|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Sa maramicama i fiziološkim rastvorom.
Sa pumpom.
Sa usisivačem za bebe.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

Nezadovoljne osobe
Galicia

Sta je uzrok za ovoliko nezadovoljnih zenica na RR?

nema se sexa (52%)

nema se para (11%)

nema se posla (4%)

takav im karakter (13%)

nesto drugo...... (19%)


Broj svih glasova: 437
Komentari:

Galicia, 10.12.2011
Nisam naisla nigdje na svijetu na ovoliki broj nezadovoljnih osoba kao na ovom forumu. Cast izuzetcima. Veliki broj je uopsteno nezadovoljan sa svojim zivotom, pa dodje ovdje i udara po svima kako zna i umije.


Hanady RR, 10.12.2011
ja opet uopće ne primjećujem to nezadovoljtvo...biće zato što sma iz grada iz kojege je najveći broj forumašica sa otvorenih očiju na druženjima ividm koliko trpi tastatura...nit ima nezadovoljnih...mislim nezadovoljne žene ???? čime...ne kontam ni pitanje baš najbolje ??? jer menis enezadovoljan niko nije javio...samo ako ima bolenso dijete, porblem sa nekom temom itd...


bananica, 10.12.2011
ne mora uopce znaciti da je bilo ko nezadovoljan svojim zivotom pa ovdje udara po svima, zasto to povezivati? dosta nas ima razlicito misljenje i to je za mene dobro, uvijek ima diskusije, neko iz sale namjerno kontrira,neko samo zeli potpaliti raju da se malo zakuha ..., al da je u pitanju vlastito nezadovoljstvo ne bih rekla


anoniman, 10.12.2011
dje politika...hahahha...ne znam moja Galicija...ja se jako brzo upalim...ali i ugasim...taka sam...hahahh...sad neko moze tvrditi da sam nezadovoljna :))...a umene mi moj karakter taki :)...vrlo cesto brojim do 10 prije nego sto nesto napisem...eto da znate :D


teacher75, 10.12.2011
ja ne primjecujem da su nezadovoljne, vise mi djeluje da su sve presretne i da imaju brakove i zivot na kojima im svi mogu zavidjeti, tako barem pisu:))) a ja ponekad gundjam, sto jest jest-kod mene bice da je do karaktera, haha


gvendolina, 10.12.2011
Ne shvatam o cemu govoris,uopste nisam primjetila to!?!


LELA 77, 10.12.2011
Eh teacher, da imaju tako sretne brakove ne bi imale potrebe da imaju svoj štek, odnosno da kriju pare od muža.Čim u braku jedno od drugog ima potrebe da nešto krije, tu nešto nije u redu.


veeseelaa, 11.12.2011
ne hebu se :-)) ja tako mislim


veeseelaa, 11.12.2011
i ja sam to primjetila hahah


veeseelaa, 11.12.2011
Lela a meni je palo na pamet da neke nemaju šta uštekat :-((( jbg takav vakat, nažalost


veeseelaa, 11.12.2011
ili npr da neki imaju dosta love pa mogu i cijelu platu da ne dižu i to nazivaju štekom, ima svega draga moja Lela, ne trebamo polaziti od sebe :-))


LELA 77, 11.12.2011
Znam vesela, ali ja pod štekom podrazumevam da imaš novac koji kriješ od druge strane.Meni je lično to strašno.Koliko kod da imam moj suprug treba da zna.I obrnuto.


anoniman, 11.12.2011
jao opet sam nešto propustila...zamarate se glupostima...idemo svi zajedno..Kocka do kocke kockica nas uci bez mnogo muke. Tamo drugari pruzaju jedni drugima ruke I tako dan za danom pred kockastim ekranom. Tatatatira tatatatira!:D


Niobe, 11.12.2011
ja bih se smatrala nezadovoljnom kada bi me zanimale tudje frustracije i nezadovoljstva. :) Chill-pills for everyone :)


balasgirl, 11.12.2011
jedna rakijica popravlja dan :))))) a može i seksić, hvala!


anoniman, 11.12.2011
Potpisujem Niobe...previše pratiš k'o je zadovoljan, ko nije i previše mane tražiš drugima...možda i ti nekome djeluješ isfrustrirano i nezadovoljno. Prema tome relax...


škorpija, 11.12.2011
ja fakat to nisam skontala, štaviše meni se čini da na forumu ima ženica koje su i previše zadovoljne :-)))))


veeseelaa, 11.12.2011
a Lela što mora tm da zna za tvoju lovu?? ko to bitna stvar? kako ne možeš da shvatiš da nekom nije bitno koliko onaj drugi ima novca i dal ima.... ljudi koji dobro zarađuju ne smaraju se gdje je kome 100,200 il 500 KM, ja to razumijem.... isto kap što i razumijem da oni koji nemaju naravno o svakom dinaru moraju voditi računa.... Iman83 čisto sumnjam da Galicia ikome djeluje isfrustrirano, žena je opuštena, vesela, raja... ne kontam te.... Nisi se valjda pronašla u njenoj anketi? Škorpijo ja ne čitam kad se hvale dovoljno je znati kako dane provode pa da znaš jel neko zadovoljan il ne... :-)))


jasmin, 11.12.2011
Joj Niobe,uvijek si mi se doimala posebnom :). Nisam primjetila da je neko nezadovoljan...Zivot nije mjesto savrsenstva,svako ima nesto s cime se bori,no to ne znaci nezadovoljstvo.Ako neko je nezadovoljan,sigurno mi fali vjera.Jel`da Niobek?!:D


jasmin, 11.12.2011
*Zivot na ovom svijetu,odnosno ovaj svijet nije mjesto savrsenstva.


jasmin, 11.12.2011
i *sigurno mu fali.... ja sam nezadovoljna tastaturom :D.


anoniman, 11.12.2011
Neeee Vesela, ni najmanje se nisam pronašla...ne pratim ko je zadovoljan ili isfrustriran, niti imam vremena za to...nije mi od tolike važnosti ovaj forum, vjeruj mi na riječ. Al vidim ona ima previše vremena da analizira žene...čemu, zašto...vi se previše smarate da drugima dokažete da je vaš način života ispravan, da se čovjek tačno zapita je li uvjeravate nas ili sami sebe. Prema tome, živi i pusti druge da žive. Vjerujem da je većina ženica ovdje sretna i ispunjena, voljena, mažena i pažena. Valjda kad si sam takav, misliš da su i ostali ;)


Niobe, 11.12.2011
Meni ne fali vjera, a zadovoljna sam. hm. sta li je reć..?


LELA 77, 11.12.2011
Pa znaš kako ja razmišljam Vesela, ako ja krijem neki novac od mm to onda znači da ja nemam poverenja u njega.Ne radi se tu o tome koliko ko ima novca ili ga nema, nego o poverenju.Po meni nije u redu da se krije novac od supružnika i imam pravo na svoj stav, a svako ko drugačije misli ima pravo na to.Svoje mišljenje sprovodim u delo, a tudje poštujem.


LELA 77, 11.12.2011
Eto na primer, mi imamo dovoljno novca, ali imamo zajednički račun a ne svako svoj i tako će biti dok smo živi.


teacher75, 11.12.2011
ja sam nezadovoljna sto nemam lift u zgradi:))


anoniman, 11.12.2011
aeeeee sad svako zna sta drugome fali ja nisam primetila da je neko nezadovoljan , napasan, dosadan da, ali nezadovoljan :S kako to neko primeti ???


LELA 77, 11.12.2011
A ja sam Teacher nezadovoljna jer imam picajzle ha,ha.


jasmin, 11.12.2011
Niobe,ja velim za ove sto nisu zadovoljni,a ne ove sto su zadovoljni.Mislim...ak` uopce ima nezadovoljnih.Haman neki znaju da ima,ja ne znam,ne bavim se time.:)


Galicia, 11.12.2011
Ima i previse nezadovoljnih i svakakvih. Cast izuzetcima. Upoznala sam par predivnih zena/majki/domacica/radnica itd itd, njima svaka cas_t. Ali ima ih nazalost i onih sto su veoma nezadovoljne. Samo pogledajte teme koje su napisane anonimno. Meni je to jadno, da jadnije ne moze biti. O kakvim se tu problemima radi, da se neko krije od same sebe. A ima ih i onih sto svakom loncu poklopac moraju biti. I to je odraz licnog nezadovoljstva. itd itd..


veeseelaa, 11.12.2011
potpisujem Galiciju, sad kao to niko nije skužio pih koji dvoličnjaci hahahah


jasmin, 11.12.2011
Draga Galicia,sto se tice tema koje otvaraju clanice foruma,ali anonimno,to ne znaci da su zene nezadovoljne.Ja organski ne podnosim kada neko prica o bracnim trzavicama bilo kome,cak ni mami,seki...no,ako vec plasiras svoj problem u javnost,bolje je da uradis anonimno,jer ako uradis s nickom,a vecinom se svi znaju,i sutra sretnes zenu,prvo sto pomislis:to je ona sto je imala taj i taj problem.I svako od nas ima neke probleme.Iako ne volim koristiti anonimnost,opravdavam je u teskim slucajevima,kada je bolje da se zena ne otkriva,a jos bolje je da se o svojim problemima ne govori javno.Meni to ne znaci nezadovoljstvo.A za lonac i poklopac i slicne stvari ja uvijek krenem od `svoje avlije`,Nekako,kad se sobom pozabavim,za druge nemam vakta.


veeseelaa, 11.12.2011
i kao niko ništa ne prati a čim s emalo začaki počne prepričavati šta je ko gdje pisao i bla bla bla hahahah e stvarno šega


jasmin, 11.12.2011
veeseelaa,sve se prati,cita,ali sta sad jel` nesto procitam pomislim kako je neko nezadovoljan,ccccc.


Galicia, 11.12.2011
Fakat ispade da ja pratim sve. Mislim, zaista. A sve vi bolje znate od mene, a imate i djecu i posao i u skolu idete. Slazem se jasmin, da licni problemi, pogotovo bracni problemi nisu za ovog foruma, ali eto nekom kad prigusti, on ce to i na lakat.


mersiha 77, 11.12.2011
ma grozno i strasno o cemu se raspravlja,fakat jest,nazalost


Cickolini, 11.12.2011
Ruku na srce, ali ja zaista nikad nisam provela ni minutu jednu analizirajuci da li je zena koja stoji iza nekog nicka zadovoljana ili ne. Tu smo da se dopisujemo, zezamo, dijelimo savjete ... Uzivam u svom zivotui zadovoljna sam istim, rijesavam usput svoje zivotne vece ili manje probleme i smatram da nas je na ovom forumu vecina takvih. Nisam jos opazila neku nezadovoljnu zenu, mozda samo nekog ko se ne slaze sa mnom, ko mi kontrira, ali to ne smatram nezadovoljstvom nego ne slaganjem u misljenju ... Ne zamarajte se nebitnim stvarima ;)


InLove, 12.12.2011
A meni se cini da ovdje ima onih koji bi jedva docekale da cuju neciji problem,pa da natraju svoj nacin zivota!! Mislim helloo, preko pisanja vidjeti da je neko nezadovoljan :S Potpisujem Iman!!


veeseelaa, 12.12.2011
Malena ima i takvih


Honey3, 12.12.2011
potpisujem Cickolini:)


Rabi, 12.12.2011
ja bih prije rekla da je nezadovoljstvo u pitanju. Mislim da je mozda vise narav u pitanju, pomalo tvrdoglavost, bahatost, ponos, prkos... I jasmin je to odlicno rekla, slazem se u potpunosti!


vila_7, 12.12.2011
E pa ako cemo iskreno....hehehe Ja sam primjetila samo par i to one koje se svim silama trude na svakoj temi zavadi svakog i ponukati ih da odu u daleku raspravu provocirajuci sve-a i to sam primjetila jer se vec godinama ponavlja ista "prica" pametnica. Ostale mi nisu isfrustrirane nego ili imaju neki problem pa hoce da se izjadaju, ili jednostavno olaksaju dusu zbog cega je izmedju ostalog ovaj forum i napravljen.


anoniman, 12.12.2011
LELA77...u mojoj familiji se vazda stekalo...hahah...nema to veze sa povjerenjem...dakle...kod mene i sa oceve i sa majcine strane svi imaju stekove...kada je umrla moja nona npr. njezin stek se podjelio na njene unuke...nas 5...necu reci koliko :P...znam da i moj dida ima stek...tako i moj otac, tetka...bla...bla...zapravo, to nije stek nego ustedjevina...ustedjevina za koju niko drugi ne zna :) ne vidim nista lose u tom...dapace...i nema to veze je li ja vjerujem ili ne mm...ne znaci ni da li cu ja te pare potrositi na sebe ili cu ih na kraju staviti na Andrejevu knjizicu...kako god...neka para...a bogami i novaca...ne vidim zasto treba biti sve transparentno.


anoniman, 12.12.2011
ja cu da potpisem dadu :-)


D_K, 12.12.2011
jednostavno neke zene nemaju razumjevanja za druge. ako neko napise nesto sto se ne uklapa u gospodjinu sliku 'kako nesto treba/mora biti' to je razlog da se on podvrgne 'prijateljskom' ubjedjivanju a nerjetko i izrugivanju..ne razumijem zasto se neko treba pravdati za svoje stavove - to je totalno van koncepta ovog portala i rezultira nepotrebnim tenzijama i nezadovoljstvom.. anonimne i razne postove necu komentarisati, ima tu sigurno i realnih problema, ko kaze da je brak i ovaj zivot lagan i bez problema? tu smo da jedna drugoj olaksamo koliko mozemo..


teacher75, 12.12.2011
ovdje vecina jedva ceka da pametuje i napada. zivi i pusti druge da zive kako hoce!!!


klemzi, 12.12.2011
Ja sam baš zadovoljna i sretna, ali me strah pisati o tome, da me ko ne urekne :PPP pa se možda doimam suprotno od onoga kako se osjećam :))) Samo opušteno :)


milenium, 13.12.2011
potpisujem lela7777


škorpija, 13.12.2011
D-K pametna si žena, potpis. iako moraaaam priznati da i ja kad neka mama napiše da na sili tjera dijete da jede ili spava, da ga ganja s kašimom po kući dođem u iskušenje da prokomentiram, ali se ugrizem za jezik, jer znam da nisam u njenoj koži i nemam pravo da mislimd a svi trebaju raditi kao ja, jer nisu sva djeca ista


LELA 77, 13.12.2011
Dada ja imam svoj način razmišljanja, a vi svoj i tu je tačka.Nema svrhe da me ubedjujete u to da je ispravno vaše mišljenje.Kao što već rekoh, svoja mišljenja sprovodim u delo, a tudja poštujem.Po meni je odvratno imati novac koji kriješ od druge strane i tačka.Svako ko misli suprotno, neka mu je na volju.


LELA 77, 13.12.2011
Ovo je forum i svako ima pravo da iznese svoj stav.


jasmin, 13.12.2011
Lelo,evo ja recimo trenutno nemam vlastiti stek,imamo skupa,ali ako kazem da je odvratno imati novac zasebno,onda nije tacno da postujem tudje misljenje.Sto bi bilo odvratno?Nigdje veze.


anoniman, 13.12.2011
Ja cu se drzati ankete...:) Gledam da ja ne budem nezadovoljnazena, a ostale ne gledam. Ako kome mogu pomoci, pomoci cu...


Mirkica, 13.12.2011
ne znam koliko je ko ne zadovoljan , zao mi je svakoga ko zivi lose i ko se bori sam sa sobom to je najgora bitka sto covjek moze voditi. Savrsenstvo ne postoji nigdje , onaj ko prica da je sve SAVRSENO kod njega nije nista na svom mjestu samo zeli da bude. Kada covjek prica slusaj i ono o cemu najvise prica eh zapamti to ga najvise i boli, tako meni rece jedan stari pametan covjek...


Mirkica, 13.12.2011
ja postujem svacije misljenje i vesela nisi u pravu kada kazes POGLEDAJ KAKO KO SPROVEDE DAN znaces je li zadovoljan , ja nikada ne bi bila sretna da sam na tvom mjestu a ti sigurno ne bi bila da si na mom jer smo dva svijeta , tebi pase tvoj a meni moj.


anoniman, 13.12.2011
ja cu potpisati jasmin :O :)) a i Mirkicu


InLove, 13.12.2011
Poptis Mirkiii ;)))


Galicia, 13.12.2011
Mirkice, hvala ti. Ti si bas napisala ono o cemu sam ja mislila svo vrijeme, i zasto je uostalom napravljena ova anketa. Osobe koje se hvale non stop, koje nemaju mana, koje stigne sve od a do z, koje znaju sve, koje su najpametnije, itd itd, su upravo te osobe nezadovoljne. Da ne pisem imena clanica, one ce se sigurno naci u svemu.


Zanana, 13.12.2011
U potpunosti se slazem sa Galicijom jer konstantno uzdizanje sebe do savrsenstva prelazi sve granice dobrog ukusa a da pritom te osobe jos uvijek nisu pojmile sustinu: da je skromnost i samokriticnost odlika velikih ljudi koji hvalu na svoj racun prepustaju drugima. Sto je najzalosnije, ove ocigledno neskromne osobe smatraju da upravo one spadaju u grupu tih velikih ljudi medutim svakim postom samohvale to sve vise demantiraju. Dojam koji se stice o njima nakon dugogodisnjeg citanja njihovih postova je upravo ono narodski receno: vidi mene i u mene mi ugaone garniture :)


anidla, 13.12.2011
meni su najjace zene koje su tu stalno, i kad su na poslu, i kad su kuci, i kad su napolju pa preko mobitela udju na RR hahahah a one sve stignu, i sto je najbitnije imaju savrsen brak,upraznjavaju seks :) uh...nekad se pitam jesam li nesposobna? ;)


bananica, 13.12.2011
sve je stvar organizacije, imam prijateljicu koja za 24h stigne uraditi svasta nesto, a ja to ne bih ni za 3 dana uspjela


bananica, 13.12.2011
a sta meni cijelo vrijeme bode oci, je rijec OVOLIKO, pa zar je bas toliko nezadovoljnih??


Galicia, 13.12.2011
Bananice, mislim da ih ima i vise, ali bicemo pristojne. :)


Hanady RR, 14.12.2011
evo andila ja sma danas bila na poslu, vodila dijete na krofne, obavila nabavku u konzumu, namirila s ena sniženju u TL BBi, imale su super domaći doručak ko nane jer sam im ponijela, super ručak jer sma ga dan prije pripremila do pola...i sad i ti i vsi moji spavaju a ja peglam u 00.04 minute tipkam u pauzama pušenja na RR. I tako ću ja do jedno 1-2 sata...pa onda sve jovo na novo...ono jeste moja organizacija života nema nikave veze sa normalnim jer slomim sebe al sve dok ja lomim sebe a jok druge za rad moga ćeifa ja sam zadovoljna :) ( u jovo na novo mi je sex)


Zanana, 14.12.2011
Hanady, u bezbroj postova do sada si svima dala do znanja kako uspjevas zavrsiti hiljadu stvari tokom dana a uz to sve sto obavis je ujedno i super kao super dorucak i rucak, i sve to naravno iziskuje tvoju veliku zrtvu tj. nespavanje. Smatram da konstantnim ponavljanjem i naglasavanjem svojih silnih svakodnevnih aktivnosti/uspjeha stvaras kontraefekat od onog sto mislim da zelis da postignes. Ljudima vremenom to cesto isticanje postaje zamorno i naporno i pretpostavljam da iz toga proizilaze negativni komentari/reakcije forumasica. Evo sada je 00:50 i ja takode jos ne spavam ali nemam nikakvu potrebu da prepricavam u sitna crijeva sta obavljam od kucnih poslova iliti sta sam sve danas obavila, Mislim da je dovoljno da se divis sama sebi na uspjesima i da ti nije potrebna publika.


Hanady RR, 14.12.2011
ja sam odgovorila na pitanje forumašici...nisam se pohvalila već sam sebe kudila...jer način na koji ja to radim nije zdrav moj organizam je to već 2-3 puta odbojkotovao al drugačije ne stižem:)to kakav efejat ja porizvodim svojim isksutvom i načinom života na forumu i dali to stvara kontraefekat je nešto što svakako zaključuje svako po sebi. na teme i pitanja se dsje odgovor i ja jednostavno nemam drugi :( sem ovaj koji rekoh.Na milion tema imate i ponavljanja i želju za dokazivanjem da je neko bolji...ja sam sebe u ovome smilu proglasila gorom od drugih. Ja sam zavšila pelanje, potkuhala kiflice i naparvila turu domaćega sira -još jednu...i sada odoh jovo na novo pa da se lijepo izlončarim jer smo noćas u redukciji vode :) A publika mi ne traba...ja imama divna draga nasmijana lica koja će me ujutro dočekati i biti zadovoljni mojim radom a ja jer njih vidim takve...I slabo misliš...ja ne želim postići ništa što već nisam...ja sve što želim uspijeh sam i postigla i kad poželim nešto novo opet ću to uraditi na svoje zadovoljstvo jer meni je bitno da je uspješno na moj način meni a ne drugima...pogotovo ne forumašicama :)i da sada je 1.18 imama dovoljno fore do moga jutra :)


Zanana, 14.12.2011
Kako li tek izgleda tvoje hvaljenje ako smatras da je ovo sve sto si navela kudjenje sebe i proglasavanje sebe gorom od drugih. Kudjenje je po tebi upravo dobilo novo znacenje: termin koji oznacava sve aktivnosti koje sam uspjela na ucinkovit nacin uraditi tokom dana na ustrb sebe ali na zadovoljstvo svoje porodice. Mislim da bi se jezikoslovci plaho zadeverali :)


anidla, 14.12.2011
Nisam ovdje navela jednu osobu, Handy ne trebas se pravdati, niti jedna od vas...meni je to samo fascinantno, kako? super je kad se obaveze porodicne mogu sve stici (ja to npr. pokusavam al mi nekad jednostavno nesto ostane za sutra), ali za mene su davno prosla vremena kad sam mogla izdvojiti 3-4 sata za RR. to sam mogla dok je N. bio beba, sad mi ne pada na pamet ni da udjem na net dok je on sa mnom, radije slazemo kockice i citamo slikovnice :) opet ponavljam, svaka cas_t na organizaciji :)


veeseelaa, 14.12.2011
i meni to što Hanady radi je kudjenje same sebe, ja se brate hvalim svojim aktivnostima kojim ugadjam svojoj guzici hihihi


Cickolini, 14.12.2011
Ode ovo da ne kazem gdje hahaha Ljudi moji ja kad udjem na forum pregledam teme i postove, sto smatram da trebam prokomentarisati prokomentarisem, sta mi se ne svidja samo predjem preko toga i tu je kraj ... Ne analiziram zasto je neko napisao sta je sve u toku dana uradio, da li da kudi sebe ili hvali ... iskreno nije mi ni vazno. Mozda zvuci povrsno, ali meni zaista forum i sluzi za takve stvari. Ne da sad razvijam naucno istrazivacki rad o nekim postovima ili temama. Ramjenjujemo iskustva, dijelimo savjete ... sto mi se ne svidja zaobidjem i ne razmisljam dalje o tome... Meni ste iskreno sve jednake. Ima ih par s kojim sam se zblizila i postale smo i prijateljice, ali sve otale su moja raja sa RR :)


D_K, 14.12.2011
Zanana.. Moram biti iskrena i reci da je sve sto si ti napisala meni bilo na vrh jezika neko vrijeme. Bas u vezi Hanady.. Jednostavno mi se zena cinila malo fejk.. To je trajalo sve dok je nisam upoznala. Samo kratko smo pricale i tada sam vidjela da nema u Hanady ni trunke zlobe ni samohvale.. Jednostavno je zena takva - hiperaktivna.. Takva je kad prica, vjerujem da je takva i kad radi a definitivno je takva i na RR.. To je sad moje misljenje o Hanady - veoma je draga i veoma hiperaktivna - za razliku od mene (ni draga ni hiperaktivna, he, he) :)))


škorpija, 14.12.2011
anidla jašta si nego nesposobna, kao što sam i ja:-))))


vila_7, 14.12.2011
odosmo izvan ankete al i ja se divim kad zene sve stignu-ja evo mjesec dana par stvari planiram i nikad ne stignem! :))))


Mirkica, 15.12.2011
samo bih da naglasim da ja svojim postom uopste nisam mislila na Hanady , istina da se cudim kako sve stigne i kako nikada nije umorna ali STIGNE , ali ima ljudi koji se znaju organizovati bolej od drugih :))).


anidla, 15.12.2011
skorpija ti me najbolje znas :) ne, zaista, dok nisam radila, sve sam stizala, bebu, ves, rucak, izaci napolje i biti na RR. Kako sam pocela raditi fali tih 8-9 sati koje sam odsutna, ma nema sanse da sad sve stignem kao nekad...poslozila sam prioritete u zivotu, a jedan od njih sam i ja sama ;) volim se naspavati da sutra budem *horna* za svoju porodicu i novi dan i nove obaveze....ne pamtim kad sam zadnji put ostala budna iza 11 navece...


D_K, 15.12.2011
evo i ja OT.. meni je doslo iz g****e u glavu i ja sad sve lagano.. pa dovoljno mi je da mi se dijete razboli da me to razvali i da se 10 dana ne mogu oporaviti a ja da srkletim kad cu oprati prozore i jesu li mi oprani.. kad stignem - stignem.. zna se sta su prioriteti i na tome radim a neke nebitne stvari ostavljam za vrijeme kad sam 'horna' (bas dobar izraz :))


salmy, 15.12.2011
Neznam kako ali ja stigne na sve,i nikako se ne hvalim,samo konstatujem da citav svoj zivot..trcim..letim....nemam ja vremena da lezim i gledam tv,ja sam jednostavno navikla da kod mene"mora" sve da stima!!znam da idem protiv sebe,ali đaba....takav insan.Evo primjera veceras:dosla s posla pala,rucala..oprala kosu...dok sam je isfenirala slomila se ispeglala kamaru vesa.i opet sam evo skoro 2 sata na netu.Neznam kako,ali ja stizem sve.Sutra planiram aBd da prije posla usisam i sredim sve,kad macak dođe da sve stima:)))


salmy, 15.12.2011
Vezano za temu,ja ne vidim da ima ne zadovljnih zenica:)


anidla, 16.12.2011
* salmy, eto vidis, ipak ti je nesto za sutra ostalo, da usisas :))))) o tome ja i pricam :)


Rabi, 16.12.2011
Ma moram samo nesto dodati:))) Hvala, hvala i samo hvala....ne smeta mi uopste! Ne divim se takvim osobama, jer nemam razloga! Hvalisave osobe koje licno poznajem su jako losih karakternih osobina i sa takvim se ne druzim!!1Zasto se ja moram hvaliti da sam dobra domacica kuharica, odgajateljica, majka, zena....nemam potrebe. mene cini ZADOVOLJNOM kad ja to jesam i kad ja uspijem!A ne da ja svoje zadovoljstvo gradim na tome da drugom kazem i da drugi vidi!!! Sto se moram pohvaliti da sam dobila nesto od muza, da me muz izveo na veceru, da sam za neku svecanost napravila 10 razlicitih jela, 3 torte:))) Ali eto sve neka, neka takvih koji tako rade, jer smo svi razliciti i svi na drugaciji nacin punimo baterije!!! Neko ovako, a neko na neki drugi nacin...kao npr. prosipanje sile svojim komentarima, sto meni bas licno smeta!!! Zasto na nekome ovdje prosipati svoju pamet na ohol, arogantan i na posebno bezobrazan nacin!! Meni samo ovo smeta, nista drugo! Ja sam za to, da svaka ima svoj stav i svoje misljenje koje moze ili ne mora iznijeti. Ako nekome mogu pomoci sa savjetom, pomocicu jer cu ga iznijeti ako sam u datom momentu imam vremena da tipkam! Ali to ce sigurno biti na neki normalan nacin, a ne na nacin da se ta osoba osjeti manje vrijednom i sposobnom!


LELA 77, 16.12.2011
Nije uspeh kad neko sam sebe hvali i u nebesa diže, to je kopmleks.Uspeh je kad ćutiš o svojim delima, a drugi te hvale.


maglaj_mum, 16.12.2011
Kad nema sexa djaba ti i pare i poso i karakter...heheh...


Rabi, 16.12.2011
bravo lela77:)))Lako je sebe hvaliti, heheheheh..............


jasmin, 16.12.2011
Malik Dinar je kazao: "Otkako spoznah ljude, sasvim mi je svejedno hvale li me ili kude, jer ljudi pretjeruju i s hvalama i s pokudama."


veeseelaa, 17.12.2011
potpisujem maglaj mum a i jasmin, ko bi ljudima ugodio :-) zato furajmo svoj fazon, smatram inače da se ne treba hvaliti al nekad čovjek ne svjesno nešto napiše i ispadne takav, imam prijatelje s kojima se dugo družim pa ne znaju šta sve imam il nemam al na forumu se o svemu piše i nekad i sama sebe uhvatim da sam možda trebala šutjeti al zaista mi nije namjera nikog degradirati....


Funky, 19.12.2011
Ma sve smo savršene, živimo savršenim životima, sve je za 5... svako fura svoj fazon i evo baš lijepo funkcionišemo :)


anoniman, 19.12.2011
A gdje je Galicija ovih dana? Da nije napustila forum...?


Rabi, 19.12.2011
sto bi napustila Galicija forum....


anoniman, 19.12.2011
bilo je tenzija...kao da je nesto u tom duhu i rekla...pitam i ja.



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *