|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Sa maramicama i fiziološkim rastvorom.
Sa pumpom.
Sa usisivačem za bebe.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

prijateljice
amaniamanic

Sta mislite koliko ima pravih prijateljica-prijatelja........ Ili ne mislite da ih uopste ima.. (Ne majku uzimati u ovaj primjer...jer znamo da su majkice najbolje..)

1 (20%)

2 ili vise (8%)

koliko ih zasluzis (13%)

nema ih (29%)

svi su lazni (30%)


Broj svih glasova: 216
Komentari:

amaniamanic, 20.5.2010


Mona Mohamed, 20.5.2010
Imam do sada samo jednu, pravu i iskrenu..9 godina traje nase prijateljstvo.


malena sharena, 20.5.2010
moje iskustvo je - dvije


selmoni, 20.5.2010
samo jedna


teacher75, 20.5.2010
koliko ih zasluzis... ja sam recimo osoba koja je uvijek puno davala prijateljicama i ulagala u prijateljstva. zato imam bar 4-5 jako dobrih prijateljica, svjesne su mojih kvaliteta i dobrote. nisam djaba bila kuma vec 3 puta:)))


milenium, 21.5.2010
kakve to veze ima teacher,bio je i mm kum 11puta ali samo mu je jedan najbolji prijatelj:))) ja isto imam mnogo prijateljica ali samo je jedna s kojom djelim sve(i suze i smjeh,i tajne i radosti) :))))))


smajli80, 21.5.2010
Prijatelja možeš imati puno ali je samo jedan onaj pravi sa kojem dijeliš i dobro i zlo.


milenium, 21.5.2010
tako je!


Nana84, 21.5.2010
moje isustvo- 1 ali vrijedna :)


teacher75, 21.5.2010
ja i ovih mojih 4-5 dobrih prijateljica godinama dijelimo i radost i suze, i niujednu se bas nikad nisam razocarala a ni one u mene, a to za kumu sam se malo salila, samo jedna od te 3 sto sam im bila kuma mi je bas prava prijateljica


teacher75, 21.5.2010
za djevojacko vece sam bila izasla sa cak 12 prijateljica:)))


acudesa, 22.5.2010
ja imam nekoliko prijateljica, koje se ni ne znaju, nismo jedno društvo, ali znam da bi puno uradile za mene, a i ja za njih....znam biti pravo dobar drug:)


Ella_H, 22.5.2010
Ono iskreno jednu pravu prijateljicu ona mi moze biti majka po godinama skoro zato se mozda tako odlicno i razumijemo iako je prilicno daleko, da mi savjet u svakoj situaciji s djecom ima iskustvo, zivotno i bracno i nikad ne osuduje sto je najvaznije


jasmin, 22.5.2010
Imam dosta prijateljica s kojima se pazim i uzivam u njihovom drustvu.Neke su prisnije,neke manje prisnije,ali bitno je da dobro funkcionisemo.S 6-7 njih se trenutno stalno vidjam u skoli,i uvijek skupa pijemo kaficu na pauzi.Lijep je osjecaj da se uvijek mozes na nekoga osloniti.


veeseelaa, 24.5.2010
lijepo je to ko ima puuuno prijateljca, znam samo da je većina žena jako ljubomorna na atraktivniju prijateljicu, ljepše obučenu, imućniji, sretniju, nasmijaniju... itd Žene su takve, pozelene kad se ljepša pojavi.... jako je teško imati pravog druga...


hanabanana, 26.5.2010
Moja prijateljstva su već odavno punoljetna...ali sam uvijek otvorena za nova. Već toliko godina imamo, kao i samopoudanja, da smo se uzdigle iznad trivijalnih stvari i situacija. Mada, moje prijateljice men nikada nisu bile zavidne, niti ja njima.


š t a, 26.5.2010
imam 2 naj prijateljice, ali njih dvije su potpuno različite i ne družimo se u troje


jasmin, 27.5.2010
Moja veeseelaa,meni licno ne smeta ako je moja prijateljica ljepsa i pozitivnija u mnogo cemu od mene,jer bitno je da je moj muzek ne gleda :).Zato mi sve super funkcionisemo iako svaka u necemu prednjaci.


veeseelaa, 28.5.2010
ne zezajte zavidnost nema veze s godinama, jasmin da bitno je da ne gleda, al ima onih koji se boje da ne pogleda... nije generalno al u većini da.... hele nejsi


Dalia_88, 28.5.2010
Ja sam se nekoliko puta razocarala u prijateljice. nesto najnize je kad "najbolja prijateljica" izadje ili spava sa tvojim bivisim deckom.. imam dosta prijateljica ali ni jednoj ne vjerujem 100%, sve su one pomalo zavidne. jedine prave prijateljice su mama i sestra :))



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *