|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Psihološki teret ljubavi!
23.2.2011 11:34:06   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: henna ze

ne razumijem što će mi uopšte muškarci ne fejsu u prijateljima koje ne poznajem????
tu se druzim sa pravim prijateljicama, prijateljima, postavljam fotografije svoje princeze mene i MM i sve ok...
javila sam se samo da ti kažem da pomisliš na svog muža..svi mi imamo mana i nedostataka, ali i tekako i vrlina i ljubavi zbog kojih se na kraju i jesmo udale za te naše muževe..
sinoć sam bila na kafi sa rodjakom...i cijelu noć nisam spavala jer sam bila jako tužna..njegova se žena tako dopisujući zaljubila u nekog tipa preko Fb..i ni manje ni više ostavila ga...zaboravila i 6 godina braka, i liječenje neplodnosti...i smrt djeteta..i svu podršku i ljubav koju je imala..radi tipa sa fb...kad je sve objavila..ni ovaj je nije htio.a brak normalan, miran..sa puno ljubavi..bacila u vodu...i sad sama ostavljena ,ni roditelja na svojoj strani, ni muža ni ljubavnika..
možda ćete reći da nisam objektivna..i da je moj rodjak savršen zato što mi je rodjak..ali njega je u tom gradu gdje su živjeli...cijeli grad znao kao takvog...
zapitaj se draga moja...vrijedi li povrijediti biće koje te voli..radi nekih zansenih maštarija...
ja mislim da ne..
i kad smo kod chata..prije godinu ili dvije ne znam tačno..bilo je u novinama..par iz zenice..ona chatala sa tipom..kako je nesretna u braku..on isto sa ženom..kako je nesretan..i zaljube se tako...i vjerovali ii ne kad su se dogovorili da se nadju..nadju se njih dvoje..predali su za razvod braka ipak..
hoću ti reći...ljubav je tamo gdje ti je dom, mir i gdje se osjećaš sigurno..a ja vjerujem i voljeno..
izvini na dužini posta , nadam se da shvataš šta je pisac htio da kaže

user posted image


_____________________________

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013


(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 226
   RE: Psihološki teret ljubavi!
23.2.2011 11:36:11   
Nedi
I meni se sviđa šta je pisac htio rećiuser posted image

OT Pisac(henaze) ima li zime kod tebe?

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 227
   RE: Psihološki teret ljubavi!
23.2.2011 11:40:21   
henna ze
OT piscu se pero..ovaj tastatura zaledila...šuti..ložim na poslu grijalicu..kod kuće uljani radijator..i opet svakih 20 minuta protrčimo koji krug po stanu..ko kad je velik pa se može :)))

_____________________________

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 228
   RE: Psihološki teret ljubavi!
23.2.2011 12:01:33   
Renny
mislim da nema potrebe za provociranjem ili omalovazavanjem, ako je se zena javila jer je nesto muci bio bi red tko ima vremena i volje i kakav dobar savjet da ga i da. mislim da je glupo smijati se stvarima koje druge ljude muce.  pozzzz

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 229
   RE: Psihološki teret ljubavi!
23.2.2011 12:36:03   
N_N
Sa ovakvim, "poljuljanim" tipovima ljudi, nema polako, treba samo oštro jer ovo što radi definitivno nije ok! Ona vjerovatno nije ni svjesna da u biti jakoooo voli svog muža, ovo je čista melanholija, neaktivnost, šablon.... Treba konstruktivno rasporediti svoje vrijeme, dobro porazgovarati sama sa sobom i skontati šta želi u životu. Shvatila bih da joj se sviđa jedana osoba ali svako malo slijetati sa cvijeta na cvijet...... meni brate čudno pravo! Ovo što ti radiš nije fer ni prema tebi a kamoli prema tm. Ohladi malo, preispitaj se čemu to vodi, šta u stvari želiš od života, posloži stvari i trezveno kreni. Svrha chatanja, laži o sebi, ...... ne razumijem, koja je svrha user posted image  To da si se mlada udala i da si neiživljena...... to kod mene ne prolazi!! Ti sa svojim mužem možeš sve to nadoknaditi osim ako ti fali sex sa drugim muškarcima - ako ciljate na tu neiživljenost user posted image  Za ostalo, nema opravdanja! Samo ili - ili, treće opcije nema.

_____________________________

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Renny)
Neposredna veza do poruke: 230
   RE: Psihološki teret ljubavi!
24.2.2011 10:29:20   
Mirkica
ja bih da odgovorim ovoj Anonimnoj sto posjecuje chat , draga moja ti kao udata zena a mozda i majka kani se chata nije to mjesto za tebe , za prijatelje imas msn, imas skyp a i FB pa izaberi ali chatovi jeste zelja da se nadje neka srodna dusa, zelja za zezancija, za flertom , prevarom itd, jer nekada ce naici neki dasa pa ce se malo vise potruditi i ti gotova .
Eh sada nikada ne znas ko se krije iza chata moze biti tvoj prvi komsija .
Ja mislim da si ti jako ne zadovoljna zena, to sto si se rano udala nije opravdanje nikakvo, ok zivot te natjerao pa ako si imala los zivot onda sjedi i cjeni svog muza koji ti je ocito pruzio puno bolji jer imas vremena da razmisljas o ludostima a ako si tako zaljubljive prirode onda uzmi savladaj je jer sutra da se i rastavis i ponovo udas ti ces opet naci nekoga treceg da se zaljubis .




_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 231
   RE: Psihološki teret ljubavi!
24.2.2011 10:54:32   
frenkoza
henna Ze... POTPISUJEM OD DO...

a anonimnoj sam vec rekla... znam koji problem imas... imala sam ga i sama... nije bio brak u pitanju, ali vec sam ti ispricala...

tebi treba ADRENALIN... takav si tip... nisi zena koja moze ziviti miran zivot... nadji sebi nesto... nesto drugo od cega ces osjecati leptirice u stomaku a da to nisu "zabranjeni muskarci"....  upotpuni svoje vrijeme nekako.... svoj dan... ispuni ga do kraja, da nemas uopste vremena da mislis o muskarcima... spasi sebe.... kako mozes da patis za nekim s kim se dopisujes 3 dana... ako je to zaista tako, probaj potraziti strucnu pomoc... nemora niko znati, ali pokusaj, nije to sramota... nemoj misliti da ti sad ja govorim da si luda, bolesna ili nesto... ali ako je zaista istina sve ovo sto si napisala trazi sebi pomoc... nemoj se prepustati svojim osjecanjima da te tako mlate tamo vamo...


_____________________________

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 232
   RE: Psihološki teret ljubavi!
24.2.2011 11:13:44   
jasmin
Ocito mjesec Anonimus...
i cinjenica da neki zbilja nose veliki psiholoski teret :(.

_____________________________

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 233
   RE: Psihološki teret ljubavi!
24.2.2011 14:49:25   
sara.at
Nebih tako Olako kritizirala anonimnu jer Sam Imala slican Problem (ne taj da se Mao tinejdzerka zaljubim brzo) vec da Sam svima vrijeme slobodno upotpunjavala Sa chatom i zezom jer ex mm Nije jednostavno bio vise osoba koju Sam voljela,znacajnije mu je Bilo misljenje njegove majke nego moje, slobodno vrijeme je kod svije Mamice visio kao balavac za njenu suknju se drzao. Znaci Jako Puno Nije stimalo i ja Sam Sa chatom htjela svoje Misli da odmorim tako reci. Ruku na srce nikad to nisu bili neki bezobrazni razgovori vec cisto prijateljski kako Sa djevojkama i deckima koji su i Dan Danas Samnom u super odnosu i Cak smo se SVi upoznali Jedna jedne prilike Gdje je i moj sadasnji muz Bio prisutan. Nekad rijeci podrzke znace mnogo. Na pocetku Sam se trudila situaciju u Braku popraviti medjutim Sam skontala da se ja sama trudim da mi mladost,zivot i zivci prolaze a ja stojim na mrtvoj tacki. Odlucile Sam krenuti dalje i Danas Dan mogu samo da zahvalim svom drustvu Sa chata na podrzki jer citiram rijeci "nekad Treba stisnuti zube i pokusati jer mozda je sreca Sa druge strane vrata" ja Sam pokusala i nasla svoju srecu,van chata i Danas mi Ni na Kraj pameti Nepada da otvorim Chat zivot mi je sad potpun.
Za Kraj anonimnoj mozda bi trebala popricati Sa muzem i vidjeti Gdje je Problem ako ne ide Boze moj svako svojim putem. Jer Nije posteno to da mu krijes i Jos da krije da nisi udana krajnje nisko...

_____________________________

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 234
   RE: Psihološki teret ljubavi!
24.2.2011 15:02:18   
veeseelaa
sara.at a što ti stavljaš malo malo veliko slovo?

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 235
   RE: Psihološki teret ljubavi!
24.2.2011 15:03:23   
veeseelaa
cinjenica da neki zbilja nose veliki psiholoski teret :(.


nažalost, i mnoge druge terete života user posted image

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 236
   RE: Psihološki teret ljubavi!
24.2.2011 15:06:01   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: sara.at

Nebih tako Olako kritizirala anonimnu jer Sam Imala slican Problem (ne taj da se Mao tinejdzerka zaljubim brzo) vec da Sam svima vrijeme slobodno upotpunjavala Sa chatom i zezom jer ex mm Nije jednostavno bio vise osoba koju Sam voljela,znacajnije mu je Bilo misljenje njegove majke nego moje, slobodno vrijeme je kod svije Mamice visio kao balavac za njenu suknju se drzao. Znaci Jako Puno Nije stimalo i ja Sam Sa chatom htjela svoje Misli da odmorim tako reci. Ruku na srce nikad to nisu bili neki bezobrazni razgovori vec cisto prijateljski kako Sa djevojkama i deckima koji su i Dan Danas Samnom u super odnosu i Cak smo se SVi upoznali Jedna jedne prilike Gdje je i moj sadasnji muz Bio prisutan. Nekad rijeci podrzke znace mnogo. Na pocetku Sam se trudila situaciju u Braku popraviti medjutim Sam skontala da se ja sama trudim da mi mladost,zivot i zivci prolaze a ja stojim na mrtvoj tacki. Odlucile Sam krenuti dalje i Danas Dan mogu samo da zahvalim svom drustvu Sa chata na podrzki jer citiram rijeci "nekad Treba stisnuti zube i pokusati jer mozda je sreca Sa druge strane vrata" ja Sam pokusala i nasla svoju srecu,van chata i Danas mi Ni na Kraj pameti Nepada da otvorim Chat zivot mi je sad potpun.
Za Kraj anonimnoj mozda bi trebala popricati Sa muzem i vidjeti Gdje je Problem ako ne ide Boze moj svako svojim putem. Jer Nije posteno to da mu krijes i Jos da krije da nisi udana krajnje nisko...


user posted image

eto,mislim da joj nista vise ne treba... skupi hrabrosti i tresni sve na sto... pa nek on vidi sta ce... ako ide ide, ako ne ide... pa Boze moj... bolje sretno razveden nego nesretno u braku...


_____________________________

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 237
   RE: Psihološki teret ljubavi!
24.2.2011 15:45:07   
sara.at
Vesela tako mi iPad pise i pamti svaku rijec i kad ubacivam slova on trazi tu rijec u imeniku i ubaci je umjesto mene,ako Sam nekad napisala Malim il velikim slovima on samo ubaci a meni Muka Ga ispravljati oce pomisliti da Sam ja pametnijauser posted image
Frenki Pa ja,stvar na stol Pa da se vidi kud Dalje nema okolo kokalo user posted image

_____________________________

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 238
   RE: Psihološki teret ljubavi!
6.3.2011 0:06:22   
š t a
šteta što forum nema opciju "sviđa mi se" neki bi se komentari nalajkali pravo

_____________________________

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 239
   RE: Psihološki teret ljubavi!
5.5.2011 15:11:07   
Renny
Š T A lajkam tvoj komentar user posted image

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 240
   RE: Psihološki teret ljubavi!
8.5.2011 5:13:51   
Ella_H
Jasmin zasto anonimus, zar bi ti mozda
imala petlju onako sve javno svima predociti
crno na bjelom. Sit gladnog nerazumije.
Henna ze potpisujem user posted image .
Anonimna dobro razmisli i probudi se prije nego
sto bude kasno, zlo se dobrim ne zavrsava.
Sretno!

(odgovor članu Renny)
Neposredna veza do poruke: 241
   RE: Psihološki teret ljubavi!
8.5.2011 18:06:16   
jasmin
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Jasmin zasto anonimus, zar bi ti mozda
imala petlju onako sve javno svima predociti
crno na bjelom. Sit gladnog nerazumije.
Henna ze potpisujem user posted image .
Anonimna dobro razmisli i probudi se prije nego
sto bude kasno, zlo se dobrim ne zavrsava.
Sretno!


Meni je veca hrabrost udata chatati i flertovati s muskarcima nego predociti da sam chatala.Ali meni.
Komentar sam ostavila kad je zbilja bila `navala` Anonimusa...pa u skladu :).

_____________________________

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 242
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Idi na:








Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *