Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 25.12.2010 15:02:34
Nunu 08
Jutros u pet sati prestalo je da kuca srce 18-godišnje Alme Hadžić, hrabre djevojke iz Bihaća. Kako je objavio Uskportal.ba, Almi je na klinici AKH u Beču prije nekoliko dana transplantovano srce, ali se njeno stanje nakon operacije zakomplikovalo krvarenjem u predjelu glave.
Tužna vijest o smrti ove mlade djevojke šokirala je Bišćane, ali i sve druge koji su pružali nesebičnu pomoć u akciji pomoći.
sa-x.com
Jutros u 5 stai prestalo je da kuca i novo srce ove prelijepe djevojke.Tako sam tuzna.Boze dragi podari joj lijepi dzenet, a njenim roditeljima snagu da prezive njen odlazak....
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 25.12.2010 15:32:08 >
Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 25.12.2010 15:15:59
henna ze
joj jako tužno..ja juče pitam na poslu svoje da li je iko pročitao , da li neko nešto zna..zadnja vijest je bila da je njen organizam prihvatio srce a odmah sutradan da je pukao neki kapilar u glavi..duša mila..neka joj Allah podari džennet..a njenim roditeljima snagu...
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 25.12.2010 15:32:30 >
Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 25.12.2010 15:17:53
emi7908
ne mogu da vjerujem ..... toliko sam tuzna i vjerovala sam da ce uspjeti. Neka dragi Allah podari sabur roditeljima i za ovo ne postoje rijeci utjehe. Mila roditelima je ostao bol i tuga ali ti si na ljepsem mjestu u bozijim vrtovima.Ostaces nas najveci borac
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 25.12.2010 15:32:22 >
RE: Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 25.12.2010 16:14:41
Crvena
IZVORNA PORUKA: emi7908
ne mogu da vjerujem ..... toliko sam tuzna i vjerovala sam da ce uspjeti. Neka dragi Allah podari sabur roditeljima i za ovo ne postoje rijeci utjehe. Mila roditelima je ostao bol i tuga ali ti si na ljepsem mjestu u bozijim vrtovima.Ostaces nas najveci borac
RE: Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 25.12.2010 16:28:58
dinaa
IZVORNA PORUKA: emi7908
RE: Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 25.12.2010 22:37:39
Hanady RR
RE: Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 26.12.2010 0:21:15
klemzi
Neka je mir sa njenim najbližima, a njoj Allah dž. š. neka podari lijepi džennet. Uh, sva sam se naježila, ne daj Bože nikome
RE: Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 26.12.2010 9:31:02
new mama
IZVORNA PORUKA: henna ze
joj jako tužno..ja juče pitam na poslu svoje da li je iko pročitao , da li neko nešto zna..zadnja vijest je bila da je njen organizam prihvatio srce a odmah sutradan da je pukao neki kapilar u glavi..duša mila..neka joj Allah podari džennet..a njenim roditeljima snagu...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.