|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Kosa je kruna na vašoj glavi!

Uredništvo Ringeraja.ba, 13.2.2013
Iskoračite iz sive svakodnevnice i počastite se vremenom samo za vas i tretmanom koji će učiniti da izgledate lijepo i njegovano! Salon KEN'S
Ključne riječi:

image
/11


Brzi život kakav živimo danas uzima svoj danak, zato je naša misija da vam u frizerskim salonima KEN'S I i II ponudimo ultimativno iskustvo – kada izađete iz salona, želimo da se osjećate ljepšim, mlađim, energiziranim!

Bilo da vam je potrebna frizura za svaki dan ili za neku svečanu priliku, želite zablistati uz profesionalnu šminku, ili imati ruke dostojne holivudske zvijezde, naši frizeri i kozmetičari pobrinuće se da se osjećate posebno.

Kontinurano usavršavanje i korištenje proizvoda za njegu kose i kože vrhunskog kvaliteta garantuju moderne i kvalitetne usluge, kao i iskusno osoblje koje zna kako pretočiti vaše želje u ono što vidite u ogledalu.

U salonima KEN'S I i KEN'S II pružamo niz frizerskih i kozmetičkih usluga, a pozivamo vas i da rezervišete vaš termin za besplatan pregled vlasišta i profesionalne savjete za njegu vaše kose u salonu KEN'S II.

Iskoračite iz sive svakodnevnice i počastite se vremenom samo za vas i tretmanom koji će učiniti da izgledate lijepo i njegovano!

Saloni KEN’S vam poklanjaju 4 tretmana obnove kose za Valentinovo!

Sustav u 4 koraka je sustav koji Vašu kosu dubinski oporavlja od svih oštećenja, vraća joj vlagu, svih 19 aminokiselina od kojih se dlaka sastoji i Vaša kosa postaje blistava i sjajna kao nikada prije.

Tretman obnove kose u 4 koraka je tretman zbog kojeg milioni žena diljem svijeta mogu slobodno da se odlučuju za promjenu imidža s promjenom boje svoje kose. Ovo je jedinstven tretman zbog kojeg se možete farbati češće nego do sada, a da Vam kosa i dalje bude zdrava. Obnova kose + JOICO farbe = najzdravija kosa ikad! 

 

http://www.dodaj.rs/f/2N/3B/4hga4RKh/kens.jpg

 

Naše prve četiri čitateljke koje odgovore na pitanje "Na kojoj adresi se nalazi KEN's I i KEN'S II?" će dobiti po jedan poklon bon za tretman obnove kose!

 

KEN'S

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *