|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Ljeto u znaku Dr.Pasha lavande

Dr.Pasha, 26.7.2013
Ljeto – na pomen ljeta uvijek vežemo određene uspomene, mirise, događaje.. Rado ih se sjećamo i pozitivno utiču na nas. Jedan od mirisa koji u nama uvijek budi sjećanje na ljeto pored mirisa mora je i miris lavande.
Ključne riječi:

image
/21


Ljeti lavanda doživljava svoj puni procvat i sjaj i spremna je za žetvu. Lavanda nas svojim blagotvornim djelovanjima vjerno služi već 2000 godina i po svom jedinstvenom blagotvornom mirisu  smatra se jednim od najpoznatijih biljaka na svijetu. Djelovanje lavande, njenog cvijeta, eteričnog ulja i u kombinaciji sa drugim travama je višestruko i izuzetno cijenjeno.

Dr.Pasha radionica prirodne kozmetike kroz svoje proizvode priča priču lavande. Lavanda je sastavni dio naše radionice i svakodnevno uživamo njene čari, a vama se trudimo dati najbolje od lavande.

Za sve ljubiteljei poštivaoce lavande i prirodne kozmetike pripremili smo različite proizvode rađene na bazi lavande:

Sapun Lavanda

Dr.Pasha sapun Lavanda namijenjen je prvenstveno za njegu kože  na koju djeluje antiseptički i smanjuje upalne procese potičući rad stanica i krvotok. Blagotvorno djeluje na razne kožne bolesti kao što su akne, ekcemi, psorijaza i dermatitis.  Izvrsno djeluje i na opekotine i rane na koži jer ubrzava regeneraciju tkiva.  Svojom opuštajućom aromom eteričnog ulja lavande pomaže pri otklanjanju nervne i psihičke napetosti. Redovnom upotrebom koža postaje elastična, meka i mirišljava.

 

Vrećica Lavande

Lavanda je veoma cijenjena biljka u aromaterapiji. Svojim nježnim mirisom djeluje smirujućei opuštajuće, a  prostoru daje ugodan i osvježavajući miris. Lavanda je veoma cijenjena biljka u aromaterapji. Svojim nježnim mirisom djeluje smirujućei opuštajuće, a  prostoru daje ugodan i osvježavajući miris. Dr.Pasha vrećice lavande su punjene najfinijim i najdjelotvornijim dijelovima biljke Lavandula officinalis, ubrane za uzgojnih polja sunčane Hercegovine. Ukoliko imate problema sa nesanicom dovoljno je jastučić lavande staviti pored uzglavlja ili ispod jastuka i imat ćete miran san. Lavanda može jako dobro poslužiti i kao prirodno sredstvo protiv moljaca i insekata.

 

Prirodne aromaterapijske svijeće sa masažu i hidrataciju kože – Sweet lavender

Nevjerovatno je pomisliti da svijeća služi pri masiranju, ali Dr.Pasha svijeće na bazi 100% prirodnog voska soje  prilikom topljena služe kao vrhunsko prirodno ulje za masažu. Otopljena smjesa bogata je vitaminima i mineralima koji kožu hrane i dubinski obnavljaju, ostavljajući je nježnom i mirišljavom. Istopljena svijeća ima hidratantno djelovanje na nadraženu kožu bez vlažnosti, a ujedno djeluje aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće. Vosak soje također djeluje i kao prirodno umirujuće sredstvo za opekotine od sunca, ekceme i psorijazu.  Dr.Pasha svijeća Sweet lavender svojim djelovanjem opušta i popravlja raspoloženje. Zbog niske tačke topljenja smjesu možete nanijeti direktno na kožu lica i tijela i umasirati je. Vosak soje također djeluje i kao prirodno umirujuće sredstvo za opekotine od sunca, ekceme i psorijazu.

Prirodni osvježivač zraka Sweet Lavender

Dr.Pasha aromaterapijski osvježivač zraka na bazi lavande prirodno je sredstvo za osvježenje prostorija u kojima boravite. Svojim esencijalnim uljima pozitivno utiče na raspoloženje ostavljajući jedinstven i blag miris prirode. Na prirodan način uništava bakterije, viruse, uzročnike alergija i neugodne mirise, te olakšava disanje. Idealan je za upotrebu u kući, radnim prostorijama i automobilu. Ne sadrži sintetičke dodatne i boje. 100% rađen od prirodnih sastojaka na bazi eteričnih ulja.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *