|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Manje od 1 godine.
1-2 godine.
2-3 godine.
3-4 godine.
4-5 godine.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

Fox iz Škafe
škorpija

Da li ste probale deterdžetn Fox iz Škafe koji košta 3,90 (3kg). Kad sam nedavno bila u bihaću svaka kuća u kojoj sam bila u gostima imala je taj prašak u WC, kakav je to fenomen

Kupovala sam ga i odličan je (36%)

Dobar je, ali ništa specijalno (2%)

Meni nije nešto (0%)

Totalan je katastrofa (0%)

Čula sam, ali ne i probala (35%)

nikad čula (26%)


Broj svih glasova: 236
Komentari:

veeseelaa, 14.9.2012
ej i mene ovo zanima, jeftin pravo, vidjeh na reklami ispred Škafe... dal išta valja, što niko ne komentira?


bebacha, 14.9.2012
moja svekrva kupila,kaze dobar za sareno al ne valja za bijelo. a svaka kuca ga ima vjerovatno zato sto na svakom rekla mi pise "uvoz iz Njemacke" jer nasem svijetu je dobro sve sto je Njemacko:)


Lady26, 14.9.2012
Vidjela sam reklamu i nije me se dojmilo, prejeftin je da bi valjao...bar mislim ?!


mamine oci, 14.9.2012
nisam probala nesto ne volim da eksperementisem:)


Ben 10, 14.9.2012
Svugdje ide ko halva ,u Mostaru se prodavao po paleta sedmicno,znaci oko 240 kom,pa vi procijenite jeli valja ili nevalja,niko se nije potuzio...


Hanady RR, 14.9.2012
čula al nisma probala...iskreno prejefitno mi d abi valjalo...al opet ni cijena drugih ne garantira kvalitetu...pa sad odlučih soutra ću d akupim i da probam i javim na anketu moj dojam :)da sa trljačice stavri po kući koristim ako valja čemu isplati se :)


anoniman, 14.9.2012
Nisam dovoljno bogata da kupujem jeftino...nisam probala i ne bih...pa da je u njemu čista soda bikarbona pakovana u 3 kg koštala bi skuplje...prema tome, neka hvala.


Medić*, 14.9.2012
Nisam probala a cula sam za to.


vila_7, 14.9.2012
Ma mi Bosanci smo inace navikli da ako je nesto jeftino onda garant ne valja


aazra, 15.9.2012
Ja ga nisam probala i ne bih. Skuplje bi me doslo da ponovo kupujem svu gardarebu koju stavim u masinu. jednom sam probala umjesto praska kojeg inace koristim staviti neki "domaci", otisle boje, nije se dao isprati ma uzas. Ne znam za ostale "Bosance" ali ja iskreno nemam novca za takva "eksperimentisanja":)


Lady26, 15.9.2012
Sta bi Hanady, kupi li ti deterdzent :)?


hapymum, 15.9.2012
i ja se pitam kakav je,moja mama je kupila ali su snjim prali cilim i ok je,ja ga ne bih kupila


Hanady RR, 15.9.2012
kupila...evo mašina pere prvu tutu bijelog...ako valja na njemu valja i na ašrenom..stavila sam stoljnka od pite i nekoliko slaveta...al moramo čekat i sušilicu sam domah zadal...čim bude gotovo javim :)


škorpija, 15.9.2012
evo meni kolegica, čiji muž radi u pkafi da se radi o deterždentu koji stvarno dolazi iz njemačke, odnoisno radi se o tabletama deterdženta koje su se smrvile prilikom proizvodnje i pakovanja, te ih tvornica daje haman džaba. naši to uzimaju, melju i prodaju, eto ako laže ona , lažem i ja


Ben 10, 16.9.2012
Škorpija ,potpisujem jer sam i ja bila radnik skafe pa znam to ,ali ne htjedo napisati ,mislim bila poslovna tajna i to tablete Arijela se melju,kupljene u drogerijama Rossman u Njemackoj koje su propale tj.bankrotirale...


salmy, 16.9.2012
Nikad usla u skafu....a mogu misliti deterdzenta i sranja od 3 km?da nije smjesno bilo bi zalosno.....da masinu pokvarim....a cesto se desi da u "praskase"deterzente stavljaju gips....to se skinut ne moze....sve se zalijepi u onom pretincu.Uzimam tecni dm ili Merctatorov i super je Sve sto je jeftino ne valja vragu djavolu... e cuj 3,90KM?hahahhaha


Hanady RR, 16.9.2012
E da vam javim te samljevne teablete nisu dobre, da im nije i rok trajanja sitekao ( ako to može)...ja kupila juče...lijepo stavila bijeli veš, oprala slavete i dva stoljanjaka za pite...izašlo bijeli veš sa onim sivilom...ponovih pranje sa persilom i venišom da salvete ubiljurim, misija uspješna...detrdžent ostavljen sa strane za pranje tarase.


salmy, 17.9.2012
hahhahaha,samo da i tarasa ne posivi...


aazra, 18.9.2012
Kao sto rekoh, skup ekperiment. Zamisli da si stavila sareno rublje, sve bi otislo. ne znam ko moze ustediti na deterdzentu, upropastiti ves, mozda da se duze upotrebljava i masinu i onda nazvati to ustedom?


Hanady RR, 18.9.2012
a pa nisam ja sa namjerom išla na šareno...da mi ispere boje...bijeli veš je uvijek pokazatelj detrdženta koliko je dobra i to bez pretpranja :)))


jasmin, 19.9.2012
Evo i moje iskustvo.Prije dva dana probala.Zbog precizno opisanog Hanady-nog iskustva sve sam radila pazljivo. Ubacila sam sareno svijetlo,otvorila vrecu i ugledala simpaticnu crveno-breskva boju krupnijeg praha. Miris prihvatljiv heh. Opralo se i rezultati nisu losi,ali nisu ni super.


lepetetka, 19.9.2012
probala nisam, ali je reklama katastrofalna :"U Škafi njemački deterdžent samo 3.90" ili tako nešto, ne znam da li sam 100% potrefila :) ne sviđa mi se reklama nikako i zbog toga neću da probam :P


hanabanana, 20.9.2012
Nisam probala. Ne namjeravam. Ne zato što ne vjerujem, nego sam rob svojih navika. Pa tako koristim isti detrdžent već 12 godina :)


Honey3, 20.9.2012
eh sad je reklama "njemacki deterdzent 4,90" ,samo da znate;)


sweet baby2008, 20.9.2012
ja sam uzela taj fox i nisam zadovoljna, jos mi je jedna zena rekla da sa vesom stavim i tabletu za masinu. a ot da mu je porijeklo iz njemacke, kao sto pise na ambalazi. na ambalazi jos pise da je pakovan u firmi likval. sto je meni niđe veze. i pazite gdje ce njemacki deterdzent kostati 3 kg 3.90. ja ga koristim za pranje cilima i zadovoljna sam


jasmin, 24.9.2012
sweer baby2008,sva ambalaza je na bosanskom jeziku,logicno je da je pakiran negdje u BiH,s tim da je prah,kako kazu,iz NImacke.


mamine oci, 25.9.2012
vise nije 3.90 sad je 4.90 mora se se dobro prodaje pa odmah skocil cjena :D



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *