|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: da li se svadjate sa muzem???
24.6.2011 14:02:20   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma kakav horoskop, mm je lav a miran ko janje, ljubi ga njegova ženica user posted image

Ja sam lavica i sve sam samo ne mirna, ali muski i zenski lavovi se bas razlikuje. Imala sam vezu s jednim lavom i bio je prava mirnica... Susta suprotnost od mene :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 126
24.6.2011 14:03:00   
MaminaBeba
I mene uhvati žuta minuta pa zvocam k'o blentava. Kad uzme dijete i sjedne pred tv, a onda dijete stane da kenjka jer mu je dosadno, jer bi se igrao, a ovaj prstom ni da mrdne. Totalno se isključi. Ili kad ode u prodavnicu, pa ga nema pola sata, ili kad iz dnevne pokušava dobaciti komad odjeće u korpu za veš do kupatila. Pa ne shvata da je to nemoguće. user posted image I kad mi nešto pomaže, a samo gleda da sfušeri i još se hvali kako je on to dobro uradio. user posted image

*07.08.2010*
Mamin i tatin princ, blagoslov, život!

*16.03.2013*
Mamina, tatina, bracina princeza, naša druga radost!

Neposredna veza do poruke: 127
24.6.2011 14:09:31   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

I iz dnevne pokušava dobaciti komad odjeće u korpu za veš do kupatila. Pa ne shvata da je to nemoguće. 

E mm stalno to radi. Za 7 godina braka, jos ni jednom carape nisu upale u "kos", izgleda da sam ja sa svojih jedva 1.70 definitivno bolja kosarkasicauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 128
24.6.2011 14:11:17   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Cickolini

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma kakav horoskop, mm je lav a miran ko janje, ljubi ga njegova ženica user posted image

Ja sam lavica i sve sam samo ne mirna, ali muski i zenski lavovi se bas razlikuje. Imala sam vezu s jednim lavom i bio je prava mirnica... Susta suprotnost od mene :)

moja snaha je takodje lav al mirna i ona ko janje, izgleda da je moj i bratov horoskop grrr user posted image
salu na stranu a horoskop veze nema, to ti je do genetike, uticija okoline i sl i tako se formira karakter nekog insana

< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.6.2011 14:12:27 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 129
24.6.2011 14:13:25   
veeseelaa
I kad mi nešto pomaže, a samo gleda da sfušeri i još se hvali kako je on to dobro uradio.

il kad nešto odradi pa mjesecima priča o tome kao o velikom poduhvatu user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 130
24.6.2011 14:15:07   
Apotekarka
Moj nikad zsa sobom kade obrisao nije a kad opere 3 suda hvali se ko da je vazdan prao

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 131
24.6.2011 14:17:32   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Moj nikad zsa sobom kade obrisao nije a kad opere 3 suda hvali se ko da je vazdan prao

isto hahahah i kako da ne rondam? user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 132
24.6.2011 14:18:06   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: emma.L

user posted image  svašta u bašti Božijoj.
Horoskop - niđe veze user posted image , ja škorpija, on lav.

a kod nas obrnutouser posted image
ja lav on škorpija...
i da sve je pod kontrolom...ma nema zank horoskopski sa tim veze...to je smao krenulo u zezanje kroz priču...u principu poznajem znakove iste koji su jako različiti s anekima nebih mogla sekunde sastaviti a neke bih uzela za kućne ljubimceuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 133
24.6.2011 14:19:00   
veeseelaa
da sve je pod kontrolom...ma nema zank horoskopski sa tim veze...to je smao krenulo u zezanje kroz priču...u principu poznajem znakove iste koji su jako različiti s anekima nebih mogla sekunde sastaviti a neke bih uzela za kućne ljubimce

baš tako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 134
24.6.2011 14:21:17   
Apotekarka
Vala bas ikad mu nesto naredim a on veli sad cu,pa ne uradi...odm ah bi ga pojelaaaaa

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 135
24.6.2011 14:27:32   
Gift
i kod nas je slicno ja ovan a mm skorpija...
meni je nemoguce da se snjim posvadam, mislim ja mu se stvarno svasta nagovorim, kad me iznervira, ali on se uopste na to ne trza, samo malo saceka da se smirim i onda ko da nista nije ni bilo, a mene vec tad sve prode i et..nekad sam mogla tjerat inat i duugo se ljutit, a sad me brzo prode, pa me i to nervirauser posted image ..user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 136
24.6.2011 14:38:09   
MaminaBeba
Ja djevica, mm škorpija.. Pa vi sad vidite. Ja perfekcionista, a njemu ravno do Kosova. Pa kad mene luda uhvati! user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 137
24.6.2011 14:54:12   
sarisari
kod mene je kontra ja skorpija, a mm djevica mada on i nije neki perfekcionista kao sto vazi za djevice...

Neposredna veza do poruke: 138
24.6.2011 16:20:30   
ena23
jok, ja se ne svadjam. Ja se samo durim, sutim i na kraju otplacem. I svaka ta "svadja" nam zavrsi otprilike istim dijalogom:

"buhuuuuuuu ti mene ne volis, nisi me nikada ni volio, ne volis ni nasu djecu buhuuuuuuu"- ako nije jasno, ovo sam jauser posted image user posted image user posted image

on:"pa naravno da volim, i tebe i njega i to malo sto cekamo, pa ne bi bio s tobom sedam godina da te ne volim, pa vi ste meni  vaki naki..."

ja: kes od uha do uha

i et...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 139
24.6.2011 16:22:06   
ena23
a sto se tice tih poslova oko kuce, tu je veca peka od mene. JOs NIKADA nisam naletila na njegov ves na stolicama, iza kauca, kreveta, a na svoj Bogme jesam user posted image nije ni cudo sto me ne   voli user posted image user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 140
24.6.2011 16:22:35   
Amani12
IZVORNA PORUKA: ena23

jok, ja se ne svadjam. Ja se samo durim, sutim i na kraju otplacem. I svaka ta "svadja" nam zavrsi otprilike istim dijalogom:

"buhuuuuuuu ti mene ne volis, nisi me nikada ni volio, ne volis ni nasu djecu buhuuuuuuu"- ako nije jasno, ovo sam jauser posted image user posted image user posted image

on:"pa naravno da volim, i tebe i njega i to malo sto cekamo, pa ne bi bio s tobom sedam godina da te ne volim, pa vi ste meni  vaki naki..."

i et...

Legendo user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 141
24.6.2011 16:26:42   
ena23
ma sto je najgore, u tim momentima meni fakat izgleda ko da on mene ne voli i ja sam tad tuzna do bola i razmisljam kud cu u vraga sama  s dvoje djece ako me ostavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 142
24.6.2011 17:03:16   
Malenaoduvijek

i et...

legendo, ovako i ja znam nekada i onda i moj isto ovako reaguje....glumice user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 143
24.6.2011 23:34:56   
veeseelaa

ma sto je najgore, u tim momentima meni fakat izgleda ko da on mene ne voli i ja sam tad tuzna do bola i razmisljam kud cu u vraga sama  s dvoje djece ako me ostavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bježi tamo user posted image kakvo ostavljanje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 144
24.6.2011 23:42:23   
zeze
Svadjamo, rondam , galamim , histerisem ali  me ne benda ni 1%.
Hajd sto sam ja ters, al on je ters i po. user posted image user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 145
25.6.2011 0:43:15   
malena...

IZVORNA PORUKA: zeze

Svadjamo, rondam , galamim , histerisem ali  me ne benda ni 1%.
Hajd sto sam ja ters, al on je ters i po. user posted image user posted image user posted image

hahha...zeze...ja sam se okanila ovog mog u zadnje vrijeme.imam pametnijeg posla...

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 146
25.6.2011 0:54:29   
zeze
Ja kad usutim, onda on nastavi user posted image user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu malena...)
Neposredna veza do poruke: 147
25.6.2011 0:58:21   
Mjeseceva Pratilja
Super tema.
Moj gospodin muz i ja smo dva razlicita insana i katkad mi nije jasno zasto je on mene ozenio, zasto sam bas njega odabrala. Mozda je to ona moja polovica koja mi je bas falila.
Njegov simbol je voda, zemlja, a ja sam pomalo vatra.
Naprosto je tip koji se ne zna svadati, nije konfliktan. Mirno neko celjade pa hajde. Tako me prije mjesec dana vozi na aerodrom. Putujem za Bosnu, ocito i kasnim..Bojim se da necu stici na vrijeme cekirati kartu, uhvatiti let..A on polahko. Znam da me voli i da bi da ostanem..Kairsko sunce przi, klima ne radi..U vraga sve..Saobracaj strasan, guzva..On smiren, hladan. Tek jednom rece: Beeeeeep..Ah, oprosti mi Boze, sta rekoh. Stojimo tako, cekamo da kolona krene. On se okrenu, nema zene pokraj njega. Vadi torbu iz gepeka, ide ona pjesice ili ce loviti nesto preko reda..Let za Bosnu ne smije biti preskocen. Uzima djevojcicu, i samo kaze: Dragi, do tebe je. Ili se vidimo ili ne vidimo prije leta. Ta zena sam bila ja. I da..Vidjeli smo se naravno. :) Mozda je opet bio koji beeeeeep dok je na vrijeme stigao.
Iritira me, naprosto dobijem osip, kada je gospodin muz flegma, nezainteresovan, natenane, kada ja izbacim onu plastiku za cuvanje jaja iz frizidera i mlatnem je svom snagom, a on mi nabaci kes, smjeska se i provocira me. No ja to katkad..Ne koristim plaho i cesto taj filter za ispustanje lose energije.
Ne treba mu puno da me vrati u *normalu*. Pristaje mu stajlinu.
Heh..Je li ja ovo sve o svom muzu? :)

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu malena...)
Neposredna veza do poruke: 148
25.6.2011 12:48:54   
balasgirl
Ma u mom slučaju horoskop nema veze s vezom, oboje ribe, a različiti do Boga miloga.
Kao što sam već rakla, idem i kupim za njim, a njega boli uvo što ja zvocam i sklanjam iza njega. Jedino kad mi ne smeta kupiti i sklanjati njegov veš i garderobu po stanu je poslije keksauser posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 149
25.6.2011 12:59:17   
jasmin
Ne samo u tvom,horoskop nema apsolutne veze s vezom hehe.Samo sto se neko cesto `vadi` na to.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *