|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?

Glasaj i ostavi komentar

Dojenje.
пеперутка16

Koliko dugo ste dojili?

Nisam dojila.
Do 3 mjeseca.
Do 6 mjeseci.
Do 12 mjeseci.
Do 24 mjeseca.
Više od 24 mjeseca.

Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

cokolada
bebaa

ako ste ovisnik o cokoladi,da li vam je bitna marka ili kvalitet?

da (89%)

ne (11%)


Broj svih glasova: 207
Komentari:

jasmin, 13.2.2013
Milka i Dorina s keksom br.1. Sve drugo moze a i ne mora :D:D.


muaaa, 13.2.2013
Kvalitet mi je bitan...marka nemora znaciti i dobar kvalitet


Crnkica, 13.2.2013
samo da je švicarska :)


salmy, 13.2.2013
Marka nije bitna..samo da je slatkis...necu sad uzet ni neku buraniju...mogu sve...nista se ne baca:))


Dida79, 13.2.2013
Alpela cokolada sa pistacijima mi je sad broj jedan :D


Mjeseceva Pratilja, 14.2.2013
Kada dode 5 do 12 sve valja. :) A mimo toga se bira. Galaxy sa ljesnjacima i grozdicama, bijela cokolada, milka sa keksom.


Neca xxx, 14.2.2013
Ovisnik sam o čokoladi. Mogu imati u kući svakakvih slatkiša, ali čokolada je čokolada. I jako sam izbirljiva po tom. Ne mogu pojesti sve. U pravilu imam malo skuplji ukus. Izuzetak su rum pločice koje i dalje drže staru cijenu od 0,5 KM. :)


Nedi, 14.2.2013
Samo probrani okusi tipa Čoksa, snickers, milkyway, Dorina sa krupnim lješnjacima, rum pločica, milka sa karamelom.


anoniman, 14.2.2013
Ne mogu bilo kakvu čokoladu...one turske mi se mogu vući po kući dok im rok ne istekne, ali nema šanse da bi ih ja pojela. Milka, Dorina i one 'stranjske' su zakon. I Riki sa rižom...mmmm.


balasgirl, 14.2.2013
za čokolade i alkohol vazda je rezervisano jedno koferče kad idemo vani. Od "domaćih" može proći čoksa i eventualno euroblok


chuci, 14.2.2013
mmmmm gdje me nađe anketa. ja isto ne volim okus turske čokolade (iako su im oni keksići, pop kek, i choco lip ekstra). najviše volim milku noiset_te, mogla bih veliku cijelu pojesti, a i malu odmah nakon toga. i volim čokolade sa karamelom. i onu lindt sa komadićima krunchy karamele. i volim mars. nisam neki ljubitelj čokolada s keksom bilo koje marke. i volim milku onu sa loptivama na vrhu punjenim karamelom.iiiiiiiii


bebacha, 14.2.2013
mmm,cokolada,milka i one swwish cokolade su najbolje pa onda i ostale stranjske,dorina nevolim turske,nevolim kandit,zveceno,,,


smajli80, 14.2.2013
mmm volim čokoladu u svakom obliku.Najviše volim ferrerro kuglice...onaj njihov kremasti okus mmmm... takođe volim i one čokoladne listiće sa mentolom-After eight.Ali unedostatku to dvoje volim milku noiset_.


chantal, 14.2.2013
Nisam baš neki ovisnik o čokoladi,ja preferiram grickalice :S a već ako,volim bijelu (po mogućnosti još crisp) čokoladu


vila_7, 14.2.2013
nisam ovisnik,al kad mi se jede bas cokolada- ma skoro da mi je skroz svejedno


teacher75, 14.2.2013
volim sve ferrera proizvode, milku posebno noiset_te i sa ljesnicima, od nasih mi je ok coksa i dorina, ostale ne jedem, neke mogu bas kad prigusti a neke ne mogu ni tada:) nisam ljubitelj bijele cokolade ,ni sa grozdjicama


M kao Mama, 14.2.2013
ja mogu svaku, ama baš svaku, nema niti jedne da mi se ne sviđa, zaista ja sam teški ovisnik o slatku, priznajem,


škorpija, 14.2.2013
turske čokolade ne jedem, ništa ogavnije od njihovoh slatkiša mi nema, ustvari jedem samo milku i sajonaru s rižom afkors :-)


Honey3, 15.2.2013
volim pojake cokolade npr.sa ljesnjakom,kikirikijem,karamelom....mlijecene,vocne, keks,nisu moj izbor,ali ako nema druga mogu i te proci :P Imaju sad one neke jeftinije Primola se zovu,i suuuper su cokolade :)


ninuska, 16.2.2013
Dorina, Milka, Seka/braco. Probala sma mlijecnu Standard i ukusna je. Turske mi se ne svidjaju, nekak mi nisu slatek :)


Hannica, 16.2.2013
Ne volim vocne cokolade,niti cokolade s jogurtom i tako te gluposti. Omiljene su mi cokolade s ljesnjakom,posebno Milku noiset_te,ili neku drugu kvalitetnu cokoladu na taj fazon.Naravno da volim kvalitetne cokolade a ne volim turske,i ne volm grozdjice. Volim ferero,milku,mersi,i mikado s rizom.


scarlett, 16.2.2013
nr. 1. kod mene je snickers, a volim i dorinu, schogette,kinder... Milka mi nije što je nekad bila. A vidim da imate negativne komentare za tr. čokolade, meni su albeni i metro super, a volim i njohovu kopiju marsa i bountya u vidu bombona, ta kopija marsa mi je čak bolja od originalnog. Volim i after eight, ali pronašla sam neku njemačku verziju istog u amki po cijeni od 3,70 KM :)


canim, 17.2.2013
Ja u različitom periodu volim različite cokoladice ali recimo bounty uvijek mogu pojesti, bas me zanima koje su vam to Turske cokoladice, meni je recimo njihova super ona Alpela s ljesnjacima, bademima, pistacijama, bijela....a za ostale na našem tržištu ne znam ili nisam obratila pažnju.


Honey3, 17.2.2013
I ja isto volim Apelu od Turskih :)))


reallove, 17.2.2013
Milka od jagode je meni no. 1...ne volim bounty,snickers.mars i te cokolade..prije sam ih jela,valjda mi dosadile :)


MicoTico, 18.2.2013
Milka sa jagodom i jogurtom, mliječna - Najljepše želje ili Lind, Mars, Kinder Country, ... mogla bi do sutra nabrajati :)


Hannica, 18.2.2013
Joj ja zaboravila bajaderu nabrojat,nemerem vjerovati.hahaha


milenium, 18.2.2013
ne volim baš čokolade ako su preslatke,volim krem bananice ali samo one žute kandit,kinder country jer u njoj nema puno čokolade,kinder,milku s narančom.od slađih samo bajaderu kocka dvije i meni dosta :))


sabinos, 19.2.2013
cuj volim milku!a ko milku ne voli???


visnjica1, 20.2.2013
Volim milku veliku bijelu sa ljesnjacima, obicnu sa ljesnjakom, jagodom i te tri milke uvijek imam u sehari, volim sve kinder proizvode , nase domace uvijek kupimo pun kofer , lijepe zelje mislim da se tako zove , euro blok , svi iz evrope nose mi iz Bosne, ovisnik sam velikii i uato sehara puna cokolada..


Lejla Ka, 20.2.2013
Nisam ovisnik, ali jako volim čokoladu. Prije svega mi je bitan kvalitet. Razvikane marke mi nisu najkvalitetnije, niti su po mom ukusu. Beligijske čokolade koje se kod nas ne mogu na žalost nabaviti su neprikosnovene. Ovi naši koji kao rade od belgijske čokolade nisu je ni u putu sreli.


gvendolina, 21.2.2013
Ni ja nisam ovisnik o cokoladi i jedem samo odredjene vrste,bounty,milka sa grožđicama i lješnacima, schogetten jogurt jagoda..slazem se za turske cokolde,ni meni se ne svijda taj okus iako su ozmo proizvodi nesto bolji


mamabb, 22.2.2013
ja ne mogu odoljeti kolumbu ..da mi je sad jedan uhh



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Dojenje.
пеперутка16

Koliko dugo ste dojili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *