veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Pozdrav žene... Da ne pišem zašto sam anonimna... Mislim da imam problem... U braku sam 7 godina, volim svog muža, dobro funkcionišemo u svakom smislu, imamo malo dijete, imamo normalan život radimo oboje imamo krov nad glavom itd... Eh sad grize me nešto par mjeseci... Naime na poslu u mom kolektivu postoji muškarac puno stariji od mene koji flerta samnom, diskretno ali flerta... Znači ne umišljam dovoljno sam zrela i pri pameti da skontam... Upućuje mi komplimente često, mijenja izraze lica ili se pocrveni kad mi se obraća pogotovo kad smo sami... Često se zezamo i u početku sam mislila da je sve zezancija ali bogami... Počinjem se osjećati neprijatno u njegovom prisustvu, imam osjećaj da se i ja u nekim situacijama crvenim... Ne znam komplimenti svakome gode pa mi je ponekad i prijalo kad mi uputi koji kompliment ali ništa više od toga nisam ni pomislila... Osjećam se ružno, nikada ne bih povrijedila svog muža ili ugrozila svoj brak pa me peče savjest i zbog ovoga... Želim samo neki savjet, ne znam kako da se ponašam prema njemu a da ne budem gruba i papanka... Hvala ne znam flesrt mi je ok dok nije neugodno mada ti vodi igru pa je kanališi gdje treba ne mora to biti klasično odjebi al ne pričaj previše, ne kikoći se i ne postavlja suvišna pitanja nek se tvoja priča sve više svodi o poslu a ne nako neš beuveze