|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Telefončić - savjetovanje pedijatra

Uredništvo Ringeraja.ba, 25.2.2015
Na vaša pitanja iz oblasti pedijatrije će odgovarati dr. Mira Ademović. 033/ 810 – 993, u terminu od 15:00 – 16:00 sati, srijedom.

image
/21


Edukativni centar „SOVICE“ sa zadovoljstvom predstavlja široj javnosti, svima onima koji do sada nisu bili upoznati, da je u toku realizacija pilot projekta pod nazivom „Roditeljstvo u najboljem interesu djeteta“, a koji je podržan od strane Federalnog ministarstva nauke i obrazovanja.

„SOVICE“ u sklopu navedenog projekta pružaju jednu novu uslugu, a to je „TELEFONČIĆ“ – telefonsko savjetovanje za buduće roditelje i roditelje djece uzrasta od 0-7 godina kao i sve one koji se brinu za djecu najmlađeg uzrasta.

Svim zainteresiranim korisnicima, omogućena je svakodnevna dostupnost stručne podrške i informacija iz područja ranog rasta i razvoja djece i savremenog roditeljstva, a posebno iz domena sigurnosti i zaštite mentalnog zdravlja djeteta.

Stručni, multidisciplinarni tim (kojeg čine psiholozi, pedijatar i socijalni radnik) odgovara na vaša pitanja i nudi informacije iz područja trudnoće i poroda, dojenja i prehrane, razvoja djece na svim poljima od motoričkog, socio–emocionalnog, spoznajnog, razvoja govora i igre, njege djeteta, sigurnosti, komunikacije i uloge roditelja.

Usluge Telefončića su, svim zainteresiranim, na raspolaganju do 31.03.2015.godine.

Pozovite Telefončić, a mi ćemo biti sretni ako vam uspijemo barem malo olakšati najvažnije, najodgovornije i najljepše putovanje vašeg života – postati, biti i ostati odgovoran roditelj heart emoticon

I ono najvažnije!!!

BROJ TELEFONČIĆA: 033/ 810 - 993 na vaša pitanja iz oblasti pedijatrije će odgovarati dr. Mira Ademović - srijedom.

RADNO VRIJEME TELEFONČIĆA : Svaki radni dan u terminu od 15:00 – 16:00 sati

 

Izvor: Sovice

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
13
Handling bebe - pravilno podizanje i spušt...
Roditelji nekada ne znamo kako se pravilno podiže i spušta mala beba. (slovenački video)
3
Kako promjeniti pelenu?
Kako promjeniti pelenu maloj bebici? (video - e-kako portal)
3
Relaksirajuće kupanje blizanaca
Sonia Rochel, kao dobra vila za bebe! Nježno, najnježnije...
3






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *