bebbe RR
|
MamaPutaTri! Citala sam kroz sta si prolazila zadnjih dana, i uzasno mi je zao, posebno zato sto je i tebi i TM bilo tako silno stalo do te bebice. No, evo da sa tobom podijelim ono sto ja znam: Oko dvadeset posto trudnoca se zavrsi tako da ih zene ni ne registruju, jer plod odumre, a sve skupa se manifestira kao malo bolnija i duza menstruacija. Moglo bi biti da ti se je to dogodilo, s tim da si ti ocekivala trudnocu, te si ju i "zabiljezila". No, s druge strane, ako ti je ovaj put krvarenje bilo krace od uobicajenog, moguce je da trudnoca postoji. (Rekla si negdje i da sa prvom kceri nici imala dovoljno beta HCG-a na pocetku da bi se pokazao u testu). Ja sam ovu trudnocu, a hvala Bogu, evo me pred sami kraj, zapocela s dva omanja krvarenja koja sam sebi protumacila kao menstruacije. A znam i za gomilu slicnih primjera. Uglavnom, sada je bezveze razglabati i razbijati si glavu. Ne moze ti pomoci. Idi ljekarima, pa ces vidjeti sta i kako dalje. Ako nisam previse radoznala, reci mi, molim te, gdje se nalazis?! Zelim ti svu srecu! Ne daj se! Pozzz