|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

DECOR IN portal: Prvi korak do savršenog doma!

DecorIn, 13.5.2014
Decor In je novootvoreni portal namijenjen uređenju enterijera. Cilj portala je da postane baza za sve one kojima su potrebni savjeti, ideje i informacije o uređenju doma.
Ključne riječi:

image
/11


Također na ovom portalu ćete moći pronaći informacije o firmama i majstorima iz svih oblasti uređenja enterijera i eksterijera.

Svi vi koji uređujete kuću, stan ili poslovni prostor na jednom mjestu možete pronaći podatke od zidara do molera, preko keramičara i tapetara, do arhitekte i grafičkog dizajnera. Ali i ako imate firmu koja se bavi nekom od djelatnosti koja je namjenjena za uređenje enterijera, imate mogućnost da podatke o svojoj firmi unesete u adresar na portalu.

Uređenje enterijera je svakako širok pojam, tako da ćete na Decor In portalu moći naći informacije od odabira namještaja, preko biranja boja za zidove do izbora rasvjete, sanitarije ili keramike.

Pored toga svi čitaoci koji imaju pitanja u vezi uređenja enterijera, mogu potražiti pomoć od saradnika Decor In portala, koji su profesionalci u svojim oblastima. Na vaša pitanja odgovaraju arhitekta, građevinski inžinjer, moler, tapetar, fasader, keramičar, stolar, te elektroinstalater.  Ako uređujete dom, a imate bilo kakvu nedoumicu,  počev od toga koju vrstu pločica da izaberete do najbolje toplotne izolacije za kuću, možete postaviti pitanje.


Decor In portal u svom sadržaju ima i Male oglase. Ako tražite majstora, potreban vam je projektant za kuću ili želite stručnu osobu za preuređenje enterijera, možete postavite svoj oglas, te očekujte da će vam se javiti prava osoba za taj posao.No i ako prodajete stan, kuću, kućanski namještaj, novo ili polovno, nije bitno. Mali oglasi Decor In portala su pravo mjesto da ponudite svoj proizvod.


Osim ideja i savjeta, Decor in Portal vam svaki dan donosi informacije o ponudi salona namještaja, rasvjete, keramike, tehnike i bijele tehnike, recenzije najnovijih proizvoda, te akcijske ponude.


http://www.dodaj.rs/f/2e/25/25JhBqo9/dc.jpg

 

Posjetite Decor In portal online stranicu, jer to je Prvi korak do savršenog doma.

Pratite Decor In i na Facebooku, kao i na Twitteru.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
17
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *