|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Sa maramicama i fiziološkim rastvorom.
Sa pumpom.
Sa usisivačem za bebe.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

jetrve,zave ,snahe


kako se slazete s njima????i kakav vam je odnos ?

dobar (57%)

los (4%)

onako (19%)

moze i bolje (7%)

nervira me (13%)


Broj svih glasova: 118
Komentari:

sara.at, 18.5.2010
jetrva mi 200km od mene odlican odnos i kad smo zivjele u istom gradu, zaove nemam :( snahu cu tek aBd za nekih 25 godina imati pa se javim da ti kazem... ma koga intresuje kako sek o slaze u familiji i jel me nervira to isto ko ono za svekrvu hahahah


anoniman, 18.5.2010
sa zaovom super,sa sveki onako,može i bolje,a sa snahom....ma bezveze


milomoje, 18.5.2010
ovo umjesto teme zaove, snahe neko otvori anketu heheh... jos uvijek podnosljivo, al dokle...hmm


frenkoza, 18.5.2010
nemam ni zaovu ni jetrvu, a sa snahom mi je dobar odnos....


D_K, 18.5.2010
sve super.. ispricamo se, izjadamo, radujemo - kao prijateljice. malcice se i otracamo - bas kao prijateljice ;))


anoniman, 18.5.2010
JA SAM otvorila anketu sta se odma bunite heheheh Mene moja jetrva uzasss nervira pa zanima me kako se vi sa vasim slazete


amaniamanic, 18.5.2010
Ja..jedinica...MM isto.. .a nejgova seka je super...moje godiste pa nam je extra... Felix super su sve ankette...Treba imati razne teme i mnoge odgovore cemo dobiti:)


dinaa, 18.5.2010
super i sa zaovom i sa jetrvom,a snahu jos nemam.


milenium, 18.5.2010
imam i to i to.predobro se slažemo,kao sestre,dolazimo često jedni kod drugih,kad je nekoj rođendan uvjek se dogovaramo šta će koja kupit.svekru smo zajedno birale poklon.javljamo jedno drugoj kad je negdje sniženje.čuvamo djecu jedne drugima ,nekad idemo na more skupa.kad god neko dijete od nas zaboli to ostale znaju.itd.sveukupno imamo 18 djece(nas 6) :)))


anoniman, 19.5.2010
bas mi je drago da ima zena koje se slazu i koje su dobre Mi nazalost nismo nesto dobre onako smo samo nista previse jer ona je ko promjena vremena sad ovako,sad onako pogotovo kako sam rodila ona ima malenog od 4 god.koji je kad dodje s njom nesnosan Lopov mali. kad god dodje nam nesto joj nepase vecinom zbog djece Ako se zagalami na njenog malog s razlogom najvise mm.njoj nije drago i na svaku ima kakav ce tvoj biti jednom sam joj rekla da sigurno nece biti kao njen mali,jer necu mu dopustiti da se tako ponasa


anoniman, 19.5.2010
a nezivimo zajedno hb. nebi se moglo nikako


DM, 19.5.2010
Imam zaovu i ne bih je mijenjala ni za šta na svijetu-k'o druga sestra mada nismo u prilici viđati se često, ali znam da na nju mogu računati uvijek,kao i ona na mene!


anoniman, 19.5.2010
Imam i zaove,i jetrvu i snahu,i sa svima se dobro slažem,stvarno,doduše ne viđamo se često pa je lahko održati dobar odnos!


medi87, 19.5.2010
imam jetrvu i extra se slazemo, super mlada dama, kao sestre smo, izlazimo zezamo se, kao prijateljice smo, a imam i zaovu nie loše:-)))))) dzaba mi pravi frizure, farba i sl :-) znaci super, he he


mimh, 19.5.2010
sa svima ok, a sa jetrvom heheheheheh, sva sreća pa ne živimo zajedno


anoniman, 19.5.2010
Sa zaovom sam kao sestra...Stvarno volim je, znam, i ona mene. Nekad me razocara jer je dosta neorganizirana i neodgovorna, pa mi bas bude krivo kad to ide preko mojih ledja...Ali zaista smo u dobrim odnosima. Zajedno smo za rodjendane, "prve"majeve, odmore...


anoniman, 19.5.2010
Nevjestu jos nemam, ali mi se jako dopada potencijalna nevjesta. Prihvaticu je, sigurna sam, kao svoju sestru i pomagacu im koliko budem u mogucnosti i necu im se nametati... Necu mami dozvoliti(ako do toga dodje) da bude prema meni i mom muzu bolja nego prema "njoj" i mom bratu.


milenium, 19.5.2010
feliks ja svome mm ne dam da galami ni na čije djete. imaju oni roditelje koji im znaju reći ''Ne,ne to dirat''! ja isto nebi volila da netko galami na moje.:)))a opet drugo je ako netko rekne ''nemoj to zlato'' a drugo je kad je galama.


anoniman, 19.5.2010
ma niste me skontala nisam dobro napisala mm.je njima amidja nije sad da se dere na njih boze sacuvaj vec malo jacim tonom ponovi ne to dirat ili ne.Jetrva se neljuti na to pa i sveki i svekar zagalame na njega jer je nesnosan lopov mali. Ja nisam nikada niti bi dok mm.mu je amidja pa tako da su navikli na to da i on sta kaze sta nevalja Jer vidim da ona plaho nevodi brigu zapravo nema autoriteta nad njim tj.dozvolila mu je i dopustila sve mene iskreno takve osobe nerviraju koje kad gdje dodju sjednu za kafu,puse a briga ih sta ima djete radi u tudjoj kuci naravno da moras ti pazit da nebi spao sa stepenista da nebi sta zijana uradio sebi prvo pa onda ostalu stetu


anoniman, 20.5.2010
Sa zaovom super, jetrvom hmmm,imam ih 4 pa nije bas ni nesto extra al nije ni lose..


milenium, 21.5.2010
na rr postoji tema''jetrve,snahe,zaove'' nevjerovatno al istinito hahahahahah


Mirkica, 25.5.2010
sa snahom odlicno :)), sa jetrvom jednom dobro se slazem s drugom onako nesvadjamo se ne zamejrimo ali se ni ne gubimo jedna za drugom :) et bas onako.


Hanady RR, 25.5.2010
imam čak dvije zaove...ovu stariju mjenjam za dobro očuvanu svekrvu...a aovu mlađu nedam nikome :9 sa mlađom sam u super odnosima, ponekad mi ide na nerve jer je pomalo lijena, neorganizirana i često puta dosta razmažena...ali i to joj opraštam jer me stavrno poštuje i voli od samog početka. I najviše se sa njom i družim...porvodimo zajedno odmore, praznike... djeca su nam blizu i super super sve. A starija...to je nešto više od sukoba generacija...al eto poštujem je ...ne diraj me ne diram te :))))


Srculence, 26.5.2010
Ja se sa svojom jetrvom super slažem.I ona ima bebu samo 15 dana mlađu od mog Dine tako da se nađemo povremeno i na kafi a i šetamo s bebama. Cijelu smo trudnoću bile zajedno i išle na vježbe.Ma ona je meni super:-))



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *