Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: N_N IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: veeseelaa Anonimna III izvini al ja se baš nasmija Kao i uvijek trudiću se biti iskrena, ti si meni ženo neka čvaka prava pa ti se stalno zaljubljuješ hahahha pa hebo te ti baš kao da nikad nisi bila voljena pa tražiš ljubav na sve strane Halo ženo, de se malo skoncentriši I meni se nekad neki muškarac "dopadne" ono fizički,zgodan, lijep, šarmantan, možda malo i da koketiram (jbg takva sam) al da ode dalje ma daaaaj, čuj zaljubila se???? mislim halo??? po meni tebi fali dosta toga, malo zrelosti i mudrosti, malo samopouzdanja a izvini al mislim da ni fizički sobom nisi zadovoljna čim padaš na 2-3 komplimenta Oprosti što ja vako al i da nisi anonimna isto bi ti rekla Moj savjet: poradi na sebi, bar saznaj šta nećeš kad već neznaš šta hoćeš Sretno nemoj tako, vidis da se udala mlada i neizivljena, bas zeznuta situacija tiki ma nema ovo veze sa činjenicom da se mlada udala! Neki opičen tip žene izvini anonimna, ništa loše, ali hajde se ti malo presaberi pa što reče vesela makar skontaj šta želiš od života! Sretno ti Ah drage žene,šta da vam kažem,upravu ste vi,sve ja to znam,ali eto kad se ne mogu složiti razum i osjećaji,ah valjda se slože.I hvala vam na odgovorima,iskreno da priznam,neka ste me naružile onu noć,i treba tako,malo me osvjestište,ali džaba kad i dalje se isto osjećam,ne mogu protiv toga,sinoć mi se tip javljao da chatamo,nisam htjela,iako mi je bilo teško odbiti,ali jesam,to je najmanje što sam mogla uraditi,ali i dalje ne mislim ni o čem drugom Proći ći,znam da hoće,valja samo dočekati da prođe.
|