|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Sa maramicama i fiziološkim rastvorom.
Sa pumpom.
Sa usisivačem za bebe.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

Pomoć od roditelja
ariela*

Zanima me da li su vam roditelji pomagali kada ste kupovali / gradili kucu? Znaci ne pitam za roditelje koji jedva prezivljavaju i sami ili za one koji imaju mnogo novca pa im je lako pomoci. Nego onako, neka sredina ,ako me razumijete :)

Ne , nista nisu pomogli iako nam je trebalo (36%)

Da , pomogli su (43%)

Htjeli su , ali mogli smo stvarno sve sami pa nam nije trebalo (20%)


Broj svih glasova: 212
Komentari:

elmaL, 15.9.2014
Pomogli su nam i moji i njegovi roditelji, mi smo ih pitali da pozajme jer je bila zurba oko stana, ali su rekli da je to njihov doprinos.


MicoTico, 15.9.2014
Pomogli su i mm-ovi i moji, i u novcu, ai u fizičkom radu, u smislu, tata i svekar su pomagali majstorima kad se kuća pravila i sl.


veeseelaa, 15.9.2014
mm je imao riješeno stambeno pitanje kad sam se udala za njega,to je svakako jedan od mojih kriterija za brak, da imamo riješeno stambeno pitanje


Galicia, 16.9.2014
Ma jok nisu nista pomogli,jer nismo debili. Zdravi pravi i sposobni da sami sebi stvaramo.


vila_7, 17.9.2014
Galicia , komentar ti nije na mjestu ,.... al hajd dobro kad uopce jest...?


MicoTico, 17.9.2014
Meni to pomaganje nije sporno uopšte. Dao Bog da ja svojima ne budem morala pomagati, da imaju i da im ne fali, ali ako bude trebalo, zašto da ne. I ne mislim pritom na izdržavanje i iskorištavanje, nego eto malo da se pogura ako je potrebno.


Galicia, 17.9.2014
Nemamo isto misljenje. Meni je pojam pomoc nesto drugo, a vama garant nesto trece. Meni kad treba pomoc znaci da sam ili bolesna ili nemocna da sama uradim. A svaki ostali vid ulijetanja da se pomogne nazivam dobrom voljom druge osobe. Ne mogu ja sad izraziti zelju da idem na put oko svijeta a nemam love dovoljno, a znam da mama lezi na parama, i da sad ona meni pomaze. Malo morgen, upri i radi i imaces. Ali kao sto rekoh, nemamo isto misljenje.


MicoTico, 18.9.2014
Gali, nazovi ti to kako hoćeš: pomoć ili dobra volja :) mislim da bi svaki roditelj , ukoliko je u mogućnosti, potrudio se da olakša svom djetetu život.


vila_7, 18.9.2014
Galicia - put oko svijeta je luksuz , svoj krov nad glavom nesto sasvim drugo.


veeseelaa, 18.9.2014
ma danas raja samo da se oženi, a od čega će i kako živjeti pojma nema, valjda konta pomoći će starci,ja takvim ne bi ništa dala!


Galicia, 18.9.2014
O tome pricam vesela. Ja radije necu imati nista, ako nisam stvorila svojim radom nego da mi neko kupuje ili pomaze.


Medić*, 22.9.2014
Slazem se sa MT.


Medić*, 22.9.2014
Vezano za Veselin komentar da takvima ne bi dala nista, vidis ja bih ukoliko bi bila u mogucnosti, svojoj djeci kakva god da su, moja su i roditelj je uvijek tu da uleti, pomogne i sl. Ne mislim da danas mladi misli samo na taj brak, misle oni i mastaju o stambenim pitanjima ali vremena su takva kakva su.



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *