|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 15 16 [17]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: šminka na porodu:)
5.6.2012 12:36:26   
MRVA2
Meni je vodenjak puko 16.02. u 23 sata (bila u pidžami, taman skinula šminku i legla da gledam film). Sve sam već bila spremila u 3 kese što mi treba za bolnicu, šta ću obući kad krenem na porod i kad budem izlazila, i za bebicu šta treba. sve bilo u bebinoj sobi samo da potrpam u auto. zanimljivo je to što sam ja bila naručena 17.2. u 14 sati na kontrolu u bolnici Jezero. kad je vodenjak puko nisam imala nikakve bolove pa ja fino odem istuširam se, obrijem se user posted image , poskidam nakit, obučem se i lagano po uputnicu pa za SA. MM kad nije udar dobio kad je vidio da se tuširam user posted image . Prve kontrakcije dobila u 1,30 u pripremu otišla u 05 ujutro a porodila se u 6,55 ( posljenjda u toj smjeni ) i samo sma Boga molila da me odma šiju da me ne ostavljaju drugoj smjeni. i tako je i bilo odma šivanje samo 4 vanjska konca. prošla extra. Šminkala se nisam kad sam krenula u bolnicu i drago mi je jer sam se 157 puta preznojila user posted image ali sam ponijela šminku sa sobom. Kad sam došla na odjeljenje prvo sam jela (doručkovala), tuširanje, umila se, oprala zube i našminkala se ( ništa pretjerano malo rumenila, maskaru i labelo), počešljala se , podigla kosu jer je sva bila mokra od znoj a nedaju ti je oprati. i to je bilo sređivanje. i kad sam izlazila iz bolnice malo se našminkala tek toliko sa sakrijem blijedo lice i iscrpljenost.

_____________________________

Naša princeza Meryem 17.02.2012.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 401
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 15 16 [17]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 15 16 [17]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *