|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Pokloni za najposebnije trenutke

Uredništvo Ringeraja.ba, 26.9.2018
Dragi naši Ringerajci imamo sjajne poklone za vas: Mamin dar za trudnice, Bebin dar za porodilje...
Ključne riječi:

image
/11


 

 

Suočeni sa stalnim padom nataliteta u Bosni i Hercegovini, kompanija Pharma Maac se odlučila za još jednu društveno odgovornu aktivnost uz posebno osmišljene poklon pakete za trudnice i porodilje. Kako bi ovaj najljepši životni period protekao opušteno i bezbrižno predstavljamo Mamin Dar za trudnice, koji svoju podjelu započinje kroz odabrane ginekološke ordinacije i škole za trudnice, te Bebin Dar kojim će biti nagrađene porodilje kroz porodilišta širom BiH.

 

Mamin dar za trudnice

 
Od same spoznaje o trudnoći do poroda, svaka žena brižno prati razvoj bebe, te iz sedmice u sedmicu promatra promjene na svom tijelu i s veseljem isčekuje dolazak djeteta. A kako niti jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu, kompanija Pharma Maac je kreirala „Dnevnik trudnoće“ koji prati svaku sedmicu pojedinačno uz mogućnost zabilješki određenog stanja, planiranja pregleda, te prostora za fotografije ultrazvuka i mnoštvo korisnih, inspirativnih savjeta. Poklon paket, simbolično nazvan „Mamin Dar“, pored rokovnika sadrži još i uzorke Weleda proizvoda za njegu trudnica, Orthomol Natal prijeko potreban dodatak prehrani tokom trudnoće, sok za zdravlje i užitak Rabenhorst, te Vouchere/Kupone sa vrijednim popustima, iskoristive kroz apoteke.


Bebin dar za porodilje

 
http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/73a4ce251f4ba34e562527940dabf04a.jpg Da najljepši trenutak rođenja bebe bude još zabavniji i da se dugo pamti, kompanija Pharma Maac poklonit će porodiljama „Kofer uspomena“ dizajniran tako da u njega stanu sve sitne stvari kao trajna uspomena na najvažnije trenutke života. Ali da zadovoljstvo bude veće, u koferu će mame pronaći i Weleda uzorke za njegu osjetljive bebine kože, Orthomol Natal za nastavak unosa vrijednih mikronutrijenata tokom dojenja, termometar za tačno određivanje idealne temperature vode firme Bojprom, brošure sa savjetima i, naravno, neizostavne kupone sa vrijednim popustima (30% na jedan proizvod iz Weleda asortimana, 20% na Rabenhorst sok po odabiru i 10% na Orthomol proizvod po želji).


U saradnji sa firmom Bojprom, unutar oba poklona će se naći poseban Voucher sa popustom na dječiju opremu.


Akcija darivanja trudnica i budućih majki je terminski planirana, a period podjele je maj-decembar 2018. godine. U mjesecu septembru Mamin Dar će se dijeli trudnicama u Tuzli, tačnije u Domu zdravlja Tuzla (Dr. Edin Ostrvica), Plavoj Poliklinici i privatnoj ordinaciji Dr. Balić, dok će Bebin Dar obradovati sve porodilje iz Opće bolnice Prim. Dr. Abulah Nakaš, Sarajevo.

Više informacija o podjeli i prodajnim mjestima potražite na facebook.com/pharmamaac ili Facebook.com/weleda.ba

 

***

Drage naše trudnice i mame  kako možete doći do ovih divnih poklona?


1. Napišite nam koji od ova dva poklona želite!

2. Tagujte vašu prijateljicu za koju vjerujete da bi željela jedan od ova dva sjajna poklona!

3. Uradite share ovog članka na vašu FB stranicu!

4. Lajkajte FB stranicu Weleda

 

Slučajnim odabirom ćemo dobiti po jednog dobitnika za svaki poklon, 30.09.2018.g. u večernjim satima.


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Krv iz pupkovine je bogata matičnim stani...
Krv iz pupkovine pohranjuje se jer je bogata matičnim stanicama
3
Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2
Začeće - 1. dio
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
2
Mučnina u trudnoći!
Mučninu u trudnoći? (video)
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *