Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: da li se svadjate sa muzem??? 26.6.2011 22:34:25
InLove
Evo nesto frisko: Usisava covjek laptop, jer se grije , pun je prasine, itd itd.. Kad ja usisivac u kuhinji stoji i dalje ukljucen u struju, zovem ga i kazem: "Gdje si ti nasao ovaj usisivac"(onako ljutito)
On: Nisam ga nasao, ti si ga kupila!
U tom se oboje odvalili smijati..
RE: da li se svadjate sa muzem??? 27.6.2011 14:52:25
sabinos
IZVORNA PORUKA: Malena_A
Evo nesto frisko: Usisava covjek laptop, jer se grije , pun je prasine, itd itd.. Kad ja usisivac u kuhinji stoji i dalje ukljucen u struju, zovem ga i kazem: "Gdje si ti nasao ovaj usisivac"(onako ljutito)
joj ovo je za temu provale nasih muzeva
RE: da li se svadjate sa muzem??? 27.6.2011 17:16:17
InLove
IZVORNA PORUKA: sabinos
IZVORNA PORUKA: Malena_A
joj ovo je za temu provale nasih muzeva
Sad cu ja samo kopii :):)
RE: da li se svadjate sa muzem??? 2.7.2011 23:40:27
bemema
uh cuj svadjamo li se ....ma svaki dan i iz minute u minutu ma napocetku je bilo ko ako se posvadjam i ja progovorim ma mogli bi se rastati a sad uh ma samo ja cegeram cegeram...a oj nekad mrtav hladan a ja jos viseeee
ma sve je to u sluzbi zivota
a ima i finih dana kad se umorimo od svadje pa se volimo
RE: da li se svadjate sa muzem??? 3.7.2011 8:33:36
Cickolini
Mi se nikad ne svadjamo, samo se ja svadjam (to bi mm rekao) .... Mislim da je cak upravu. Ja sam ta koja je temperamentna i znam bas da pretjeram. Za razliku od ore navedenih razloga za svadju, ja se svadjam jer mm ne popusta usisivas. Cim dodje kuci s posla on odmah za usisivac .... ja poludim. Ja nikad ne usisavam jer ne mogu stici od njega i to me izludjuje (ne sto ne usisavam, nego sto on to precesto radi hahha) ....
RE: da li se svadjate sa muzem??? 3.7.2011 23:12:32
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini
Mi se nikad ne svadjamo, samo se ja svadjam (to bi mm rekao) .... Mislim da je cak upravu. Ja sam ta koja je temperamentna i znam bas da pretjeram. Za razliku od ore navedenih razloga za svadju, ja se svadjam jer mm ne popusta usisivas. Cim dodje kuci s posla on odmah za usisivac .... ja poludim. Ja nikad ne usisavam jer ne mogu stici od njega i to me izludjuje (ne sto ne usisavam, nego sto on to precesto radi hahha) ....
blago tebi
RE: da li se svadjate sa muzem??? 4.7.2011 0:10:15
veeseelaa
ja često zagalalamim, npr danas, cijeli dan sam deverala oko ručka (imali goste), išla u kupovinu, svi kuću očistila a on leži li leži i samo kuka, aj boli me veli sve rekoh kad bi malo više radio lakše bi ti bilo ne volim kod njega tu lenjost koja ga obuzme po cijeli dan a poslije je ušao u kupatilo i ostao 2 debela sata halo rekoh treeebooo jesil se našminkao i tako to... et
RE: da li se svadjate sa muzem??? 4.7.2011 8:23:42
Nedi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja često zagalalamim, npr danas, cijeli dan sam deverala oko ručka (imali goste), išla u kupovinu, svi kuću očistila a on leži li leži i samo kuka, aj boli me veli sve rekoh kad bi malo više radio lakše bi ti bilo ne volim kod njega tu lenjost koja ga obuzme po cijeli dan a poslije je ušao u kupatilo i ostao 2 debela sata halo rekoh treeebooo jesil se našminkao i tako to... et
Imamo i mi ovakvih dana dođe mi da ga i još onda ostavi kupatilo u neredu (a ja sam ga predhodno očistila)....uf kako nadrlja
RE: da li se svadjate sa muzem??? 4.7.2011 11:54:46
veeseelaa
Imamo i mi ovakvih dana dođe mi da ga i još onda ostavi kupatilo u neredu (a ja sam ga predhodno očistila)....uf kako nadrlja
ma isto sve..... a još kad kaže na svo moje rondanje "pa izbacio sam ti smeće..." bi ga
kako neko može biti tako lijen??? ne kontam života mi, ja stalno nešto radim, legnem u 2 ustanem u 7-7,30 i ne stajem .... ovi muškarci života mi nemaju kuveta, raspad sistema
RE: da li se svadjate sa muzem??? 4.7.2011 13:15:39
vila_7
ma brate svadjam se , zvocam,ludim, a on opet sve po starom (hB nisu to "velike stvari" - vidim da svi slicno imaju probeme-tipa nerad,stalno odlazenje na nogomet,....),onda me uhvati par dana ZEN faza i kontam ma nek je zdravlja i ovog naseg ceda,a ostalo....... al onda naravno naleti dan kad sam ja nervozna,on nista ne mjenja i opet ispocetka!
P.S. Samo sam primejtila da s godinama sve se manje suzdrzavam u "losem" izrazavanju osjecaja , pa moram to malo pokusati promjeniti!
RE: da li se svadjate sa muzem??? 4.7.2011 13:18:31
sabinos
ostetio je nas skromni kucni budzet i po mom misljenju nepotrebno.on naravno misli suprotno... ne znam,mozda grijesim i ja,ali nemam kome da se izjadam.mami i sestrama ne mogu tako da... odoh ja off topic
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.