje,,,,

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 20586
30.5.2011 12:01:14   
Anoniman

uh joj bas mi je zao nedaj se proce abd . prebrodit ce te i to Ja sam to isto bolovala kad sam imala neki 8 . god . i secam se da mi je mama puhala maramicom mene svrbilo a nisam smjela drpatuser posted image
Stasno.
Al proce pusa user posted image user posted image
Eh da neznam dal znas al nesmije se kupati dok imas ospice valjda znas za to user posted image ni kvasiti jer kazu da vise se tockaju onda .

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 20587
30.5.2011 12:05:25   
Anoniman
dobar dan,Noi se sve povuklo nekad oko 2 nocas al ja sam dezurala do 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam nisam normalna al jace od mene sta cu..hvala sto ste pitali za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 20588
30.5.2011 12:07:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

uh joj bas mi je zao nedaj se proce abd . prebrodit ce te i to Ja sam to isto bolovala kad sam imala neki 8 . god . i secam se da mi je mama puhala maramicom mene svrbilo a nisam smjela drpatuser posted image
Stasno.
Al proce pusa user posted image user posted image
Eh da neznam dal znas al nesmije se kupati dok imas ospice valjda znas za to user posted image ni kvasiti jer kazu da vise se tockaju onda .

Uh, koko nasa draga...

Molim te, cuvaj se visoke temperature...

Neka obavezno neko bude uz tebe i prati temp.

Pripremi cepice, vjerovatno ce ti trebatiuser posted image

Sve sam se nadala da ce te zaobiciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20589
30.5.2011 12:07:34   
Anoniman
super Noa da se povuklo user posted image user posted image user posted image user posted image sta je sa malim Bedom jel se kod njega povuklouser posted image ? Nadam se da je.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20590
30.5.2011 12:08:36   
Anoniman

super Noa da se povuklo user posted image user posted image user posted image user posted image sta je sa malim Bedom jel se kod njega povuklouser posted image ? Nadam se da je.....

napisala je N_N da jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20591
30.5.2011 12:09:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

napisala je N_N da jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super nisam vidjel sorryuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20592
30.5.2011 12:11:20   
Anoniman
Mi brze u kucu nego vani. Pravo vruce a neki vjetric pirka pa moje dijete neda kapicu ni trakicu, a strah me usiju, a i suncanice jer nista na glavu neda.

Lady dobro ti rekose strpi se zbog Lane, ako se njih dvije slazu to je najbitnije.
Bebacha brzo ozdravljenje zelim, a super za druga da je bolje user posted image

Koko bas mi ej zao, cuvaj se draga... ljubimo te.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20593
30.5.2011 12:14:49   
Amani12
Lava Cake gotov! Odlican ispao,bujrum user posted image

Noa i NN super sto nema vise osipauser posted image
Koko prati temperaturu i drzim ti fige da sto lakse prodju aBd.
Ja to jos nisam bolovala,a znam da u odrasloj dobi i nije bas tako bezazleno.
Cuvaj se,ljubimo te,a i deckica istackanog user posted image

Moja duŠa pajki,nako sto se jako isplakaouser posted image jer smo opet morali koristiti babyvac,bez ''usisavanja'' ne bi mogao zaspati...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20594
30.5.2011 12:35:05   
megi
Amani
mogla bih ti ja doci na taj kolac user posted image
i mi oplacemo svako usisavanje nosa, al kad znam da joj pomogne nekako se istrpim

Koko nadam se da nece biti prestrasno, cuvaj se, kontrolisi temp
nije da te prepadamo al moj kolega s posla je bio u bolnici 15 dana zbog pljuskavica u 30-tim

Lady
ma kuliraj tetu, kad se Lana dobro s njom slaze

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 20595
30.5.2011 13:09:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama75

Ja vas virim, ali nemam sta pametno reci pa sutim. Lady nadam se da ce te proci, jer ako je L dobra, onda se i ti potrudi, znas kako je tesko naci nekoga da djetetu odgovara.
Ima li one dadada? Moja mala kada vidi njenu slicicu kaze: Mama evo dedo user posted image user posted image user posted image posto moj tata ima istu onakvu kapu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a znas kako ga tek dede zaustavljaju i mole da im da kapicuuser posted image user posted image user posted image ...meni je kapa haos...neskidamo jeuser posted image

noa...hvala boguda du se povukleuser posted image user posted image user posted image
kokouser posted image zao mi je sto te boli sve...to je od temp...tako je i meni bilo
mi se vratili...bili malo vani...pakao

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 20596
30.5.2011 13:18:54   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: isabella

to je zbog stolice da se smeksa ali ne daj joj da cucla uno radi karijesa, iako ja bih joj drugacije to dala ane u mlijeku nece htjeti onda ovo obicno nikako

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 20597
30.5.2011 13:19:49   
Anoniman
Samo da vam mahnem i moram da idem ...gosp. Alim želi crtiće i navaljuje

Noa drago nam je što je malena bolje i iš iš osip da ne bude više nikad,
Koko jaka si ti žena nećeš ni osjetitiuser posted image
Pošto sam brzo preletila dadada o kakvom bronhitisu pričate nije valjda da nam je Andrej bolestanuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tajra sretno na dernekuuser posted image user posted image user posted image user posted image za nanu...

Čitam vas večeras i idem da pravim tortu od pelena, hoću da razvijem biznis i očekujem vašu puno podrškuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20598
30.5.2011 13:23:43   
Malenaoduvijek
noa bas mi je drago da se osip povukaonuser posted image user posted image

dadada znaci pakao indijanopolisa vani, hm nisam ni mislila izlaziti haha...
A sutra kisa hm...

hajd' ti budi normalan user posted image user posted image

iiii kad pijemo drugu kafu, hoce biti sta ove sedmice
teacher user posted image user posted image prozvana si ...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20599
30.5.2011 13:26:34   
bebacha
Mala gdje ti vidje da je sutra kisauser posted image ja gdje god sam gledala pise srijeda a negdje cetvrtak.pa kad ce vise pravo ljeto

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 20600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  822 823 [824] 825 826   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  822 823 [824] 825 826   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *