Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 15:47:53
mamsi
Moju trudnocu je vodio dr.Bojan Gvozdenovic . Porodila me dr. Alica Ćurić
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 15:59:50
cokolino_79
dr.Salko Mašić-Vojna bolnica Za njega samo riječi pohvale.Veliki doktor i još veći čovjek Vodi mi već drugu trudnoću, a puno mi je pomogao da iznesem prošlu.Pitam se da li bih bez njega ikada uspjela (i naravno,prvenstveno uz Božiju pomoć) dobiti prvo dijete.
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 16:36:08
dambolina
Dr. Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo Dr. Nedad Miseljic - Vojna bolnica (uporedo idem privatno i drzavno )
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 20:05:35
sabas
vise dr ali sada dr godinjak i covjek je poduzetan i bice razultata akbg
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 20:57:19
zvončica
dr. Zulfo Godinjak
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 21:37:45
neki
Nenad Miseljic-Opsta bolnica
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 23:05:34
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Adnan Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas“ Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas“ mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas“ ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 23:46:57
Rabi
Idana samo da ti napravim izmjenu.. Moj dr se zove Zaim... nesto smo pobrkale
RE: Koji vas doktor vodi 14.7.2008 23:48:18
Rabi
IZVORNA PORUKA: idana_85 dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze
RE: Koji vas doktor vodi 15.7.2008 12:34:59
malecka60
Doktor Abdulah Granic. Ne urek'o se.
RE: Koji vas doktor vodi 15.7.2008 22:37:45
emina_h
Dr. Begic (Kosevo).
RE: Koji vas doktor vodi 16.7.2008 18:42:38
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974
RE: Koji vas doktor vodi 16.7.2008 23:22:04
Ivona
IZVORNA PORUKA: idana_85 dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 Samo sam se dodala na listu kod dr. Bojana Gvozdenovica,jer ste me zaboravili...cccc
< Poruku je uredio Ivona -- 16.7.2008 23:23:09 >
_____________________________ SELENA 02.06.2008. Mamin kasni proljetni cvijetak ;o) SERGEJ 07.03.2011. Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)
RE: Koji vas doktor vodi 18.7.2008 19:49:42
idana_85
Izvini Ivona, ponekad se nesto izbrise i promakne, a lista je vec prilicno duga, nece se ponoviti
RE: Koji vas doktor vodi 18.7.2008 19:55:08
MirelaK
Mene vodi dr. Amira Frljak-privatno super je
_____________________________ Moj Ammar dosao na ovaj svijet 27.10.2008. god.
RE: Koji vas doktor vodi 21.7.2008 14:33:11
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK
RE: Koji vas doktor vodi 25.7.2008 13:13:44
Crvena
Meni je obje trudnoce od prvog dana vodio dr. Senad Murtezic. Sve pohvale
RE: Koji vas doktor vodi 26.7.2008 22:29:43
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki
_____________________________ R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
RE: Koji vas doktor vodi 26.7.2008 22:34:33
vjestica
dr Zulfo Godinjak
RE: Koji vas doktor vodi 28.7.2008 16:19:53
idana_85
dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki
RE: Koji vas doktor vodi 28.7.2008 16:22:56
Okarica
Hej Idana, Puzić je muškarac. Pozdrav!
_____________________________ Mamin najljepši cvijet IRIS, 01.09.2008
RE: Koji vas doktor vodi 28.7.2008 16:30:26
idana_85
O znaci u pitanju je Mirsad, a ne Mirsada, je li? Nekad pogresno napisu, nekad ja fulam, evo ispravljamo i izvinjavamo se na greskama. dr. Sanjin Dekovic - Kosevo Idana_85 dr. Nejra Pasic Visnja Eminica FARA glavobolja dr. Zorica Koprivica Snjeguljica vuk dr. Zaim Rovcanin - Kosevo Rabi dr.Mirsada Puzic – „Abudlah Nakas" Adana dr.Salko Masic – „Abdulah Nakas" mama alma Gigana cokolino_79 dr. Divanovic - privatnik Neira aloa Cvrle Nala Nina_sa Eli skvo dr. Begic - Kosevo bubamara80 emina_h dr. Senad Mehmedbasic mummy lenka dr. Aida Đurđvić – „Abdulah Nakas" ammarma moonlight dr. Hadziomerovic – privatnik ElmaB Dr. Jadranka Dizdarevic – Kosevo, privatna ordinacija Mrva Dr. Zulfo Godinjak Belmica sabas zvoničica vjestica Dr. Adzajlic Amela – DZ Tuzla *sunce* Dr. Bojan Gvozdenovic Iva Pitalica Ivona mamsi Dr. Sestic Dinaa dr. Nenad Miseljic -"Abdulah Nakas" Okarica dambolina neki dr.Vernes Begovic hana dr.Senad Saric - Mostar mamy2 dr.Sabina Cengic moni dr. Abudlah Granic lejlaze malecka60 dr.Amra Hadzismajlovic - poliklinika Clarus Sarajevo dambolina lejlaze dr. Lučinger Iva1974 dr. Amira Frljak-privatno, Sarajevo MirelaK dr. Senad Murtezic beki
RE: Koji vas doktor vodi 31.7.2008 21:54:10
Sonja
dr. Elmira Hajder UKC Tuzla svaka joj cast...nisam upoznala bolju doktoricu
_____________________________ Adin- 1.5. 2009 07:30h 3500g 55cm pile moje pametno Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
RE: Koji vas doktor vodi 31.7.2008 22:31:06
Negra07
DR: Begic super je a u kosevu na vece djubre od Jadranke D. nisam vidila. Upozorenje buducim mamama nebrinite kod Jadranke je aminociteza uobicajna i nemojte se iznenedit ako nedodje na porod
Život je čudo!
Pogledajte i uživajte! Najljepši video o stvaranju i razvija
Anketa
Bebe i mazenje.пеперутка16 Da li vaše bebe (6-12 mjeseci) vole da se maze? Moja čak ni ne sluša, samo me odguruje, penje se na mene, vuče,... ne želi čak ni da se nosi, samo gleda da se odmakne. To mi je stvarno čudno.. Kakve su vaše?
Oznake