Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 14:02:20
Cickolini
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma kakav horoskop, mm je lav a miran ko janje, ljubi ga njegova ženica
Ja sam lavica i sve sam samo ne mirna, ali muski i zenski lavovi se bas razlikuje. Imala sam vezu s jednim lavom i bio je prava mirnica... Susta suprotnost od mene :)
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 14:03:00
MaminaBeba
I mene uhvati žuta minuta pa zvocam k'o blentava. Kad uzme dijete i sjedne pred tv, a onda dijete stane da kenjka jer mu je dosadno, jer bi se igrao, a ovaj prstom ni da mrdne. Totalno se isključi. Ili kad ode u prodavnicu, pa ga nema pola sata, ili kad iz dnevne pokušava dobaciti komad odjeće u korpu za veš do kupatila. Pa ne shvata da je to nemoguće. I kad mi nešto pomaže, a samo gleda da sfušeri i još se hvali kako je on to dobro uradio.
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 14:11:17
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Cickolini
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma kakav horoskop, mm je lav a miran ko janje, ljubi ga njegova ženica
Ja sam lavica i sve sam samo ne mirna, ali muski i zenski lavovi se bas razlikuje. Imala sam vezu s jednim lavom i bio je prava mirnica... Susta suprotnost od mene :)
moja snaha je takodje lav al mirna i ona ko janje, izgleda da je moj i bratov horoskop grrr salu na stranu a horoskop veze nema, to ti je do genetike, uticija okoline i sl i tako se formira karakter nekog insana
< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.6.2011 14:12:27 >
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 14:18:06
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: emma.L
svašta u bašti Božijoj. Horoskop - niđe veze , ja škorpija, on lav.
a kod nas obrnuto ja lav on škorpija... i da sve je pod kontrolom...ma nema zank horoskopski sa tim veze...to je smao krenulo u zezanje kroz priču...u principu poznajem znakove iste koji su jako različiti s anekima nebih mogla sekunde sastaviti a neke bih uzela za kućne ljubimce
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 14:19:00
veeseelaa
da sve je pod kontrolom...ma nema zank horoskopski sa tim veze...to je smao krenulo u zezanje kroz priču...u principu poznajem znakove iste koji su jako različiti s anekima nebih mogla sekunde sastaviti a neke bih uzela za kućne ljubimce
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 14:27:32
Gift
i kod nas je slicno ja ovan a mm skorpija... meni je nemoguce da se snjim posvadam, mislim ja mu se stvarno svasta nagovorim, kad me iznervira, ali on se uopste na to ne trza, samo malo saceka da se smirim i onda ko da nista nije ni bilo, a mene vec tad sve prode i et..nekad sam mogla tjerat inat i duugo se ljutit, a sad me brzo prode, pa me i to nervira ..
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 16:22:06
ena23
a sto se tice tih poslova oko kuce, tu je veca peka od mene. JOs NIKADA nisam naletila na njegov ves na stolicama, iza kauca, kreveta, a na svoj Bogme jesam nije ni cudo sto me ne voli
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 16:26:42
ena23
ma sto je najgore, u tim momentima meni fakat izgleda ko da on mene ne voli i ja sam tad tuzna do bola i razmisljam kud cu u vraga sama s dvoje djece ako me ostavi
RE: da li se svadjate sa muzem??? 24.6.2011 23:34:56
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ena23
ma sto je najgore, u tim momentima meni fakat izgleda ko da on mene ne voli i ja sam tad tuzna do bola i razmisljam kud cu u vraga sama s dvoje djece ako me ostavi
RE: da li se svadjate sa muzem??? 25.6.2011 0:58:21
Mjeseceva Pratilja
Super tema. Moj gospodin muz i ja smo dva razlicita insana i katkad mi nije jasno zasto je on mene ozenio, zasto sam bas njega odabrala. Mozda je to ona moja polovica koja mi je bas falila. Njegov simbol je voda, zemlja, a ja sam pomalo vatra. Naprosto je tip koji se ne zna svadati, nije konfliktan. Mirno neko celjade pa hajde. Tako me prije mjesec dana vozi na aerodrom. Putujem za Bosnu, ocito i kasnim..Bojim se da necu stici na vrijeme cekirati kartu, uhvatiti let..A on polahko. Znam da me voli i da bi da ostanem..Kairsko sunce przi, klima ne radi..U vraga sve..Saobracaj strasan, guzva..On smiren, hladan. Tek jednom rece: Beeeeeep..Ah, oprosti mi Boze, sta rekoh. Stojimo tako, cekamo da kolona krene. On se okrenu, nema zene pokraj njega. Vadi torbu iz gepeka, ide ona pjesice ili ce loviti nesto preko reda..Let za Bosnu ne smije biti preskocen. Uzima djevojcicu, i samo kaze: Dragi, do tebe je. Ili se vidimo ili ne vidimo prije leta. Ta zena sam bila ja. I da..Vidjeli smo se naravno. :) Mozda je opet bio koji beeeeeep dok je na vrijeme stigao. Iritira me, naprosto dobijem osip, kada je gospodin muz flegma, nezainteresovan, natenane, kada ja izbacim onu plastiku za cuvanje jaja iz frizidera i mlatnem je svom snagom, a on mi nabaci kes, smjeska se i provocira me. No ja to katkad..Ne koristim plaho i cesto taj filter za ispustanje lose energije. Ne treba mu puno da me vrati u *normalu*. Pristaje mu stajlinu. Heh..Je li ja ovo sve o svom muzu? :)
RE: da li se svadjate sa muzem??? 25.6.2011 12:48:54
balasgirl
Ma u mom slučaju horoskop nema veze s vezom, oboje ribe, a različiti do Boga miloga. Kao što sam već rakla, idem i kupim za njim, a njega boli uvo što ja zvocam i sklanjam iza njega. Jedino kad mi ne smeta kupiti i sklanjati njegov veš i garderobu po stanu je poslije keksa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.